sonuç almadınız sanırım paylaşmamışsınızBende kafayı yemenin eşiğinde iken bu doktorla tanıştım. Yavaş ve emin adımlarla yürüyoruz. Tedavi ve prp uyguluyor. Bende çok heyecanla sonucu bekliyorum. Ve gerçekten sonuç alınca dünyalar benim olacak yeniden... Ve paylaşmadığım sosyal ağ kalmayacak.Herkese umut olsun:)
Bende Mehmet Akgune gidicem benzer bi islem icin sonuc aldinizmi.Onda da prp kok hucre ve mezoterapi birlesimi gibi biseymis oncesi sonrasi fotolarini gordum yaptiranlarin etkili bende deneyecegim.Siz nekadar odediniz ve kime yaptirdiniz bilgilendirirseniz sevinirim.Merhaba arkadaşlar,
Saçlarım öncelerden çok güzeldi. Son 4 yılda ciddi anlamda döküldü ve açılmalar oluştu. Dolayısıyla ardarda gelen depresyonlar falan falan... Ne yaptıysam evde kendim bir çare bulamadım. Sonunda tıbbi bir destek almaya karar verdim. Bir kaç dermataloğa gittim. Bir takım vitaminler vs. vs. Bunlarda çözüm sağlamadı. Tabi her defasından yıkılan ümitlerimi saymıyorum. Son olarak saç ekimini düşünecek kadar arttı çaresizliğim. Araştırırken bir fitoterapi ve prp yapan bir doktorla tanıştım. Kendimi ona teslim ettim diyebilim. Saç ektirmeme gerek olmadığını ve tedavi edebileceğini söyledi. Tedaviye başlayalı 2 ay oldu. 4-5 ay kadar süreceğini söyledi.Amacım reklam yapmak değil, tedavi sonrasında sonuç alırsam eğer (inşallah alırım) öncesi ve sonrası diye saçlarımın resmini paylaşacağım. Zaman geçtikçe heycanlanıyor ve sabırsızlanıyorum. Umarım sonuç alırım.
Henüz gözle görünür bir etki yok. Tedavim devam ediyor. Bitince sonuçları mutlaka yazacağımsonuç almadınız sanırım paylaşmamışsınız
Henüz tedavim devam ediyor. Prp ve bir çok bitkisel tedavi uyguluyor. Prp yi seanlarını 100 tl ye yaptırıyorumBende Mehmet Akgune gidicem benzer bi islem icin sonuc aldinizmi.Onda da prp kok hucre ve mezoterapi birlesimi gibi biseymis oncesi sonrasi fotolarini gordum yaptiranlarin etkili bende deneyecegim.Siz nekadar odediniz ve kime yaptirdiniz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ilerleme kat edebildinizmi kacinci seanstasiniz ki ben bahsettigim tedaviye basladim kokleri ufak ufak cikmaya basladi olan saclarimda daha parlak ve canli.Henüz tedavim devam ediyor. Prp ve bir çok bitkisel tedavi uyguluyor. Prp yi seanlarını 100 tl ye yaptırıyorum
Sanırım tedavi uzun sürecek gibi,Ilerleme kat edebildinizmi kacinci seanstasiniz ki ben bahsettigim tedaviye basladim kokleri ufak ufak cikmaya basladi olan saclarimda daha parlak ve canli.
Genelde hormonal bozukluklardan oluyor birde vitamin eksikligide tetikliyor.Erkek tipi saç dökülmesinin sebebi neymis
Benimde ilk ayni sekilde basladi ama diplerde elimi gezdirdigimde ufak ufakta olsa kisim kisim hissediyorumSanırım tedavi uzun sürecek gibi,
Mevcut saçlarım daha kaliteli oldu ama daha yeni saç göremiyorum. Sadece bebek saçlar çoğaldı ön kısımda..
Öncesi sonrası mutlaka yapacağım. Tedavim bitince yayınlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?