- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi bergamotkokulu
-
seviyorsanız akraba ziyaretlerini ne mutlu sizeBizimkiler her bayram iki tarafin da tüm akrabalarını gezer.
Seviyorum veya sevmiyorum demedim ki, konuya cevap verdim. Sadece erkek tarafına gidilmez bizde dedim. Konu bu değil mi?seviyorsanız akraba ziyaretlerini ne mutlu sizebana kasvet çöker bi kaç sarılmadan vıcık öpüşmeden sırt sıvazlamadan böğre basılmadan ve daha bi düzine gereksiz (bana göre) hareketten sonra
evet konu bu..seviyorsanız ne mutlu size dedim bende nereye takıldınız?Seviyorum veya sevmiyorum demedim ki, konuya cevap verdim. Sadece erkek tarafına gidilmez bizde dedim. Konu bu değil mi?
yani bi bakıma evet aileler eşit olmalı da bence gerek yok zaten bayramlarda akraba ziyaretlerine anne baba dışında gerisi teferruat gibi geliyor,külfet gibi ne bileyim sistem yavaştan değişse ya ufak tatillere çıkılsa mesela ^_^tamamen sacmalik. Oyle birseyi kabul edende hayirli evlat degil. Kimse bana kocasi anlamiyor napsin demesin. Neden karisi laftan anlamiyor dedirtmiyorsunuz da isi kocanizin ustune yigiyorsunuz. Acirim oyle anne babaya, kiyamam buruklar.
avrupai benim taraf öyle çok gelenekçi bir yapımız yok açıkçası zaten yarısından çoğuda avrupada yaşıyor hala..sonra onun ailesi şehir dışında filan çokta ayrıntı vermek istemiyorumda çözdük zaten olayı bayramlarda evdeyiz bundan böyleGidin madem, neden gitmiyorsunuz, neden önemsetmiyorsunuz kendi tarafınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?