Erkek sevgilisini neden gizler?

CICEKLITEPE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
97
22
3
28
Tekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok

Son düzenleme:
Rahatça seks yapmak için sizi uzak yerlere götürüyor. Düşüncelerinizi ve duygularınızı zerre umursadığı yok. Erkek ilişkisini neden gizler sorusuna gelecek olursak; bir başka sevgilisi daha vardır, evlidir, sizinle evlilik düşünmüyor takılmayı tercih ediyordur.

cinsellik yaşıyor ama seni gizliyor? sence seni gerçekten seviyor mu?
Amacın cinsellikse devam et ama cinselliğin yanında gerçek ilişkide istiyorsan bu adamla olmaz.
ve bu devirde bir erkek ilişkini gizliyorsa ya hali hazırda sevgilisi vardır yada evlidir.

Nereye götürüyor? Gitme sen de? Adamın derdi ortada bence... Seni sevgilisi olarak görse saklamazdi kimseden.

Telefonunu vermek istiyor al sende dursun diyor

Bu mu yani?
Cidden anlamıyor musunuz durumu?
Denemek için ben artık cinsellik istemiyorum, normal sevgililiğimize geri dönelim deyin bakalım ne olacak.
Kendisi teklif etti bunu. Bayadır soğuğum ona karşı yinede buluştuktan sonra alıp götürdü beni biŕşeyler yaşadık ısrar etsem de dayanamıyorum falan dedi neyse benim moralimin bozuk olduğunu görünce tekrar yapmayalım söz falan dedi daha olmayacak

Başka sevgilisi vardır ya da başka sevgili, flört arayışındadır. Piyasası kapanmasın diye gizliyodur. Akrabası sizi tesadüfen gördü diye bu kadar panik olması normal değil. Evli bile olabilir.
He ya akraba mı tanıdık mı anlamadım da yanağı seğirdi resmen

He ya akraba mı tanıdık mı anlamadım da yanağı seğirdi resmen
Bir erkek çevresinden sevgilisi var diye bu kadar korkmaz. Biri var hayatında belli ki. Hatta ciddi ilişki yaşadığı veya evli olduğu biri ve bu kişiyi akrabaları biliyor. Kaç yaşında bu adam?

Bakalım dediği gibi mi olacak.

Adam sizi kullanıyor,tenhalarda nefsini doyuruyor.Sizinle evlenmeyecek gözü açılmadık bir " bakire" bulacak.Sizde bu iğrenç yaratığa müsaade ettiğiniz için kendinize kızacaksınız Bunun adı aşk değil,sevgi değil karşılıklı alış veriş tenhalarda menhalarda.....

Ben ilişkide seks isteyen arayan biriyimdir. Ana tenhada dağda bayırda sıkıştırıp beni saklayan adamla işim olmaz mesela.
Sevgililik durmadan oynaşmak demek değildir. Beraber sinemaya, tiyatroya gidebilmeli iki tavla atabilmeli ne bileyim bir yürüyüşe çıkabilmeli bir piknik yapabilmeli. Bunları yapmıyorsan sadece seks odaklıysa orada bir sevgililik ilişkisi yoktur.
Sana sonrasında kötü hissettiren şeyi kimse için yapma. Kötü hissettiriyorsa vardır bir sakatlık çünkü

Sevilmiyorsun yaptıkları senin de içine sinmiyor, tekrar yapmayacağım dediği için sorun çözüldü ilişkine kaldığı yerden devam edeceksin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…