Erkek suratı

Çok haklısınız benle ilgili olmadığına emin olabildiğim çok nadir oluyor, bu kısmı da çözebilirim inşallah

Çok haklısınız benle ilgili olmadığına emin olabildiğim çok nadir oluyor, bu kısmı da çözebilirim inşallah
Sizle ilgiliyse de eğer anlatmıyorsa nerden bilebilirsiniz ki yani yok o muydu bu muydu Hızır idi Yunus idi derken yine siz yıpranıyorsunuz eğer sizinle bi derdi varsa gelip konuşmalı konuşmuyorsa yine kendi sorunu. Erkeklerin çoğu böyle bir de, benim eşim genelde anlatır mesela ama yine o surat mahkeme duvarı gibi gezer keyfi düzelene kadar e benimki anlatıyor da ne değişiyor yine surat öyle de surat böyle de surat. Boşverin keyfimize bakalım

Benim kp babam ve eş de oyle. Babamin ayni evin icinde anneme 6 ay surat astigini bilirim. Kayinpeder de oyle kaynanama suratindan neler cektiriyo 10 gun evde yuzune bakmaz konusmaz ruh gibi dolanirmis yazik kadin da sessizce beklerim onun konusmasini diyor. Kocam da surati bi asilir noldu derim bisey yok sorma kem kum eder. Sonra işi ayni sekilde ben de ona surat asmakta buldum dhajsha o merak etsin ne oldugunu.
Ben surati asik insandan nefret ediyorum yaa enerjimi asiiirii dusuruyo

Değil mi yaa çok doğru dediniz

Bu da aklımdan geçen bir yöntemdi siz sebep bildirmeden suratınızı asınca eşiniz ne yaptı?

Ne güzel dediniz, doğru
Siz o an mutluysanız, yeterlidir. Bu dünyaya tek geldik ve tek döneceğiz. Doğurduğumuz dışında kimseye bir borcumuz yok, anlatsa elbette dinler sizde yardım edersiniz. Tabii o üzgünken kahkaha atmaya gerek yok ama modunuzu düşürmeye de gerek yok. Bazen bencil olmak gerekiyor.

Benim eşim güler yüzlüdür kavga da etsek dalaşsak ben haksız olsam bile surat asmaz aksine gelir konuşur sırnaşır bense tam tersi surat asarım konuşmam gererim ortamı düzelen bir şey değil bence

Benimde kocam aynı hatta küserse 2 kat suratı asık gezer artık alıştım yani sormuyorum küsüyor mu onu bile bilmiyorum ( oğlak Burcu )

Bence konuyu uzatmadın, tam aksine çok önemli bir noktaya değindin. Kocan zor bir karakter, kapalı kutu; aynısından bende de var.

6 yılda sabır, dil dökme ve bazen sinirden ağlayarak onu kabuğundan biraz çıkarabildim. Çünkü ya surat asık ya gergin ama sebebini söylemiyor; sana da kapanıyor. Sır küpü resmen.

İletişim kopukluğu berbat bir şey,aynı kafada olmayıp nasıl evlendik hâlâ anlamıyorum.

Objektif bakarsak:

1. Erkekler strese gelemiyor.
  2. Konuların uzatılmasından nefret ediyorlar.

Morali bozuk eve geliyor; işte canı sıkıldı, bir de bize anlatırsa biz fikir beyan edeceğiz, tartışma çıkacak diye susturuyor kendini. “Konular uzamasın, ben içimde hallederim”mantığı.

Bir de şu model var: Anne babayla dışarıda tartışır, eve gelir hiçbir şey anlatmaz ama bütün gerginliği bize yansıtır.

Bunlar tabi benim tecrübe ettiklerim ama evli arkadaşlarımda da duydum hep aynılarını çok tanıdık geliyor bana.

Kadın erkek en nefret ettiğim şey surat asması ben direk kavga çıkarırım derdin neyse söyle pasif agresif takılıp ne elde ediyon. Sinirlendim okuyunca.

Çak ağzının ortasına ya aman offf! Şımarık erkek de bal olsa yutulmuyor.

Babam suratını asarsa annem ;" Bak migrenim tutacak o suratını topla" Diyordu

Annenle kaynanan da surat assaymış o zaman bunların yemeğini yapmasaymış çamaşırını bulaşığını yıkamasaymış oturup çayını kahvesini içseymiş komşusuna gidip takılsaymış bu ne ya köle mi bu kadınlar bütün gün bunların hizmetlerini yaptıkları yetmiyor bir de suratlarını çekiyorlar ay okurken sinir oldum

Valla annem bosandi kaynanam da hala kocasina kul köle. Onsuz disari cikmaz carsiya pazara tek gitmez. Daha bir kere tek basina otobuse binmisligi yok. Ama her konuda fikri var

Okurken içim daraldı sinir oldum.
Mizacı böyle eşinizin ve çok yorucu olsa gerek
Allah sabır versin size. Benim eşim her zaman konuşmaktan yanadır, çözüm odaklıdır. Bişeye mi kafamız takıldı konuşalım der hep. Böyle olunca da gerçekten sorunları daha çabuk çözüyor insan. İnşallah eşiniz zamanla düzeltir kendisini. Hiç olmazsa surat asmak yerine sizinle paylaşsa daha iyi hisseder kendisini.

Benim eşim güler yüzlüdür kavga da etsek dalaşsak ben haksız olsam bile surat asmaz aksine gelir konuşur sırnaşır bense tam tersi surat asarım konuşmam gererim ortamı düzelen bir şey değil bence
Neden öyle yapıyorsunuz peki? Karşı tarafın bakış açısını görmeyi çok isterim

Çok çok doğru tespitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…