• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek sevgilisini neden gizler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıldım diye yalvarıp yakarirsa ne yapmalıyım ?
Siz ayrılmaya bakın bir an önce. Hatta ayrılıp ayrılmaz buraya yazın “Ayrıldım” diye biz burdan sana gerekenleri, yapacakları her şeyi didik didik söyleriz yeter ki ayrıl gerisi kolay. Yoksa bu gidisle elleriniz nasır tutacak saklana saklana.

diğer konunla beraber neredeyse 30 sayfadır aynı şeyler yazılıyor sen de aynı şeyi yazıyorsun çıkmazdayız 😂
ayrıldığınız zaman buraya dön açtığın 2 konuyu bir de o gözle oku bir ihtimal o zaman anlarsın belki
30 sayfa yazılmayan daha farklı ne yazılabilir allah aşkına ne istiyorsun bizden

diğer konunla beraber neredeyse 30 sayfadır aynı şeyler yazılıyor sen de aynı şeyi yazıyorsun çıkmazdayız 😂
ayrıldığınız zaman buraya dön açtığın 2 konuyu bir de o gözle oku bir ihtimal o zaman anlarsın belki
30 sayfa yazılmayan daha farklı ne yazılabilir allah aşkına ne istiyorsun bizden
Gidip biraz da biz sıvazlayalım istiyor olabilir ama ben manuel sevmiyorum :D

Hayır bari karşılıklı olsa adam da buna oral falan yapsa da bu rezalete değse😂😂
Adama mastürbasyon yapıp dönüyor. Nereden baksan enayilik 😂😂
Ya vallahi midem bulandı ha.
Adam oral yaptırıyor, eline veriyor al beni nirvanaya ulaştır diyor ama sen ortada sap gibi kalıyorsun :D
ha bir de zorluyormuş.
Çok utangaç 28 yasındaki kazık kadar herif tenhalarda menhalarda kendini okşatırken vavvv ama millet görünce elma yanakları kızarıyormuş..
Cerrraaaam:D

Ya vallahi midem bulandı ha.
Adam oral yaptırıyor, eline veriyor al beni nirvanaya ulaştır diyor ama sen ortada sap gibi kalıyorsun :D
Adam tabii bırakmaz peşini böyle enayisini bulamaz bir daha. Avmye bile girmiyorlar hala enayi gibi devam ediyor. Başkası olsa bu rezilliği bir buçuk sene sürdürür mü?

Adam tabii bırakmaz peşini böyle enayisini bulamaz bir daha. Avmye bile girmiyorlar hala enayi gibi devam ediyor. Başkası olsa bu rezilliği bir buçuk sene sürdürür mü?
Vallahi midesi de bulanmıyor ha
Köşelerde adamın şeyini habire emcükleyip duracam kendime gelince no !
Bir zaman sonra midesi de bulanır be insanın.
Öfff :)

Elini tutup cafeye gitmediği sürece yalvarması bir şey ifade etmiyor. Bundan sonra normal sevgililer gibi cafe avm ve sinemada görüşeceksek varım diyeceksin illa barışmaya niyetin de varsa.
28 yaşında insanın sevgililiği böyle olmaz. 16 yaşında çocuk gibi tenha yer arayan biriyle olmaz.
Konuşuyorum biraz atistik yaptığı şeylerden bahsediyor ben böyle yapıyorum şöyle yapıyorum iyi şeyler yapmıyor muyum sana hepsini çöpe atıyorsun bir hatayla diyor o da bana kızdı yaptığım güzellikleri görmüyorsun yaptığım tek şeyden beni kırıp geçiyorsun tavır alıyorsun günlerce triplisin falan dedi

Konuşuyorum biraz atistik yaptığı şeylerden bahsediyor ben böyle yapıyorum şöyle yapıyorum iyi şeyler yapmıyor muyum sana hepsini çöpe atıyorsun bir hatayla diyor o da bana kızdı yaptığım güzellikleri görmüyorsun yaptığım tek şeyden beni kırıp geçiyorsun tavır alıyorsun günlerce triplisin falan dedi
Arabada sıvazlatmak dışında yaptığı tek iş yok ki?

İlgili her seyde çabalıyor ama bunları da yapmaktan gri durmuyor tabi
Onlar sıvazlatmak için. Onları geç. Sizin için ne yapıyor, ailesinin karşısına çıkartmıyor, insan içinde elinizi tutmuyor, kafede oturmak bile hayal. Motivasyonu s.ki olmadan, sırf sizi düşündüğü için yaptığı tek şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X