erkek sevgilimi annemle nasıl tanıştırabilirimm

medine38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
5
0
36
Kayseri
selam kzılar.erkek arkadasım annemle tanısmak ıstıyor geleyım bir yemegını yieyım dıyorr polı okulu öğrencısı oldugu ıcın hasret kaldık dıyor ew yemegıne:D:Dyemek eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebahanesıyle tanısrız hesabıı.annem erkek arkadasımı bılıyor ama tanıstırma mı kabul eder mi acaba????eyvahedigeldismile

Kadın sevgili nasıl tanıştırılır biliyorum ama erkek sevgili konusunda bir fikim yok.sempatiksalakcinni O nasıl bir başlık yaa. Burası kadılar kulübü olduğuna göre sevgilinizin de erkek olması gerekiyor doğal olarak.

bende onu diycektim baslıkta hata olmus sanırım..
bence annen kabul etmeli normali bu gusel bir sekilde anlat annene birlikte oldugun biri oldugunu ve tanıstırmak istedigini

iliskinizin gidisati iyi ise,seviyorsaniz,uzun zamandir beraberseniz,guveniyorsan ailenle tanistirmak cok normal.annene uygun bi dille söyle ve tanistir.

annen erkeke arkadaşını biliyor madem erkek arkadaşım ev yemeğii özlemiş bizim eve çağırsam hem tanışmış olursunz hem arkadaşımın gönlü olur desen yerimseniben

bende noluyor dedim....
erkek sevgili mi?.
bunu yazan yoksa erkek mi diye bir bakayım dedim. kadın sevgilin olmasından iyidir ya erkek sevgilinin olması.kaydirigubbakcemile3
biseksüel değilsin değil mi?.
yoksa daha öncede kadıın sevgilindemi vardı ki bu ayırıma girdin gibi sorular sorulabilir , mesela sana.
ama sanırım yanlışlık yaptın:)
ilahi konu sahibi.
güldürdün beni:))

Son düzenleyen: Moderatör:
sanirim daha önce "kadin" sevgilinde oldu heheh...
neyse konuya döneyim.. annen "erkek" sevgilinden haberdarmi?? ciddiyseniz tanistirabilirsin bence

eger erkek sevgilinle ciddiyseniz tanıstır derim ama erkek sevgilin tanısmaktan cok yemek yemek istiyor sanırım kaydirigubbakcemile3 kız sevgilin ne diyor bu duruma kaydirigubbakcemile3

bende dedim ne oluyor ya :)
ev yemeğine hasret kalmış sevgilin hem tanıştır hemde yemek yesin çocuk :)

hehe:D:Dhaklısınız walla yenı oluncaaa heyeceandan olsa gerek utandım sımdı yahuu=)=)annemın tepkısınden korkuyorum daa bırazcıkkk

erkek sevgili mi?
e kadın sevgili olsa problem olabilirdi tabii ama neyseki erkekmiş
rahatlıkla tanıştırabilirsin sanırım kaydirigubbakcemile3

Ay ne oluyor dedim erkek sevgili filan :hulya:
Şuna erkek arkadaşım desene sempatiksalakcinni
Hem tanışırlar hemde karnı doyar hasret tabi ev yemeklerine ..şakkıdı

erkek sevgili :D bende ilk olarak ba$liga takilmadim desem yalan olur..

güzelim annen erkek sevgilin oldugunu bilmeseydi..tepki göstere bilirdi ama yani zaten biliyormus..
o da kizinin kimi nasil birini sevdigini görmek tanismak istemezmi?
Bence ztn ili$kini biliyorsa cekinilecek hic birsey yok :)

başlık süper yaakaydirigubbakcemile3
sanırım önce erkek arkadaşım yazacakmış sevgilim yazmaya karar vermiş erkeği silmeyi unutmuş kızcağızsırnaşık şey
herneyse konuya döneyim tanıştır canım tanıştır bi yemek altı üstü,sanmıyorum annenin tepki göstereceğini...

:sm_confused: ilginç bir başlık...sadece 2 mesaj... şüphe uyandırmadı desem yalan olur....

erkek sevgilinin ev yemeklerini özlediğini ve erkek sevgilini eve çağırmak istediğini söyle olsun bitsin....

Ben genelde erkek sevgililerin tanıstırılması taraftarıyım. anne erkek sevgiliyi görsün gözü tutsun. Benim ne zaman Bi erkek sevgilim olsa yakasından tutar çekiştire çekiştire anama getirrim el öptürmeye. anam Bakar şöleeeee, süzeeeer. oturusuna kalkısına giyimine kusamına endamına elini öptü mü annemin öptüü koy bir artı, teyzecim dedi mi dediiii koy bi artı daha Bacak Bacak üstüne mi attı çek Bi eksi sigara mı yaktı oooooooooooooo 5 eksi birden yemek yerken ağzını mı şapırdattı görgüsüzlük mü yaptı pilava mı saldırdı çorbayı üstüne mi döktü ooooo hepsi incelenir sentezlenir not verilir. kaç üzerinden kaç aldı Bana Bildirilir Ben de sonuca göre erkek sevgiliyle ya devam ya tamam kararı alırım. Haa eklemeyi unuttum bi de Bende erkek sevgilililer anneanne kontrolünden geçer. o Biraz daha zor geçirir sınıfı, notu kıttır anneanneciğimin. Nereli kimin nesi kimlerden ona göre Belli olur o da.. eğer gelirken fındıklı çikolata getirmişse tamamdır.. =))))))

Back
X