Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatıyor. Sadece henüz seks yapmamış sanırım. O noktaya kadar getirememiş kadınları. Ben öyle anladım.Adam sizden bahsetmiyor yalnız.Arkadaşının verdiği cevaba bakarak bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Ne diyeyim kolay gelsin.Böyle bir durumda eşimin suratına baktıkça midem bulanırdı benim,sizi aldatmıyor değil sizi aldatıp eline yüzüne bulaştıracağı için korkuyor,ikisi farklı şey.
Aslında cinsel hayatımız da iyi
ben de öyle anladımBu kısmı “Bana takıl sen de yap = alemlere akalım” olarak algılayan tek fesat benim sanırım...![]()
Eşin tam bir gevşek başka açıklaması olamaz karısı olan biri böyle birşeyin geyiğin yapmaz dönup adama senin nasıl diye sorulacagi için karısını dile getirmeyecegi için hiç böyle muhabbetlere girmez eşinden şüphe etEşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorumArkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
ben de aynen öyle anladımBen farklı anladım okur okumaz.Arkadaşı daldan dala konan kendince(!)hayatı pompalayarak yaşayan bir zampara.Eşiniz de sanki ona özenmiş ben neden böyle olamıyorum der gibi geldi..Sizden bahsettiğini düşünmedim ki evli bir erkeğin karısı için böyle konuşabileceğini sanmıyorum.Gözüm dışarda ama yapamıyorum gibi geldi bana.
ben de aynen öyle anladım
ki yine benim anladığım "nasıl gidiyo pompo işleri" diye soran da konu sahibesinin eşi
yani çok zorlarsak diyelim bunlar liseli filan olsa, zorlayarak diyeceğim ki ergen ergen muhabbetler
bunu soran evli bir adam
dul bir adama soruyor ; ki muhtemelen de zaten adamın renkli bir cinsel hayatı olduğunu da biliyordur. ya da öyle olsun da kendine de "av" çıksın diye umuyordur!
sonra da serzenişte bulnuyor, evli olduğundan cinsel hayatını sıkıcı buluyor ve "renk"lensin istiyor gibi duruyor buradan.
şu da yanlış anlaşılmış: ben erkekler böyle konuşup iyi bir şey yapıyor demedim, ama durum bu yani. ben bunu konuşmayan, yakalanmasa konuşmayacak, hatta imkan bulsa aldatmayacak çok az adam olduğunu düşünüyorum. bu sadece tespit, bu onayladığım ya da yaptığım anlamına gelmez. ne kadar tuhaf tepkiler veren insanlar var burada. evet çoğu erkek bunu yapıyor, bunun suçlusu benmişim gibi tepki göstermenin bir anlamı yok ki.
Adam benzincide çalışıyorsa sorun yok. Pompa işleri demiş farkındaysanızKonuşmanın başı ve sonu belli degil nerden nereye gelmiş belli degil.
İşler dediği özel hayat mı?yoksa adamın iş hayatı okadar iyi ki paraya para mı demiyor?kazancı çok iyi oldugu için eşiniz de gıpta mı ediyor
Çok geçmiş olsun. Hayatta en önemlisi sağlık. Umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuzHepinize çok teşekkür ederim. Bugün meme kanseri için yaptırdığım biyopsinin olumsuz çıktığını öğrendim, pazartesi doktorla görüşmem var. Neyi nasıl yorumlayacagimi şaşırmış durumdayım, sanırım bu zor yolculuğu yalnız geçireceğim.
Insanın nevri doner kız oyle bi anda ne oldugunu bilemezsin. Ben çığlığı basardım herhalBen olsam kapatmazdım. Belki de salak gibi anlamaz kapatır geri arardım bilmiyom![]()
Ben salağım anlamazdım. Yada o an susar eve gelince olay çıkardı.Insanın nevri doner kız oyle bi anda ne oldugunu bilemezsin. Ben çığlığı basardım herhal![]()
![]()
Şaka tabıkıBen salağım anlamazdım. Yada o an susar eve gelince olay çıkardı.![]()
Burnundan getirirdim kesinŞaka tabıkıbende Baskalarının yanında bozmam pek. Hatta hıc
Büyük geçmiş olsun. Stresten ve üzüntüden uzak durun. Herşeyin başı sağlık. Gerisi bir şekilde hallolur. Allah bu mübarek günün yüzü hürmetine acil şifa versinHepinize çok teşekkür ederim. Bugün meme kanseri için yaptırdığım biyopsinin olumsuz çıktığını öğrendim, pazartesi doktorla görüşmem var. Neyi nasıl yorumlayacagimi şaşırmış durumdayım, sanırım bu zor yolculuğu yalnız geçireceğim.