Erkekler aşık olur mu?

mesajlarında okuğum kadarıyla bekarsınız allah sizede aynı duyguları yaşatacak bir nasip etsin işallah :)
Evet bekarım evlenmek için şuan erken önce hayatımı yoluna koymak istiyorum şuan bir erkek arkadaşım var kaderim oysa zaten olur diyorum zamana bıraktım herşeyi çok teşekkür ederim iyi duaların için :)

Azmin sonu zaferdir :) maşallah size 10 yıldır hala ilk günki gibi öyle mi. Annem hep önce mantık evliliği der aslında bencede öyle (erkeklerin aşık olacağına inanmadığım için o hevesin bir süre sonra geçeceğini düşünürdüm) . İnşallah hep böyle sürer. Neden böyle bir fikre kapıldığım uzun biraz özelden yazayım :) aslıceren senin adına mutlu oldum inşallah devamı gelir canım

Teşekkür ederim inşallah gelir devamı nasip diyorum şuan için hemde biraz erken zaman herşeyi gösterir zaten kolay bişey değil evlenmek evlendikten sonra insanlar öyle değişiyoki geleceği mafoluyo insanın. o yüzden iyice tanımak pişman olmamak istiyorm

İnanmıyorum ne kadar güZel bir hikaye Öncelikle bu muhteşem hikayeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim bence bu ilgiden hiç bunalmamalısınız. İnşallah ileride benide birisi sizin eşinizin sivi sevdiği kadar sevebilir. Tek temennim bu :)

Sizce erkeklerde kadınlar gibi birini koşulsuz saf bir şekilde sevebilir mi, yani erkeklerde aşık olabilir mi? Bence hayır erkekler aşık olmazlar.
Ya olanı da vardır mutlaka ama sonsuza kadar sürmez bence en fazla 2 yıl koşulsuz aşık olursun sonra yerini normal sevgiye saygıya bırakır hem erkek hem bayanlar içinde bu böyledir bence

işallah kuzum

Benim kocam da bana aşık.. Hareketleri, tavrı bunu gösteriyo. Sürekli ilgileniyor benimle.. Eğer birgün beni terkederse bende inanmam işte o zaman.. Böyle bi aşk biterse hiiç inancım kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…