• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tanısı olanlar sorunlarımızı gelin paylasalım

geçmiş olsun canım rabbim tekrarını göstermesin..benim de tutmuştu ama kalbi durmuştu zordur ama korkularını yenmek lazım rabbim hakkınızda hayırlısını versin...
Amin inşallah çok zor su an transfere hazırlanan varmı aranızda

biz kalp atışını 7 haftalıkken duyduk ama 8 haftalıktı kalp atışı durdu...ve kürtajla sonuçlandı..şimdi bizde 2.deneme için tedaviye başladık. 3 yumurtam gözüküyor (rezervim az) hayırlısı olsun herşey nasip
önemli olan bir tane de olsa sağlıklı yumurta ve sperm inşallah olumlu neticelenir

Yaslarida eklermisiniz ben dun 40 oldum şansımız azalıyor tez zamanda inşallah sonuç alırıztemmuz sonu gibi yeni tedavi bakalım

Bizimde çok az çıkışımız var ama doktor sağlıklı sperm dedi çınlama ilki olmadı bende ikinci için ramazanda snra yi bekliom ama öncesinde bi iki merkezle gorusucez her gün günlük muz ceviz fındık fıstık hafta bir iki nohut yemeği yeşili yiyorum eski sigara içmiyor ins bizde sizde hepimiz annelik duygusunu tadariz

Canım bende bundan korkuyorum bu yüzden değerleri düzeltmek icin neler yapılırsa yapaiz en azından şansımizi biraz arttiririz

Bende aynı düşüncedeyim, benim yaşım 32, sperm değerleri ile ilgili aklımızda bir sorun kalsın istemiyoruz, sürekli tüp yapınca bizimde rezervler azalıyor sonuçta. Şansımızı yükseltip sonrasında tüp bebek yaptırırz diye konuştuk eşimle.

Merhaba herkese. Bizde de ileri ve yavaş hız sıfır . morfoloji de 0. Sayı ml de 2 milyon . iki kez tüp bebek tedevim oldu . ilkisi de dusukle sonuçlandı. Spermlerin kalitesiz olduğu için dusuk olduğu söylendi. Üçüncü tedaviye başlamaya korkuyorum.

Merhaba Kaan hocanın sayfasında görmüştüm seni, Dna hasarı yaptıracaktın sanırım, yaptırdınız mı nasıl çıktı?

Bizimde çok az çıkışımız var ama doktor sağlıklı sperm dedi çınlama ilki olmadı bende ikinci için ramazanda snra yi bekliom ama öncesinde bi iki merkezle gorusucez her gün günlük muz ceviz fındık fıstık hafta bir iki nohut yemeği yeşili yiyorum eski sigara içmiyor ins bizde sizde hepimiz annelik duygusunu tadariz
inşallah allah herkese tattirsinnohut yemeği ne den önemli

Biz DNA hasarı, fsh, lh, estradiol, total testoteron gibi testleri yaptırdık. Bir de genetik testleri yaptırmıştık öncesinde.
Genetik testi

Bende aynı düşüncedeyim, benim yaşım 32, sperm değerleri ile ilgili aklımızda bir sorun kalsın istemiyoruz, sürekli tüp yapınca bizimde rezervler azalıyor sonuçta. Şansımızı yükseltip sonrasında tüp bebek yaptırırz diye konuştuk eşimle.
Sizde bitkisell kur denediniz mi

Canım sanırım pınarcımm eşine yediriyo nohut sperm için çok etkiliymiş nohut yemezse de suyunu kaynatıp içirebilirsin
Aaa ben hiç duymamistim gerci buzdolabinnda her zaman dorulmus nohut olur pilav ve corba koyarım taze mi haslasak dahmi iyi olur

Sizde bitkisell kur denediniz mi

Nohut u Kaan Aydos ta öneriyor. Eşim Kaan hocanın hastası. Nohut, keçiboynuzu, bol yeşillik, bakliyat, ısırgan otu çayı bitkisel önerileri. Bizim son kan testinde testosteron yüksek çıktığı için ısırgan otu çayını ve keçiboynuzunu yasakladı.

Aaa ben hiç duymamistim gerci buzdolabinnda her zaman dorulmus nohut olur pilav ve corba koyarım taze mi haslasak dahmi iyi olur
Canım nohut kimisi yapıp yediriyo ama Saraçoğlu 10 dakka kaynatıp suyu ılıdıktan sonra suyunu içsinler hergün sabah akşam ve haftada bir iki kez nohut yemeği yesinler diyor 3 ay boyunca yalnış hatırlamıyorsam

Back
X