erkek tarafının ailesi aile de kız tarafının ki?

evlilikte eşitliğe inanıyor musunuz?

• evet hayat her anlamda müşterek?!

OY: 47 61,0%
  • yok öyle bi dünya!

OY: 30 39,0%

• Ankete Katılan
    77
Sizin gibi kadınları anlamıyorum
Neden bu pasiflik?
Neden kv den çıktıktan sonra kendi annemize gitmiyorsunuz?
Kuzenleri ne alaka? Kuzenle kv arasında kendi annenizi sokmanız gerek
Sizinki gibi bir eşim olsa ve Eşim benim anneme gitmezse çok ciddi söylüyorum ya boşar kapının önüne koyardım ya da hayatta hiç bir Allahın kulu beni kvlere götüremezdi. Süründürürüm ben adamı
Sizde böyle pasif oldukça semer vuran çok olur kusura bakmayın

semer eşşeğe vurulur lafınızı bilin öyle konuşun bu bir,ikincisi ise şehirler farklı belirtmiştim,üçüncüsü sorun çözüldü not'a ekledim gerilim hattı gibisiniz bencede kocanızı boşayın ve onu bu durumdan kurtarın iyisimi.. hadi iyi günler :)

Nasıl ya?

Daha kız tarafının ailesi ağır basıyor benim çevremde gördüğüm.

Hatta adaletsizlik erkek tarafına oluyor Artık devir değişti .

İkimizin ortak kararı ile ıkı tarafı da ziyaret ediyoruz ama benim ailemde daha cok kalıyoruz. Eşim memnun bu durumdan çünkü benim ailem daha huzurlu ama mutlaka karşı tarafında gönlünü yapmaya özen gösteririm.

Eğer eşinizin sizin tarafta huzurunu koruyabiliyorsunuz ayrımcılık olmamalı..
Ada'm zulüm görüyorsa haklı eşitlik istememekte.. Yoksa ben affetmem

(adam zulüm görüyorsa) yok öyle bişey yorum için merci olay bitti konu kapandı

valla bu ıs kadına dusuyor, esım aıleme bır kotu laf soylememıstır hep saygısını yapar, yapı geregı zırt pırt arayan eden anacım babacım dıyen bır adam degıl ( bende oyleyım) ama asla bır araya geldıklerınde saygıda kusur etmez, özel gunlerde arar , gıdılecekse gıdılır..
kı bızde benım aılem bırbırıne daha baglı ve kalabalık bır aıle oldugundan ozellıkle bayramlarda esımın aılesınde bır ıkı saat durduysak kalan zamanı benım aılemle gecırırız ve aılem sehır dısında yakın bır yerdeler ama gıtmemezlık yapmayız..
hele bır saygısızlık yapsın yok saysın benıde kaybeder bunu cok ıyı bılır aıle bas tacıdır benım ıcın....
o nedenle adamlara mana bulmadan once bır kendınıze cevırın aynayı bence..

Hele ki kızın babası yoksa başında (!) kız tarafını hesaba katan olmuyor hiç,bayramlarda erkek tarafına gidilir üstelik kuzenlerinin evlerine kadar ziyaret edilir
Babam yok annem tek başına. Evlendiğimden beri sırayla gideriz. Eşim adaletli biridir. Annesi bozuluyor ama haddini bilmeyi öğrenecek oda. Beni çocuk esirgemeden almadılar benimde bekleyenim var.

eşimin ailesi uzak bi şehirdeler yorumda vardı bu sanırım okumadınız neyse önemsiz zaten artık konuda ki son notu okumadıysanız okuyun.

Sen her yaşadığını genele mal ediyorsun bence, yok öyle birşey
her yaşadığımı genele mal ettiğimi iddia edebilmeniz için öncelikle benim bir yığın konumun olması lazım ve o konularda sürekli genelleme yapmam lazım :) mantıklı konuşun arkadaşım konuşmuş olmak için konuşan ne çok insan varmış bu forumda böyle hayret ya hu hayret. son olarak not kısmını okuyun isterseniz teşekkürler.

Konu açılıyor konu daha yorumlanamadan halledilmiştir deniyor ustune yazanlara okumadınız heraldr bil bik..
Yarım saate halledeceksin madem konu açma önce eşinle konuş ya da konuyu açtıysan bidahaki bayramlar için bir kaç yorum alıver

size ne yahu? saatin başına geçip dakika mı tuttunuz hayırdır? konuyu açarım açmam sizi neden bağlıyor bu? varsa bi diyeceğiniz klavyeyi elinizden alan yok

eşimin ailesi uzak bi şehirdeler yorumda vardı bu sanırım okumadınız neyse önemsiz zaten artık konuda ki son notu okumadıysanız okuyun.
uzak olsun farketmez kı bu sızın aılenıze gıtmesıne engel degıl,,,zaten sız cozmussunuz bılıyorum ama konu acılmısken ıkı lafta ben edyeım dedım , yıne dıyorum ıs kadında bıtıyor.. erkekler yonlendırılmeyı musaıt varlıklar, kafayı kullanırsan yerı gelır kendı aılesıne bıle gıtmek ıstemez

'En medeni görünen çiftlerde bile durum böyle'
Şu cümle genellemedir
Eleştiriye gelemediğin için o notu eklemişsin
Ha deyince çözülecek bi durum değil öyle olsa zaten çoktan çözer konu açmazdın
Eşine nihayet kuzeninden önce ailem gelir mi diyebildin bayram geçti de denedin evet ailene de sonunda gidebildin mi sanki
Kocana yapamadığın artistliği bize yapınca sorunun çözülecekse yap
Aman he diyelim biz sana he

Konu bitti ise kapattır, bir hışım konu açıp sonra yorumcuları aşağılamak ne demek, bir daha yorum isteme o zaman konuşmuş olmak için konuşan kadınlardan

Kadinin degerine gore degisiyor. Eger kadin kocasinin gozunde degerliyse ailesi de degerli oluyor. Zaten bes paralik degeri yoksa ailesinin kac kurusluk degeri olsun ki

Esim ve gorgusuz ailesi acik havada mangal yakip maksat bir araya gelip egleneceklerdi. Kendi akrabalarindan yaklasik 30 kisiyi atlamadan listeye yazdilar ben hic sesimi cikarmadan sadece sonucu bekledim. Liste tamamlaninca beni "gorduler" aaa senin anneni babani yazmayi unuttuuuuuk diye gulmeye basladilar.
Gulermisiiiiiin aglarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…