Cildiyeye çok gittim. Yukarda da dediğim gibi vitamin ve minoksil veriyrlar. Doğum knt hapı bide.saç diplerine sakın yağ kullanma. ben kullandım yağdan daha çok döküldü saçım cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim.
Kaynak var olan saçları döküyor diye biliyordum uyuması ve yıkaması zormuş. Konuyu açarsan belki yanlış bildiklerimizi düzeltirler. Oya oğuz ne dedi. O da mı minoksil önerdi.
İyi bayramlar bu arada P Pineapplemarydsm
Prp denilen işlemi iyice araştırdın mı? Bırakınca tekrar dökülme oluyor diye duydum. İşe yarayacağını bilsem yaptırcam da.merhaba ben son olarak prp mi ne o işlemi deneyeceğim sanırım kök hücre tedavisi mi diyorlar hani kendi kanını alıp ona bir işlem yapıp saç köklerine enjekte ediyorlarmış
mezaterapi değil ama bu kendi kanundan olan bişey canlı hücre mi acaba
deneyip fayda gören olmuş
ama ücreti bilmiyorum bu aralar gidip nedir ne değildir iyice bilgi alıcam
mezoretapi minoxil vs yağlar falan bende işe yaramadı... hormon tiroid vs bir sorun da çıkmadı sadece genetik dendi annemde böyle çünkü...
şuan ersağ kremsiz şampuan + bi şampuan ve tonik kullanıyorum .. şuan hiç dökülmem yok ama tepeler açıldı zaten
(( onlara çare lazım
yok araştırmadım gidicem ama yakında iyi bir cildiyeci araştırıyordum kardeşim yüzü için gitti memnun kaldı yüzüne uyguladılar bu işlemi sivilce izleri için...yazarım doktorun diyecekleriniPrp denilen işlemi iyice araştırdın mı? Bırakınca tekrar dökülme oluyor diye duydum. İşe yarayacağını bilsem yaptırcam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?