- 12 Eylül 2015
- 70
- 21
- 38
- Konu Sahibi neleroluyorburada
-
Erkekler ıcık odundur hışlandigini anlamaz
Bence de bu kadardan anlamaz erkekler. Bazen açıkça söylediğin şeyi anlamıyorlar da bunu nasıl anlasınlar :)
çok eski bi fotosunu beğenmiştim yanlışlıkla ama vazgeçtim hemenArkadaşlar kafama çok takılan bir konu bu. Bir erkek kendisinden hışlanıldığını siz söylemeden açık açık anlar mı? Birkaç durumu söyleyim siz karar verin:
Ortak tanıdığınızla aynı karede yer alan fotolarını beğenmek
Tanışıklığınız olmadığı halde kendisine bildiği bi konu hakkında danışmak ve oldukça resmi sormak
Doğum gününü kutlamak kısa bi şekilde
bi de çok eski bi fotosunu beğenmiştim yanlışlıkla ama vazgeçtim hemen
Bu kadar..
adama inceden asılıyorsun da anlamaz bu yaptıklarınla daha belli etArkadaşlar kafama çok takılan bir konu bu. Bir erkek kendisinden hışlanıldığını siz söylemeden açık açık anlar mı? Birkaç durumu söyleyim siz karar verin:
Ortak tanıdığınızla aynı karede yer alan fotolarını beğenmek
Tanışıklığınız olmadığı halde kendisine bildiği bi konu hakkında danışmak ve oldukça resmi sormak
Doğum gününü kutlamak kısa bi şekilde
bi de çok eski bi fotosunu beğenmiştim yanlışlıkla ama vazgeçtim hemen
Bu kadar..
Bunları yaptığın erkek sana karşı biraz ilgili ise muhabbet açar..
İlgisi yoksa zaten umursamaz.
çok eski bi fotosunu beğenmiştim yanlışlıkla ama vazgeçtim hemen
bence bi tek bundan anlar
ohoo geçen sene taaGeçen sene yaptım bunu şimdi sorun olur mu diyorum saçma bişey yaptım da kimliğim belli olmadan
ohoo geçen sene taa
bişeycik olmaz
unutmuştur bile
bilmez ya bilse de tınlamaYani herhangi bir girişimi benden bilmez di mi bilmesin çünkü
O sene de yapması lazımdı. Yani ne zaman yaptıysan işte.Bunları yapalı sene oldu zaten ilgisi de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?