Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geyik muhabbeti duydum da eşini bu şekilde teşvik etmesi yok bana takıl falan mantıksız değil mi.. ben duysam bir daha gorusturmezdimEşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorumArkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
kadınlar konuşmuyor mu?Ay ne kadar kötü yaaa. Bu erkekler ne anlıyor bunun geyiğinden aklım ermiyor. Konuşması yapmış olduğunu göstermez ama takip edin. Gerekn cevabı verin
Ben yapmıyorum!!! Siz yapıyorsanız doğal karşılayın.kadınlar konuşmuyor mu?
siz hiç "benim herif de her akşam her akşam, ay saçım kuru gezmiyorum kız valla" diye performans yarıştıran mahalle teyzelerini duymadınız mı?
bu en hafifi, bunun da bahsettiği kocası. kadınlar evlilik dışı ilişkiyi anlatamadığı için kocasını anlatır. (ki bence daha kötü)
kadınların evlilik dışı ilişki anlatabilmesi mümkün olsaydı ohooo olurdu
ki bunu da yurtdışında çok gördüm ben penis boyuna, boşalma süresine, pozisyonuna kadar.
ben de yapmıyorum ama bu bazı kadınların yaptığını da yapmayan erkek olduğu gerçeğini de değiştirmez.Ben yapmıyorum!!! Siz yapıyorsanız doğal karşılayın.