kızlar ciddi düşündüğüm 2 yıllık erkek arkadaşım bazen küfrediyor yanımda. beni çok ama çok seviyor en ufak bir hatası bile olmadı ve bana asla küfretmedi ama abime birgün öyle bir sinirlendiki(abim gerçektende haksızdı) öyle küfürler savurduki abime telefonu kapadıktan sonra ben yanında olmama rağmen...ilişkimden şüphe etmeye başladım sizce nasıl davranılmalı böyle bir durumda? yoksa ayrılmalımıyım tekrarlarsa aynı küfürleri abime ya da başka birisine?
kızlar ciddi düşündüğüm 2 yıllık erkek arkadaşım bazen küfrediyor yanımda. beni çok ama çok seviyor en ufak bir hatası bile olmadı ve bana asla küfretmedi ama abime birgün öyle bir sinirlendiki(abim gerçektende haksızdı) öyle küfürler savurduki abime telefonu kapadıktan sonra ben yanında olmama rağmen...ilişkimden şüphe etmeye başladım sizce nasıl davranılmalı böyle bir durumda? yoksa ayrılmalımıyım tekrarlarsa aynı küfürleri abime ya da başka birisine?
canim benim nisanliminda malesef kufur etme sorunu var cok dogal bisey oldugunu dusunuo ben artik dayanamadim dun annesi geldi annemle birlikte soyledik annesine bence bastan agirligini koy yoksa önünü alamazsin
hangi durumda ne kadar ağır küfür ettiğine bağlı. benim eşim küfür etmez ama bazen yeri geliyor, öyle bir durum oluyor ki sinirimi, hıncımı hatta olayı bir küfür anlatabiliyor tek ve ara ara küfür ediyorum ben, 40 yılda bir ama ediyorum yani. tabii toplum içinde değil, bir eşimin yanında bir de can dostumun yanında, o kadar.
gerçi aileden birisine yönelik küfür kaldırılacak bir durum değil.