Erkekler arasındaki geyikler

ozo35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ekim 2011
Mesajlar
4
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
İzmir
Eşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorum:( Arkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
 
Eşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorum:KK43: Arkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
Pek abartılıcak bir durum değil gibi ama siz yinede takipte kalın
 
Erkeğin eşiyle olan cinsel hayatını arkadaşıyla paylaşması tamam ama bundan pompa falan diye bahsetmeleri benim ahlak anlayışıma uymuyor. Çoğu insanın da uymaz. Üzgünüm ama burada sizi kastetmiyor olabilirler. Dikkatli olun, takipte kalın.
 
Simdi bu kadın kocasının hic yapmamış olduğuna mi sevinsin yoksa yapmak istemesine mi kahrolsun?
Iki ucu b... değnek.
İnşallah geyiktir.
Empati kuruyorum.
Ona bir tekerlek pompası alır hediye ederdim sanıyorum.
 
Ay ne kadar kötü yaaa. Bu erkekler ne anlıyor bunun geyiğinden aklım ermiyor. Konuşması yapmış olduğunu göstermez ama takip edin. Gerekn cevabı verin
 
Neden ben yapamıyorum=neden istediğinle takılamıyorum


En önemli yerinde kapatmışsınız
Ben olsam kapatmazdım. Belki de salak gibi anlamaz kapatır geri arardım bilmiyom😏
 
Cinsel hayatınız iyi değilmiş sanırım, kendine yakin gördüğü için arkadaşına sormuş işte. Kadınlar da bazen konuşurlar ya kendi aralarında, o tarz gibi geldi bana.
Aslında cinsel hayatımız da iyi
 
Burda belki fiili bi aldatma yok ama adam bildiğin zihninde nasil aldatirim diye düşünmüş yapmamış degil yapamamış çünkü.
 
Eşiniz beceremediği için aldatılmamışsınız. Bunun analizi bu, yorumu size ait. Zaten aldatılmadım diyip yola devam da edebilirsiniz, imkan olsa aldatacakmış diyip aldatılmış da sayabilirsiniz.

Önemli not: Ben sağlam aldatıldım, bol keseden savuruyor olmayayım.
 
Konuşmanın başı ve sonu belli degil nerden nereye gelmiş belli degil.
İşler dediği özel hayat mı?yoksa adamın iş hayatı okadar iyi ki paraya para mı demiyor?kazancı çok iyi oldugu için eşiniz de gıpta mı ediyor
 
Eşinizin konuşma şekli çok iğrenç. Böyle saçma sapan konuşmalar niye yapar bu bazı erkekler neyin konusu bu ya:KK67: üzgünüm ama eşinizin heveslendigi şeyler belli fırsatıni bulsa sizi aldatır.
 
Eşiniz bir gün bu geyikleri fiile dökecek maalesef, böyle başlar bu işler.
 
Bana masum gelmedi
Neden ben yapamıyorum demiş (sizin cinsel hayatınız iyi olduğuna göre başka kandınlardan bahsediliyor.) arkadaşı da bana takıl demiş (gel birlikte gidelim yapalım diyor)
Eeee resmen seni aldatma planı yapılmış. Neden ben yapamıyorum derken belki neden işi o noktaya getiremiyorum demek istedi.
 
Erkekler konuşur da
İnsanda karısını böyle afişe eder mi ya?
Ne bilim
Eşin garip
Ahlak anlayışı bana ters
Ben yapamıyorum ne evli olduğu için olabilir mi?Bu ne hadsizlik gerçekten aklım almıyor
 
Back
X