erkek sevgilimi annemle nasıl tanıştırabilirimm

Ben genelde erkek sevgililerin tanıstırılması taraftarıyım. anne erkek sevgiliyi görsün gözü tutsun. Benim ne zaman Bi erkek sevgilim olsa yakasından tutar çekiştire çekiştire anama getirrim el öptürmeye. anam Bakar şöleeeee, süzeeeer. oturusuna kalkısına giyimine kusamına endamına elini öptü mü annemin öptüü koy bir artı, teyzecim dedi mi dediiii koy bi artı daha Bacak Bacak üstüne mi attı çek Bi eksi sigara mı yaktı oooooooooooooo 5 eksi birden yemek yerken ağzını mı şapırdattı görgüsüzlük mü yaptı pilava mı saldırdı çorbayı üstüne mi döktü ooooo hepsi incelenir sentezlenir not verilir. kaç üzerinden kaç aldı Bana Bildirilir Ben de sonuca göre erkek sevgiliyle ya devam ya tamam kararı alırım. Haa eklemeyi unuttum bi de Bende erkek sevgilililer anneanne kontrolünden geçer. o Biraz daha zor geçirir sınıfı, notu kıttır anneanneciğimin. Nereli kimin nesi kimlerden ona göre Belli olur o da.. eğer gelirken fındıklı çikolata getirmişse tamamdır.. =))))))

kaydirigubbakcemile3

artık sıkılıdm ama annem cidden hiç Bi erkek sevgilimi Beğenmiyor. şimdiki sevgilimi ilk gördüğünde gay lere Benzetti ya alacaği olsun. Ben de şüpheye düştüm sayesinde de aslan giBi sevgilimin cinsel kimliğinden şüphelendim. yazık valla bana.. ama annem "ayy Ben çocukken arka mahallede Bi i...e vardı aynı ona Benziyor" demesin mi. yuhh anne dedim yaa ağladım ağlıcam ama o öyle derken. Neymiş yürüyüşünü süzmüş de şüphelenmiş.. ondan önceki sevgililerime elli tane kusur buldu anasıyla kendi. yani anneannemle annem. Birine kaşı yok dedi birine zayıf dedi anneannem Birini "anasını tanıyorum Bizim aileye gelmezler" dedi Birine kaBa dedi Birine cıvık dedi oooooo anamla anneanneme kalsam evde kalacam zaten. ama şimdiki sevgilimi şuan çooook seviyor ikisi de. ilk gördüğünde şüphelendi ama günahını aldı benim yiğidimin. aman allah korusun kulağimi çekim allah Başa vermesin..

Annene söyle erkek arkadaşım var anne tanıştırmak istiyorum de. guclubacismile
O da öyle eli boş gelmesin 1 kutu çikolata alsın düzgün giyinsin öyle belden düşen kotlardan filan giymesin düzgünce tıraş olsun losyon koksun mis gibi. aklinialirimsmile
Ayrıca yemeğe değil çay içmeye gelsin. bayanssulusmile
1. tanışmada hop diye yemeğe gitmek çok aşırıya kaçabilir. aklinialirimsmile
Cimrilik yapmasın da seni ev yemekleri yapan bir yere yemeğe götürsün.
Onlar da ev tadından yapıyorlar vesselam sempatiksalakcinni

kızlarrr cok utandım walla şimdi neden öle yaazdım bılmıorum ama yazmısım iştee:utangac: cevaplarınız içinde cok tsk ederım

Back
X