- 30 Aralık 2009
- 24.169
- 98.153
- 1.123
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
sen bir şey yapma aşkım adam iki tenhada sıvazlatıp ikna edecek zaten. hshsAyrıldım diye yalvarıp yakarirsa ne yapmalıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bir şey yapma aşkım adam iki tenhada sıvazlatıp ikna edecek zaten. hshsAyrıldım diye yalvarıp yakarirsa ne yapmalıyım ?
Siz ayrılmaya bakın bir an önce. Hatta ayrılıp ayrılmaz buraya yazın “Ayrıldım” diye biz burdan sana gerekenleri, yapacakları her şeyi didik didik söyleriz yeter ki ayrıl gerisi kolay. Yoksa bu gidisle elleriniz nasır tutacak saklana saklana.Ayrıldım diye yalvarıp yakarirsa ne yapmalıyım ?
Hayır bari karşılıklı olsa adam da buna oral falan yapsa da bu rezalete değsesen bir şey yapma aşkım adam iki tenhada sıvazlatıp ikna edecek zaten. hshs
Gidip biraz da biz sıvazlayalım istiyor olabilir ama ben manuel sevmiyorumdiğer konunla beraber neredeyse 30 sayfadır aynı şeyler yazılıyor sen de aynı şeyi yazıyorsun çıkmazdayızHep cinsel şeyler yaşamak istiyor bir buçuk seneye yakın beraberiz ilk başlarda hep temkinli davrandim kendim de istemediğim için yasamadik ama cinsellige adım attıktan sonra hep istemeye başladı zaten cinsellik olmadan öncede istiyordu hep ben geri tepip tepki veriyordum sabret diyordum birbirimizden emin olunca biseyler yaşadık. Haliyle bir kere yaşayınca hep istemeye başladı. Cinsellik de konuşunca devamlı. Suç onun degul sadece bende istedim he başlarda istemedim ama sonucta itibariyle bende yaşadığımız süreçte istedim neyse. Neden sevmediğini düşünüyorum çünkü çevresinden beni...
- CICEKLITEPE
- Yorumlar: 128
- Forum: Bir derdim var
ayrıldığınız zaman buraya dön açtığın 2 konuyu bir de o gözle oku bir ihtimal o zaman anlarsın belki
30 sayfa yazılmayan daha farklı ne yazılabilir allah aşkına ne istiyorsun bizden
Ya vallahi midem bulandı ha.Hayır bari karşılıklı olsa adam da buna oral falan yapsa da bu rezalete değse
Adama mastürbasyon yapıp dönüyor. Nereden baksan enayilik![]()
Adam tabii bırakmaz peşini böyle enayisini bulamaz bir daha. Avmye bile girmiyorlar hala enayi gibi devam ediyor. Başkası olsa bu rezilliği bir buçuk sene sürdürür mü?Ya vallahi midem bulandı ha.
Adam oral yaptırıyor, eline veriyor al beni nirvanaya ulaştır diyor ama sen ortada sap gibi kalıyorsun![]()
Vallahi midesi de bulanmıyor haAdam tabii bırakmaz peşini böyle enayisini bulamaz bir daha. Avmye bile girmiyorlar hala enayi gibi devam ediyor. Başkası olsa bu rezilliği bir buçuk sene sürdürür mü?
ay patladım allah canını almasınGidip biraz da biz sıvazlayalım istiyor olabilir ama ben manuel sevmiyorum![]()
E ama haksız mıyım ?ay patladım allah canını almasınfdgdhfxjhfhhfx
sinirlerim bozulduuuu dsfgdfhjfjfhg ahahhahahE ama haksız mıyım ?
Sürekli anlatıp aynı şeyleri yazıyor zaten.
Ben artık biraz da bizim el atmamızı istediğini düşünüyorum![]()
AY AKLIMI DELİRİCEM!Ayrıldım diye yalvarıp yakarirsa ne yapmalıyım ?
Konuşuyorum biraz atistik yaptığı şeylerden bahsediyor ben böyle yapıyorum şöyle yapıyorum iyi şeyler yapmıyor muyum sana hepsini çöpe atıyorsun bir hatayla diyor o da bana kızdı yaptığım güzellikleri görmüyorsun yaptığım tek şeyden beni kırıp geçiyorsun tavır alıyorsun günlerce triplisin falan dediElini tutup cafeye gitmediği sürece yalvarması bir şey ifade etmiyor. Bundan sonra normal sevgililer gibi cafe avm ve sinemada görüşeceksek varım diyeceksin illa barışmaya niyetin de varsa.
28 yaşında insanın sevgililiği böyle olmaz. 16 yaşında çocuk gibi tenha yer arayan biriyle olmaz.
Arabada sıvazlatmak dışında yaptığı tek iş yok ki?Konuşuyorum biraz atistik yaptığı şeylerden bahsediyor ben böyle yapıyorum şöyle yapıyorum iyi şeyler yapmıyor muyum sana hepsini çöpe atıyorsun bir hatayla diyor o da bana kızdı yaptığım güzellikleri görmüyorsun yaptığım tek şeyden beni kırıp geçiyorsun tavır alıyorsun günlerce triplisin falan dedi
İlgili her seyde çabalıyor ama bunları da yapmaktan gri durmuyor tabiArabada sıvazlatmak dışında yaptığı tek iş yok ki?
Bir de zorla :)Arabada sıvazlatmak dışında yaptığı tek iş yok ki?
Onlar sıvazlatmak için. Onları geç. Sizin için ne yapıyor, ailesinin karşısına çıkartmıyor, insan içinde elinizi tutmuyor, kafede oturmak bile hayal. Motivasyonu s.ki olmadan, sırf sizi düşündüğü için yaptığı tek şey yok.İlgili her seyde çabalıyor ama bunları da yapmaktan gri durmuyor tabi