erkek tanısı olanlar sorunlarımızı gelin paylasalım

biz kalp atışını 7 haftalıkken duyduk ama 8 haftalıktı kalp atışı durdu...ve kürtajla sonuçlandı..şimdi bizde 2.deneme için tedaviye başladık. 3 yumurtam gözüküyor (rezervim az) hayırlısı olsun herşey nasip
Canım nasıl durumlar opu yapildimi hakkında hayırlısı gelismeletfen haberdar et bizi

Son tahlillerimizde malesef kötü çıktı. % 5 Canli. Hareketli sifir. sperm sayisi 22 milyon.:KK1::KK1::KK1:

Ilacta cok ise yaramamis yada acaba biraz zaman gecincemi etkisi artıyor. bilmiyorum

Merhaba kızlar eşimin de morfoloji % 1.
Sayı 136 milyon
İleri hızlı %7
Morfoloji %1
2 yildir deniyoruz olmadı malasef. Sayının iyi olması bişeyi değiştirmiyor. Dna hasarına da baktirdik o iyi çıktı çok şükür. Tüp bebeğe basliycam Allah izin verirse. Ama morfoloji sorunu olduğu için endişeliyim. O yüzden embriyolara genetik tarama isticem o da biraz maliyetli . Hakkimizda herseyin hayirlisi .

Merhaba kızlar eşimin de morfoloji % 1.
Sayı 136 milyon
İleri hızlı %7
Morfoloji %1
2 yildir deniyoruz olmadı malasef. Sayının iyi olması bişeyi değiştirmiyor. Dna hasarına da baktirdik o iyi çıktı çok şükür. Tüp bebeğe basliycam Allah izin verirse. Ama morfoloji sorunu olduğu için endişeliyim. O yüzden embriyolara genetik tarama isticem o da biraz maliyetli

Merhaba bizimde morfoloji kotu degil harket sorunu var demisti doktor.testi bulamadim Bitkisel seylerle vitaminlerle takviye yapmaya calisioruz.

Merhaba bizimde morfoloji kotu degil harket sorunu var demisti doktor.testi bulamadim Bitkisel seylerle vitaminlerle takviye yapmaya calisioruz.

Merhaba bizde 10 yıllık evliyiz eşim 1 kez Varikosel ameliyatı oldu. Bu sene içerisinde 2 defa tupbebek yaptırdık sonuç negatif malesef. Sonuclar negatif olunca Eşim tekrar doktora gitti notmal yolla hamilelik icin proxed plus ve Klomen vermiş 6 ay kullanılacak 2 hafta önce başladık ayrica keciboynuzu kurude yapiyorum bakalım hepimiz hakkina hayırlısı olsun insallah umarım sana yardimci olabilmisimdir

Canım benim eşim azospermi ve hiç hücre çıkmıyor drlar ilaç falan da yazmadılar hiç taki geçen seneye kadar dr bize promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim 45 gün hergünr ceviz yiyor 3 tane geçen tekrar test yaptırdı sonuç çok az da olsa yaşayan hücre bulundu bizim için bu bile çok büyük bir mucize çünkü daha önce hiç çıkmamıştı dr tese gerekebilir demişti benim eşim daha önce zaten 1 tese geçirmişti bu ilaçların yan etki yapacağını sanmıyorum çünkü vitamin ilaçları hormonlara falan zarar vermezler çünkü hormonlar vs.herşey normal çıkmıştı

Bizimde çok az çıkışımız var ama doktor sağlıklı sperm dedi çınlama ilki olmadı bende ikinci için ramazanda snra yi bekliom ama öncesinde bi iki merkezle gorusucez her gün günlük muz ceviz fındık fıstık hafta bir iki nohut yemeği yeşili yiyorum eski sigara içmiyor ins bizde sizde hepimiz annelik duygusunu tadariz
L

arkadslar tedavı olanlar sonuçlarınız nasıl..
benımde arkek problemı ve negatıf sonuçlanan 2 tup denemem var..
ağustos ayında 3.denememı yapacağım ınsallah..bızdede sayı 12mılyon cıvarında ama ılerı hareketlılk yok..başka bır topıkte buna benzer sonuçla doğal yolla hamıle kalan arkadaş var..ama maalesef kalamayanlarda cok..vakıt kaybetmeden tedavı olmak gereklı bence,,ve anladığım kadrıyla varıkosel olanlarda bazen tedavı sonuç verebılıyor ama mesala benım esımde varıkosel yok..hormon degerlerı normal..ama 10 yıllık evlıyım hıc hamıle kalmadım..artık genetık bırsersymı erkek çocukları anne karnındayken veya buyume aşamasında bıle fark edilmeden bırseylerden etkılenıp ureme sıstemlerınde hasar olusabılıyormus..
bu sefer doktorum emrıyodan hücre alıp genetık ıncelemeye gönderecek..ınsallah genetık bır sıkıntı çıkmaz....

Back
X