Valla annem bosandi kaynanam da hala kocasina kul köle. Onsuz disari cikmaz carsiya pazara tek gitmez. Daha bir kere tek basina otobuse binmisligi yok. Ama her konuda fikri var
Annen iyi yapmış valla o adamla ömür mü geçerdi be 6 ay konuşmamak ne demek sanki düşmanı var karşısında kadını insan yerine bile koymuyormuş kendi etmiş kendi bulmuş kaynanan da değişik yani bu ne koca bağımlılığı kocasından hiç saygı görmüyor ama kendisi kul köle oluyor hiç düşünmüyor mu ben bunu haketmiyorum diye? Yazacak kelime bulamıyorum valla Allah en kısa zamanda onun da gözünü açsın
Annen iyi yapmış valla o adamla ömür mü geçerdi be 6 ay konuşmamak ne demek sanki düşmanı var karşısında kadını insan yerine bile koymuyormuş kendi etmiş kendi bulmuş kaynanan da değişik yani bu ne koca bağımlılığı kocasından hiç saygı görmüyor ama kendisi kul köle oluyor hiç düşünmüyor mu ben bunu haketmiyorum diye? Yazacak kelime bulamıyorum valla Allah en kısa zamanda onun da gözünü açsın
Ben lohusayken kayinvalidem geldi 10 gun bana yardimci oldu annemle konusmuyodum o zaman. Kocasiyla geldi biliyo musun kucucuk kanapede yattilar. Anne ben rahat edemiyorum bak emziriyorum diyorum yok babansiz gelemem dedi bana ne zor gunlerdi.. bi de sutyen niye takmiyosun diyodu goguslerim yara bere icinde adamin ne isi var lohusa kadinin yaninda. O kadar ayrilmiyorlar birbirlerinden. Simdi bir yere gidiyim mesela kuafore filan gel cocuga bakar misin yarim saat diyim.kocasiyla beraber gelir ki evimizin arasi yuruyerek 10 dk
Modum düştüğü için cezalandırma için yapmıyorum ama tartışma yaşamışsak sevişmem bunu da eşim ceza görüyor konuşunca bundan şikayet eder ben de duygularım böyle derim. Ama biz yılda max 2 3 kavga ederiz ben her şeyi sorun etmem genel olarak asık suratlı değilim ama zor biriyim o da daha çok toparlayıcı ve sorun çözücü. Şikayeti varsa boşansın
Ben lohusayken kayinvalidem geldi 10 gun bana yardimci oldu annemle konusmuyodum o zaman. Kocasiyla geldi biliyo musun kucucuk kanapede yattilar. Anne ben rahat edemiyorum bak emziriyorum diyorum yok babansiz gelemem dedi bana ne zor gunlerdi.. bi de sutyen niye takmiyosun diyodu goguslerim yara bere icinde adamin ne isi var lohusa kadinin yaninda. O kadar ayrilmiyorlar birbirlerinden. Simdi bir yere gidiyim mesela kuafore filan gel cocuga bakar misin yarim saat diyim.kocasiyla beraber gelir ki evimizin arasi yuruyerek 10 dk
Kocasının işi gücü yok mu ya anlamıyorum ben bütün gün birlikte mi dolaşıyor bunlar sebebi ne ki bunun? Kocası mı çok baskıcı bazıları var mesela çok tutucu oluyor kadın evden dışarı çıkmaz tek başına bir yere gidemez falan bu kafada insanlar var kayınpederin de öyle biri sanırım. Sütyen kısmını anlamadım neden baskı yapıyordu ki giy diye?
Bir görsel dolaşıyor ya sosyal medyada 110 yaşına kadar mı ne rekor yaşamış bir kadına uzun yaşamın sırrını soruyorlar, erkolardan uzak durmak diyor onu hatırlattı konunuz bana
Annemin migreni tutsaydı babamın yaşam süresi kısalabilirdi ve babam bunun farkında bir erkekti babam parfumlere çok düşkün bir adamdı annem de koku haasiyeti olan parfüm kokusundan başı ağrıyan bir kadın 25 yıl evli kaldılar babam 25 yıl asansör önünde parfüm sıktı asansörün kapısının önüne şişeyi bırakıyordu biz içeri alıyorduk.
Kocasının işi gücü yok mu ya anlamıyorum ben bütün gün birlikte mi dolaşıyor bunlar sebebi ne ki bunun? Kocası mı çok baskıcı bazıları var mesela çok tutucu oluyor kadın evden dışarı çıkmaz tek başına bir yere gidemez falan bu kafada insanlar var kayınpederin de öyle biri sanırım. Sütyen kısmını anlamadım neden baskı yapıyordu ki giy diye?
Yok yok asla baskici degil kayinpeder emekli surekli evde oturuyor genc yasta emekli oldu asla calismayi sevmiyorlar ailecek. Oyleler her yere beraber gidiyorlar ördek ailesi gibi. Asiri sogukkanlilar ya esimi de ben yonttum zamanla biraz bana çekti şükür.