erkek tarafının ailesi aile de kız tarafının ki?

evlilikte eşitliğe inanıyor musunuz?

• evet hayat her anlamda müşterek?!

OY: 47 61,0%
  • yok öyle bi dünya!

OY: 30 39,0%

• Ankete Katılan
    77

bergamotkokulu

Öğrenmek pahalıdır ama cehalet ondan da pahalıdır.
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
2.234
1.622
63
Boru mu arkadaşlar?
En medeni görünen çiftlerde bile durum böyle acaba nerde yanlış yapıyoruz? Hele ki kızın babası yoksa başında (!) kız tarafını hesaba katan olmuyor hiç,bayramlarda erkek tarafına gidilir üstelik kuzenlerinin evlerine kadar ziyaret edilir. Ee kız annesini bir telefonla aramak? O da ne ki! Sinekte küçük ama mide bulandırıyor işte
not: durum tatlıya bağlanmıştır ilgi,alaka için herkese teşekkürler :)

Son düzenleme:
Sende öyle olabilir ama genelde bir bayram kızın diğeri oğlanın ailesinde gecirilir. Benim gorduklerim . Ayrıca bu küçük problem değil çok önemli çünkü yılda 2 kez oluyor sinek değil yanii

Evet maalesef öyle bir tavır var.
Kadınlar genelde ailelerine erkeklerden daha düşkün oluyorlar ve evlenince de bu düşkünlük erkek tarafınca büyük problem oluyor.
Kv, eşime evlendiğimiz ilk zamanlar o artık bizim kızımız öyle anneye falan sürekli gidilmez,elalem yanış anlar gibisinden bir şey demiş ben bunu duyunca açtım ağzımı yumdum gözümü en son cümlem annemin adını ağzınıza desturla alacaksınız oldu ! (şimdi bile sinirleniyorum)
Kaldı ki babam töre,örf bilen adamdır bayramlarda önce kpine gidin kızım erkek tarafı bekler der her zaman ama işte erkek anaları hep kendine yontuyor her şeyi

ya ben ev gezmesini sevmem normalde ama her bayram her bayram gezmedik yer bırakılmıyor baktım onlarda..sevmesemde geziyorum madem o zaman kendi tarafımı da gezeyim gezdireyim değil mi duble sıyırırım böylece (hiç sevmiyorum bağzı geleneklerimizi ne yalan söyliim) Kaizen S _Winner_ derman NeverOne E Elmalokumu

Son düzenleme:
Bizimkiler her bayram iki tarafin da tüm akrabalarını gezer.
seviyorsanız akraba ziyaretlerini ne mutlu size bana kasvet çöker bi kaç sarılmadan vıcık öpüşmeden sırt sıvazlamadan böğre basılmadan ve daha bi düzine gereksiz (bana göre) hareketten sonra

Ankete cevap vereyim. Evlilikte her anlamda eşitliğe inanıyorum.

Konuya cevap vermek gerekirse... Neden sizin ailenize gitmediğinizi sordunuz mu eşinize?

seviyorsanız akraba ziyaretlerini ne mutlu size bana kasvet çöker bi kaç sarılmadan vıcık öpüşmeden sırt sıvazlamadan böğre basılmadan ve daha bi düzine gereksiz (bana göre) hareketten sonra
Seviyorum veya sevmiyorum demedim ki, konuya cevap verdim. Sadece erkek tarafına gidilmez bizde dedim. Konu bu değil mi?

tamamen sacmalik. Oyle birseyi kabul edende hayirli evlat degil. Kimse bana kocasi anlamiyor napsin demesin. Neden karisi laftan anlamiyor dedirtmiyorsunuz da isi kocanizin ustune yigiyorsunuz. Acirim oyle anne babaya, kiyamam buruklar.
yani bi bakıma evet aileler eşit olmalı da bence gerek yok zaten bayramlarda akraba ziyaretlerine anne baba dışında gerisi teferruat gibi geliyor,külfet gibi ne bileyim sistem yavaştan değişse ya ufak tatillere çıkılsa mesela ^_^

Benim babam vefat etti annem ve kardeşim var ailemi asla ezdirmem laf ettirmem, hele hele babam hakkında en ufak minicik bir ima laf söz kulağıma dahi gelirse ortalığı yıkarım

Gidin madem, neden gitmiyorsunuz, neden önemsetmiyorsunuz kendi tarafınızı?
avrupai benim taraf öyle çok gelenekçi bir yapımız yok açıkçası zaten yarısından çoğuda avrupada yaşıyor hala..sonra onun ailesi şehir dışında filan çokta ayrıntı vermek istemiyorumda çözdük zaten olayı bayramlarda evdeyiz bundan böyle

eveeet herkese yorumları,ilgi ve alakaları için teşekkürler bir sonuca vardık çift olarak bayramlarımız bize kaldı saolun varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…