Erkekler arasındaki geyikler

Bazı erkekler eşleriyle olan cinsel hayatlarını arkadaşlarıyla paylaşıyorlarmış maalesef, bunu bizzat erkeklerden duydum. Ama burada sizden değil de başka kadınlardan bahsediliyor eşiniz tarafından bence de.

eşiniz geyik yapmayı çok yanlış anlamış maalesef.
bu üslupla konuşan insanlar bana aşırı itici geliyor, sizin cinsel hayatınız iyiyse de ya adam bundan memnun değil, ya da ben neden gidip aldatamıyorumun derdine düşmüş. arkadaşı de gel beraber gidelim, bana takıl demiş. telefonu kapatmasaydınız belki de daha neler duyacaktınız da..

Eşime biri beni kastederek pompa işleri nasıl gidiyor dese benim koca kesin dalar o adama. Başkasını kastediyorsa zaten aldatılıyosn. Ben olsam sormaz takibe alırdım tabi boşanacaksan yap bunu.

Erkek muhabbeti hiç bize uymuyor doğru ama bu muhabbet bana hiç de masum gelmedi. Eşiniz sizi aldatmıyor olsa bile meyli var gibi geldi. Ben o muhabbetten sonra huylanırdım. O muhabbetin sonrasını merak ettim ben acaba nasıl bitti?Dikkat edin derim:(

Eşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorum:KK43: Arkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
Çok geyik muhabbeti duydum da eşini bu şekilde teşvik etmesi yok bana takıl falan mantıksız değil mi.. ben duysam bir daha gorusturmezdim

Dizinin en heyecanlı yerinde elektrik gider ya sizde konunun en can alıcı yerinde tel kapatmışsiniz şaka gibi ..düşün dur şimdi film nasıl bitti :KK51:

bu tamamen karakter meselesi.. kimi erkek cinsel hayatını aleni konuşur kimi konuşmaz.. ama hemen hepsi bel altı küfürlü espriler vs yapar..
önemli olan sizin ne kadarını midenizin kaldıracağıdır..

Ay ne kadar kötü yaaa. Bu erkekler ne anlıyor bunun geyiğinden aklım ermiyor. Konuşması yapmış olduğunu göstermez ama takip edin. Gerekn cevabı verin
kadınlar konuşmuyor mu?
siz hiç "benim herif de her akşam her akşam, ay saçım kuru gezmiyorum kız valla" diye performans yarıştıran mahalle teyzelerini duymadınız mı?
bu en hafifi, bunun da bahsettiği kocası. kadınlar evlilik dışı ilişkiyi anlatamadığı için kocasını anlatır. (ki bence daha kötü)
kadınların evlilik dışı ilişki anlatabilmesi mümkün olsaydı ohooo olurdu

ki bunu da yurtdışında çok gördüm ben penis boyuna, boşalma süresine, pozisyonuna kadar.

Cinsiyet farkliligi saglayan bir organiyla bu kadar barisik baska canli yok su dunyada ya dunyalari pipilerinin etrafinda donuyor

Başı sonu belli olmayan bir konuşma, ben olsam bunu aldatmak falan saymazdım, konuşmanın devamını da dinlerdim ama 🤷🏻‍♀️

kadınlar konuşmuyor mu?
siz hiç "benim herif de her akşam her akşam, ay saçım kuru gezmiyorum kız valla" diye performans yarıştıran mahalle teyzelerini duymadınız mı?
bu en hafifi, bunun da bahsettiği kocası. kadınlar evlilik dışı ilişkiyi anlatamadığı için kocasını anlatır. (ki bence daha kötü)
kadınların evlilik dışı ilişki anlatabilmesi mümkün olsaydı ohooo olurdu

ki bunu da yurtdışında çok gördüm ben penis boyuna, boşalma süresine, pozisyonuna kadar.
Ben yapmıyorum!!! Siz yapıyorsanız doğal karşılayın.

Ben yapmıyorum!!! Siz yapıyorsanız doğal karşılayın.
ben de yapmıyorum ama bu bazı kadınların yaptığını da yapmayan erkek olduğu gerçeğini de değiştirmez.

ayrıca hanım efendinin eşi, belki de, erkek-erkeğe ortamda bu muhabbetler hep ya da sık sık diyelim, yapıyordur?
sadece hanımefendi buna tanık olmadığı için yapmıyor sanıyordu. (ben bunun örneğini çooook biliyorum aile/eş sanıyor ki eşi mazbut bir insan, oysaki ohooo).

ki ben yüksek ihtimalle öyle olduğunu düşünüyorum.
insanlar tanık olmayınca yok varsayıyorlar. öyle değil halbuki.

ben hicbir sekilde sevgilimle ozel hayatimi arkadaslarima anlatmam, onlar anlatirlar ama dinlemem de konusmam da. forumda bile bu tarz seyler gorunce midem kalkiyor, cok anormal karsiliyorum. eger sevgilim arkadaslarina bizim ozel hayatimizi bu sekilde argo konusarak anlatsa cok feci olay cikarirdim.

bunun oznesi siz degilseniz yani baska kadinlarla yapamadigindan bahsediyorsa da bunun aldatilmaktan farki yok, firsat bulsa aldatacak demek ki.

Adam sizden bahsetmiyor yalnız.Arkadaşının verdiği cevaba bakarak bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Ne diyeyim kolay gelsin.Böyle bir durumda eşimin suratına baktıkça midem bulanırdı benim,sizi aldatmıyor değil sizi aldatıp eline yüzüne bulaştıracağı için korkuyor,ikisi farklı şey.

Back
X