sende haklısın adam gıbı adam bulduk bana kalsa ben bısı demem ama annem ıste ılla söle olsun ılla böle olsun su nısanlılık devrı ne zor donem herkes herseye karısıyor:mymeka:allahtan sevgimiz çok buyuk çok sevıyorum askımıı bırde annesıne cok duskun olmasa hala ana kuzusu olmasa daha cok sevıceğimdeklava:
Kızlar bu takı konusu bu günlerde benimde taktıgım bi konu oldu.nişanlım pek bilmez bu gibi şeyleri ancak annesi babası ve kardeşinin bişey takacaklarını söyledi.Bilezik vs.Ancak benim bildiğim atıyorum 5 bilezik 6 bilezik takılır.Şimdiden düğün olmadan onun stresini yaşıyorum.Zaten iyice soğudum bu gibi şeylerden ötürü ailesinden.İnanın onlar adınada üzülüyorum.İlk zamanlar o kadar iyiydiki aramız.Ama böyle şeylerde ilgisiz olmalarına dayanamıyorum.Nişan bohçası vs hiç bişey yapılmadı.Şimdi takı olayında bile bişey takmayacaklar.Nişanlıma söyledimde takılması gerek diye.Şimdi söylediğimede pişmanım ya.Ama biliyorum tüm yakınlarım diyecek bana onumu taktılar diye.Yine ben zor durumda kalacağım.Tabiki maddi durumları el verdiği ölçüde takacaklar biliyorum.Ama sonuçta oğlan evlendiriyolar ailede bunları düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?