Erkek ve tarafı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hoderi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba sizlerin ailesi kendisine kötülük yapsa aynı tepkiyi verirmiydi eşiniz . Benimki benim burnumdan getirirdi .
Bir kötülükleri yokki ona. Yani eşim iyi bir damat olmaya çalışıyor bizimkilere karşı, annem yanımıza gelince gezmeye götürür, yemeğe çıkarır, annem arada sırada laf sokarsa duymazdan gelir, bir sorun olduğunda alttan alır ama zaten olanlar eften püften şeyler. Benim yaşadığım gibi birşey yaşasa kesin kavga eder. Hiçbir erkek kadınların katlandığı şeylere katlanmaz

Kesinlikle katılıyorum büyğk birşeyde erkeğin asla alttan alacağını düşünmüyorum kadının ailesine karşı

Eşiniz annesinin gençken güzel olduğunu söylediğinde sizin de hala çok güzel demenizi iltifatlar dizmenizi mi bekliyor? Niye ya? Ne olacak siz onun ailesini sevmiyorsanız sanki. Bazı mallar özellikle erkekler bunu hiç anlamıyor, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ya.

Ne derse desin 3 maymunu oynayın .Söz uçar yazı kalır .Tekbir kötü söz etmeyin biriktirmeyin de içinize içinize .Patlaması kötü olur .Numara yapın tavsiye ediyorum.Kimse kimseyi sevmese bile saygılı kalın saygıda kalın.Yuzeysel konuşun içinize sarmayin.Sevin demiyorum o zorla olmaz sevmediğini saymak zordur onuda bilirim.Taktik bu konuda şart bu sizi ikiyüzlü yapmaz bu sizi mantıklı yapar .Madem seviyorsunuz eşinizi tarafsız serin Cool durun.Ha çok değişik bir ailedir zul gelmiştir .O zaman rest cekin yapabiliyorsaniz onu bilemem yukarda okudum dövmekle tehtit eden bir kaynananın oğluyla benim evliligim yürümez.Bu sizin evliliğiniz eşinizi idare etmekten biktiysaniz yola çıkma hazırlıkları yapmanız gerekir .

İnanın insanın sinirleri bir yerde artık patlak veriyor biliyormusunuz . Ona rağmen hiçbir zaman içimdekileri kafamdakileri dökmedim .yalnızca istemiyorum görüşmeyi vs vs bu tarz cevaplar veriyorum fakat buna bile tahammülü yok . Artık tahammül sınırlarımın da sonuna geldim . İnsan böyle böyle eksiliyormuş sevdiğine bunu anlıyorum .

Zor bir durum işte bazen insan gütmek yerine gitmeyi bu nedenle tercih edebiliyor . Tahammül aşamasına gelmiş olan herşey çok hızlı nihayete varıyor .Birikim dediğiniz dolmuşluklar içerlemeler tehlikeli.Keşke insanlar kendi yetiştikleri aile ile olan çözümsüzlüklerine kimsenin derman olmak onaylamak zorunda olmadığıni bilse.

Eş olmak hayatta herşeyi paylaşmak demek evet fakat bizimkiler bunu kendi içerisinde daha da özelleştirmiş . Büyüyememiş yetişkinlerle evleniyoruz maalesef bunu farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…