Erkek sevgilisini neden gizler?

Nerede gizledi anlamadim, orayı yazmayı unutmuşsun
E yarısı yoktu bu konunun guncellemissin
Erkekl eğer gerçekten değer veriyorsa saklamaz. Akrabası, tanıdığı görse ne diyecek ki erkeğe? Kız gibi köşe bucak kaçmak nedir? Neysee, orada burada seninle işi götürüp, cevresinden seni sakliyorsa seninle bı gelecek düşünmüyordur.

Bu iğrenç davranışlarına tahammül ettiğiniz için böyle yapma yüzü buluyorlar. Her kadın ne oluyor ne gizlemesi, ne devamlı evde buluşması gibisinden sesini çıkarsa hiçbir erkek birdaha böyle davranma yüzü bulamaz. Erkekler sınırlarını genelde en baştan çizerken bazı kadınlar susayım tadımız kaçmasın modunda idare ediyor. Onlar da böyle davranmaya yüz buluyor

Susayım tadımız kaçmasın modundayım peki ne yapmam gerekiyor

Sevilmiyorsun yaptıkları senin de içine sinmiyor, tekrar yapmayacağım dediği için sorun çözüldü ilişkine kaldığı yerden devam edeceksin yani
Şuan öyle yapıyorum da içim rahat değil hiçbir şey olmamış gibi davranmaya gönlüm elvermiyor

Yanlışlıkla paylaştım tekrar güncelledim ama ciddi planları var hatta şimdiden birşeyler yapmaya bile başladı gelecek planı olmasa yapar mı ki başlar mı

Yanlışlıkla paylaştım tekrar güncelledim ama ciddi planları var hatta şimdiden birşeyler yapmaya bile başladı gelecek planı olmasa yapar mı ki başlar mı
Seninle plan yapip başkasıyla uygular, yarın anam köyden bulmuş birini der gibi geldi bana, yoksa niye saklasın, sorana evleneceğiz der geçerdi, yakalanma korkusu olmazdı

Ama ciddi olduğunu bana çok iyi bir şekilde yansıtıyor kaç gündür soğuktum mesela çok korktu kaybedicem diye uğraştı didindi ayırt edemiyorum evet bana ilgili kaybetmek istemiyor ama gizliyor daha önce ilişkim olmadığı için çekiniyorum falan diyor

Bence onun sakladigi goturmek istemedigi yerlere gitmek istedini soyle , dene boyle onu. O kadar kiyamiyosa sana buna da bisi demesin ,madem evlenceksiniz eee simdiden gorseler ne olcak nasilsa evlencen onla bunu soyle

Seninle plan yapip başkasıyla uygular, yarın anam köyden bulmuş birini der gibi geldi bana, yoksa niye saklasın, sorana evleneceğiz der geçerdi, yakalanma korkusu olmazdı
Anne babasından saklıyor hatta duymasınlar diye gizliden konuşuyor her akşam eğer seni ogrenirlerse toplanıp gelirler diyor bana ondan söylemiyorum zaten anne babasıyla paylaşmıyor bu özel şeyleri kardeşlerinden biriyle paylaşıyor

Başka sevgilisi vardır ya da başka sevgili, flört arayışındadır. Piyasası kapanmasın diye gizliyodur. Akrabası sizi tesadüfen gördü diye bu kadar panik olması normal değil. Evli bile olabilir.
Yanağı titredi korkudan hatta önüne dönüktü kaldırıp kafasını bişey bile diyemedi adam gider gitmez paldır küldür kalktık her yerde de tanıdık çıkıyor diye dertlendi

Yanağı titredi korkudan hatta önüne dönüktü kaldırıp kafasını bişey bile diyemedi adam gider gitmez paldır küldür kalktık her yerde de tanıdık çıkıyor diye dertlendi
Ohaaa evli!!! Yada nişanlı kendini kullandırma.

Nereye götürüyor? Gitme sen de? Adamın derdi ortada bence... Seni sevgilisi olarak görse saklamazdi kimseden.
Bende buna içerliyorum bir yandan benim için iyi oluyor insanlar görmüyor ama o erkek yani onun saklayacağı ne olabilir ki erkek ilk zamanlarımız olsa hak veririm dert etmem 1 buçuk seneye yakın sevgiliyiz

Ciddi düşündüğüne eminim dediğin yerde kafamdakiler oturdu.Konuştuğun kişi sapık ama senin de sağlıklı düşünmediğini anladım.Burda ne söylense de anlamıyorsun.Madem ciddi düşündüğünden eminsin görüşmeye devam et.İnşallah evlenirsiniz

sizi fb olarak kullanıyor.

Çünkü kaybetmek istemiyor hatta böyle işler daha ciddiye gitsin diye kendisi benden daha da ısrarcı

Yapma ya of çok korkuyorum şuan ya dediğiniz gibiyse ne yaparım o zaman ben perişan olurum
Ya dediğiniz gibiyse değil değil direk öyle. Perişan olmalık birşey yok direk ayrıl. Seni çevresine tanıtmayan sevmiyordur. Bu kadar saflık normal değil inş trollsündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…