• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Öyle bi yazmışsıniz ki hemen savunmaya almışsınız kendinizi:KK56: konunuzu okurken boyle kaldim:KK57:seni çok seviyordu da madem ayrilamiyorsunuz da neden senle evlenmedi? ? ? Çok sevseydi seni çıkacak hiçbir olayı düşünmez düğün günü de olsa o düğünü yapmaz nikahı kiymaz senin yanına gelirdi. Demekki o kadar da sevmiyor seni:super:boşanmaz karısından boşa bekleme.

Yüzsüzlük yarıştırırım diyorsun yani?
Ne erkekmiş arkadaş. En şanslınız kim biliyor musunuz? Adamın ilk eşi. Biri boşamış kurtulmuş siz de buldumcuk gibi adamın eteklerinde dolanın.
Çocuk bile yaparlar sen de b.kunu yemiş tavuk gibi bakarsın yıllarca. İdare edilmek, el altında tutulmak nasıl bir duygu?

nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum ki?nasıl kendinizi bu kadar değersiz kılıyorsunuz.
şimdi onlarca kadın burada dedi ki, boşanacak olsa ilk sizinle evlenirdi.bu kadar kadının düşündüğü şeyi sizin düşünemiyor olmanız çok manidar değil mi?

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

beyefendi acayip çapkınmış
boşanacak adam 3,5 ay önce evlenmez
bu adamla evlenen kadın da bir acayipmiş, sizi bile bile evlenmiş,
şuanda acayip olan kişi de sizsiniz siz de o kadını biliyorsunuz.

hayır madem kadın çok yüzsüz fotolarınızı gördü falan , adam ne peki? adam ne diye hala evlendi? sen sevildiğini mi zannediyorsun cidden? sen bu adama aşıkken gidip bir başkası ile evlenebilir misin? basbaya seni her anlamda kullanmış , alışkanlık olmuşsun, devam ediyor işte takılmaya. seni sevse zaten evlenmezdi, seni sevdiğini söylerken başkasıyla gidip evlenen adamdan şimdi boşanıp sana gelmesini beklemen sadece komik :D adam hayatını yaşıyor , hem de gelip senle takılıyor. sen bekle canım kesin boşanır , kesin pembe panjurlu bir evde musmutlu günler sizi bekliyor :D

Senin için mani bı durum yok ki, adamla istediğini yasa.

Adam adaletli davranmali size. Gündüzleri senle, geceleri ve haftasonlari hanimiyla olabilir..

Seninleylen "onunla mutlu degilim, ben seni seviyorum" der, karisiylayken de "benim için senden başkası yok, iyi ki seninle evlenmişim.''

Birkaç ay sonra iki hatunu da hamile bırakır. Oh tadından yenmez bu hikaye. Devamı niteliğindeki konularını merakla bekliyorum.

pardon saf mısınız? adam boşanacak olsa zaten eşiyle değil sizinle evlenirdi. sonuçta evlenmeden önce sevgiliymişsiniz. ayrıca hiçbir erkek sevgilisi için karısından AYRILMAZ. ayrılsa da sevgilisi ile kuracağı o hayattan ne sevgiliye ne adama hayır gelir. siz bunun vicdani yükünü taşıyabilir misiniz?? aklınızı başınıza toplayın. hiçbirimiz günahsız değiliz evet, ama mantık denilen de bişey var

sen otur izle finalde adamla kadının boy boy çocuklarıyla mutlu mesut yaşadıklarını ileriki agaca yaslanark gözle..
bu işler böyle...

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

seni seviyorsa nişanlı iken ayrılabilirdi nişanlı iken ayrılmayan evli iken ayrılır mı bunu iyice bir düşün kendine yazık ediyorsun sadece yarın adam ben karımı bırakmak istemiyorum derse ne yapacaksın sadece zaman kaybetmiş olacaksın söylecek çok sözüm var am onlar bende kalsın :işsiz:

Zina yapıyorsunuz diyeceğim yine bamlanacagim.yaptığınız ahlak kurallarına ve insanı kurallara aykırı.herkesin günahı var ama evli bir adamla karısı nasılsa biliyor diye beraberliğin ne anlama geldiğini biliyorsunuz.karısından başkasına bakan adama da ne denir biliyorsunuz.işiniz gücünüz rast gelmesin.

Şimdi o kadın hamile kalır,sonra adam derki yok ben yanaşmadım o yanaştı yok sarhoştum...sonra çocuk olur adam boşanamam çocuk var der...sonra siz metres olduğunuzla kalırsınız ;)

Konu sahibi bı de, adamın evlendiği kadın için yok bizim resimlerimizi gördü bilerek evlendi falan diyor. Niye sana mavi boncuk verirken gidip başka bı kadınla evlenen adama bı şey demiyorsun da, onun meşru helal resmi nikahlı karisina pislik atıyorsun ???

Sana gelecek lafları böyle yumuşatamazsin. Sonuçta bu ilişkideki tek masum yada en az hatalı kişi o kadın.

Sen kendi çirkinliğine baska kılıf bul. O, hem karnım doysun hem pastam dursun, bı elim yağda ötekisi ohh balda herifle iyi bı ikili olurdunuz aslında. Şahsen ben, sizin mutlaka bir çift olmanizi isterdim. Layigin o.

O kadar özgüvenli ve iticisiniz ki üçünüz de.. mideniz desen konya ovası..
Edit: İlk taşı atan günahsız üye.

Back
X