- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi bergamotkokulu
-
hımm'En medeni görünen çiftlerde bile durum böyle'
Şu cümle genellemedir
Eleştiriye gelemediğin için o notu eklemişsin
Ha deyince çözülecek bi durum değil öyle olsa zaten çoktan çözer konu açmazdın
Eşine nihayet kuzeninden önce ailem gelir mi diyebildin bayram geçti de denedin evet ailene de sonunda gidebildin mi sanki
Kocana yapamadığın artistliği bize yapınca sorunun çözülecekse yap
Aman he diyelim biz sana he
Kırmızı ile işaretledimhımmilginç.. şimdi matematikte göreceli olduğu için uzunluk-kısalık-genellik gibi kavramlar tartışmaya çok müsaittir öncelikle belirteyim mesela A şehrinin C kentinde filancalar gerek maddi gerek manevi donanımları gereğince yoğun mesken edinirler bu durumun fazlalığı eksikliği kişilere göre değişebilir yani sizin edindiğiniz çevrede (olmadığını düşündüğünüz) durumun başlık altında da yazdığım gibi olmadığı anlamına gelmez bu sitede bu sayfaya yorum yapan kişilerin tüzel gerçeklikleri hakkında (hepsi evli,aklı salim,vicdan sahibi,eğitimli vs) olduklarından emin miyiz? değiliz herkesi tanımıyor olduğunuz gerçeğinden yola çıkıyorum e bu durumda eleştiri güzel şeydir iyidir hoştur fakat bilir misiniz bilmem çeşitleri vardır ben konunun insanları çokta ırgalamayan kısmıyla yaklaşılmasından buna sizde dahil oldunuz ne yazık ki rahatsızım evet.. benim eşimi eşimle ilişkimi bilir misiniz? bilemezsiniz, bu durumda neyi nasıl ne hızla çözebilirim bunu da bilemezsiniz..yani benim sevmediğim aslında boş konuşmadır hiçte katlanamam tahammül edemem. umarım kendimi izah edebilmişimdir.
yani her ikiside başlık altına yorumlarda daha çok ayrıntı vermek durumunda kaldım..uyumsuzluk o yüzden dediğim gibi size özet geçeyim;ailem avrupai yarısndan fazlası avrupada halen belirli zamanlarda gelirler sizde bilirsiniz :) ben kendi ailemle aynı şehirdeyim eşimin ailesi uzak bi şehirde..gelenekçi bi yapım yok (aileden ötürü) eş tarafı daha gelenekçi herkes ziyaret edilip öpüşüp koklaşmayı sevmem öyle ziyaretlerde vs,, ayrıca canımı sıkan bana konu açtıran olay annemin ketumluğu olmuş meğer eşim onu arıyor bayramlaşıyormuş ama yetmez bundan böyle bütün sülalemi aratıcam ya da bakarız işte daha bayrama çok var..:) ilginiz yorumunuz vaktiniz için çok teşekküler.Ben sorunu anlamadım.
Sorun kız tarafına gidilmemesi değil, toptan bayram ziyaretleri sanırım.
Başlık-içerik uyumsuz olmuş.
:)He ( :
ezmek ezilmek ortalığı yıkmak çok arabesk sözler bunlar konuma uymuyor da yakışmıyorda,,şarkı sözü gibi olmuş yakar geçerim filan ne gerek var yahu ölmüşlerin ardından konuşulmaz zaten.Benim babam vefat etti annem ve kardeşim var ailemi asla ezdirmem laf ettirmem, hele hele babam hakkında en ufak minicik bir ima laf söz kulağıma dahi gelirse ortalığı yıkarım
sordum en son :) konuyu kapattık teşekküler alaka için.Ankete cevap vereyim. Evlilikte her anlamda eşitliğe inanıyorum.
Konuya cevap vermek gerekirse... Neden sizin ailenize gitmediğinizi sordunuz mu eşinize?
sizde fantazi arabesk dinlemeyi sevenlerdensizin belli ki :) neyse bi bakıma konuya açık açık yazmadığım için yorumdaki bazı şeyleri çok anlaşılır bi konu olmadığından hak vermek durumunda kaldım bir çoğunuza sizede olduğu gibi neyse ezende yok ezilende boynu büküklerde yok saolun varolun :) konuda baklava yenilerek tatlıya bağladıtamamen sacmalik. Oyle birseyi kabul edende hayirli evlat degil. Kimse bana kocasi anlamiyor napsin demesin. Neden karisi laftan anlamiyor dedirtmiyorsunuz da isi kocanizin ustune yigiyorsunuz. Acirim oyle anne babaya, kiyamam buruklar.
aaa aşkolsun aşağılamak ne demek lütfen ben herkese ayrı ayrı yorum yapmaya çalıştım bazılarını beğendim yani tek tek ilgilendim aşağılayacak insan bunları yapar mı o sizin hüsnü kuruntunuz. konuyu illa kapattırmam mı gerek yorum yapılmaması için? notta yazdığım konunun kapandığı yönünde ziraKonu bitti ise kapattır, bir hışım konu açıp sonra yorumcuları aşağılamak ne demek, bir daha yorum isteme o zaman konuşmuş olmak için konuşan kadınlardan
semer eşşeğe vurulur lafınızı bilin öyle konuşun bu bir,ikincisi ise şehirler farklı belirtmiştim,üçüncüsü sorun çözüldü not'a ekledim gerilim hattı gibisiniz bencede kocanızı boşayın ve onu bu durumdan kurtarın iyisimi.. hadi iyi günler :)
Arabeski hic sevmem . Olmasi gerekenleri soyledim. Kendini ezdirmeye musaade edersen acimazlarsizde fantazi arabesk dinlemeyi sevenlerdensizin belli ki :) neyse bi bakıma konuya açık açık yazmadığım için yorumdaki bazı şeyleri çok anlaşılır bi konu olmadığından hak vermek durumunda kaldım bir çoğunuza sizede olduğu gibi neyse ezende yok ezilende boynu büküklerde yok saolun varolun :) konuda baklava yenilerek tatlıya bağladı
üzücü bi durum olmuş :S madem görgüsüz olduklarını düşünüyorsunuz ailenizin sözde unutulması isabetli olmuş ayrıca kendinizi kocanızın gözünde değersiz hissetmeyin değer verilmez biçilir yani bütün olay sizin kendinizi nasıl gördüğünüz ve hissettiğinizle ilgiliKadinin degerine gore degisiyor. Eger kadin kocasinin gozunde degerliyse ailesi de degerli oluyor. Zaten bes paralik degeri yoksa ailesinin kac kurusluk degeri olsun ki
Esim ve gorgusuz ailesi acik havada mangal yakip maksat bir araya gelip egleneceklerdi. Kendi akrabalarindan yaklasik 30 kisiyi atlamadan listeye yazdilar ben hic sesimi cikarmadan sadece sonucu bekledim. Liste tamamlaninca beni "gorduler" aaa senin anneni babani yazmayi unuttuuuuuk diye gulmeye basladilar.
Gulermisiiiiiin aglarmisin
olmadığını biliyorum konuşmalarınızdan da anlışıyor :) bu edeple evlenmeyinde zaten ''bence''Kocam yok henüz
Ama olsa sizin gibi koca ağzına bakan, aman tadımız kaçmasın ali rıza bey misali ailemi ezdiren bir kadın olmam :)
Size de hadi iyi günler
Çok nette takılmayın ha kocişiniz kızar belki
olmadığını biliyorum konuşmalarınızdan da anlışıyor :) bu edeple evlenmeyinde zaten ''bence''
aynen ya katılıyorum size bayramlar ufak tatiller olmalı ev akraba 'ziyaneti' değilKonu cozulmus ama, bu devirde mutlu olmak isteyen erkek kadının ailesine yakin olacak.
Sirf bayram seyran degil, genelde boyle.
Benim esim koy kulturunde yetismis, ben hayatimda koy gormedim. Geleneksel bir kafa yapisi var. Onun fikri bu. Ben iki tarafa da uzak olma cabasindayim.
Bayramda ilk gidilende oglene kadar durulur, ikinci gidilende aksama kadar diye düşünüyorum. Kuzen muzen de isim olmaz zaten. Hos benim kuzenim de yok tek torunum. Esiminkileri de gezemem valla 30 kuzen falanlar. Biz bayram olunca "nereye kacsak da kimseyi gezmek zorunda kalmasak" diye bakiyoruz valla.
özgüven patlamaları içeriyor yorumlarınız haksızda sayılmazsınız gençlik=cahillik dönemi neyse acı şekilde öğrenmemenizi temenni ederim o fırtınai tavırlarınızın bedelini sonra gelip burda forum morum açarsınız maazAllah,atarlandım ama yemedi filan diye bu arada ezende yok ezilende,atarlanan giderlenen de yok konu da kapandı zaten sizin derdiniz canınızın sıkılması ve çenenizin düşmesi sanırım onun devası da bende yok ilgili mercilerde arayın çareyi hadi iyi günlerYoo çok sevdiğim ve evlilik için gün saydığım biri var hayatımda
Ha sizin için edep kendi ailenizi ezdirmek sindirmek eziklemek uğruna koca ve ailesinin sözünden çıkmamaksa yok ben edepsiz olayım çünkü ailemi ezdirmem
Ha bu arada, sıkıyorsa burada yaptığınız atarları kocişinize yapın da diğer şehre ailenizin yanına gidin
Ama durun yada yapmayın malum "edepsiz gelin" olursunuz
Ha sona öyle "gülmekten karnım ağrıdı" ifadesi koyunca da cool ve haklı olmuyorsunuz. Söyliyim dedim
öyleyse ciğerlere işlemiş memleketin arabesk havası dinlemiyorsunuz ama konuşmalarınıza yansıyor ne yazık ki nesye çok merciArabeski hic sevmem . Olmasi gerekenleri soyledim. Kendini ezdirmeye musaade edersen acimazlarsizin derdinizide bilemedim dogrusu.
özgüven patlamaları içeriyor yorumlarınız haksızda sayılmazsınız gençlik=cahillik dönemi neyse acı şekilde öğrenmemenizi temenni ederim o fırtınai tavırlarınızın bedelini sonra gelip burda forum morum açarsınız maazAllah,atarlandım ama yemedi filan diye bu arada ezende yok ezilende,atarlanan giderlenen de yok konu da kapandı zaten sizin derdiniz canınızın sıkılması ve çenenizin düşmesi sanırım onun devası da bende yok ilgili mercilerde arayın çareyi hadi iyi günler
Allah akıl fikir versin hadi byeSiZe de ailesiz, bol kocişli ve edepli haayde iyi günleeeer(bu işaretten üç tane koydum ki daha haklı gözükiyim. Nasıl ? )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?