Erkekler ayrılıgı çabuk mu unutur?

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
kızlar erkekler...bızler gıbı olmuyor.:bbo:..
bız ayrılırken karaları baglıyoruz..:1ninca:.sankı dunyanın sonuymuş ve baska erkekte yokmuş gıbı davranıyoruz...bıze yasantıgı acıları bıle unutum onun için göz yası dokuyoruz....senağlamasenağlama

ama erkekler öyle olmuyor sanırım...ayrılık oldugu zaman...çabuk unutuyorlar yada unutmuyorlarmı???????CADIARZU
kısa yada uzun suren sevgıyı ..cabukmu akıllarından silip baska limanlara baska sevdalarımı acılıyorlar....???????:uhm:

bence çok çabuk unutmuyorlar ama bizim gibi yas tutup karalar bağlamıyorlar.. bu da erkeklerin güç gösterisi,bir ayrılıktan sonra pişman olan ve geri dönen genelde erkekler oluyor bu da onların aslında çokta çabuk unutmadığını gösteriyor.

erkekler bız bayanların yapıları çok farklı...
o yuzden bız kadınlar daha duygusal davranıp daha çok acı çekerken erkekler unutamasa bıle şeklen mutluyuz havasına bürünüyorlar

biz dikkatimi genelde hemen biten ilişkinin anılarına veriyoruz, yaşanmışlıkları düşünüp düşünüp kendimize acı çektiriyoruz, onlar günlerini yaşıyorlar, ayrıldıktan sonra eve kapanan ya da günlerce ağlayan bir erkek ben pek duymadım.

erkekler elbette daha çabuk unutur.biz kalbimizle severiz ..onların karşı cinse hissettikleri belden aşağısının ekseninde döner.:jeyyar:
biz kalbimizdeki saf temiz aşkı kirletmeye kıyamayız.ama onlar ellerini yıkadığı gibi bizide yıkarlar akar gideriz...

bence erkekler cabuk unutur gıbı gelıyor...o an sılıyorlarsa dunya umurlarında bıle olmuyor....
gerı donselerde ..unutamadıkları ıcın degıl...yenısı eskıyı arattıgı ıcındır...

bende yazmak istedim bu topiğe.
erkekler çok sevdiyse neden hemen unutsun ki bence bu konuda erkek bayan diye ayrım yapılmamalı.
ama belki erkek ilişkinin heyecanını çabuk yitirebilir bu durumda da ayrılınca tabi hemen unutur eğer bayan için halen heyecan devam ediyorsa..
bu durumun tersi de olabilir yani bayan da çabuk unutabilir..

az önce esra ceyhan a çıkan bir yazar kadınların erkekler kadar duygusal olamadığını savundu..biz dışarı vuruyoruz bence..ya da zırıl zırıl ağlayıp arkadaşlarımızdan teselli isteriz..ama aşk acısı yüzünden birbirini teselli eden erkek kanka görmek uçan penguen görmek gibi bişe olsa gerek..bende yediğim kazığı unutmam ama karşıma daha iyisi çıkarsa ilişkiyi bitiririm..dünyayı kendinme zehir etmem..kadınlarda böyle düşünür yeni aşklara yelken açar çok geçmeden..ama erkek ark.konuştuk.ataerkil toplumda ağlayan erkek göremezsin..düşünsenize şairler ressamlar çoğu erkek...sanatçıların derinliği olur çünkü..

bencede çok çabuk unutuyorlar ilişki biter bitmez sanki onca zamanı birlikte geçirmemiş gibi kendi hayatlarına dönüyorlar sana ne olduğu umurlarına bile gelmiyor

Arkadaşlar bence ayrılıktan sonra erkeklerde dağılıyolar ama belli etmemeye çalışıyolar. Mesela benim kuzenim, eski sevgilisinden o ayrıldı kızın onu hala sevdiğini de biliyo ama dönmüyo ama daldan dala da savruluyo kimseyi sevemiyo kendide diyo ondan sonra sapıttım diye ama işte o gururunu yenemiyo beter olsunlar :teytey:

Erkeklerde üzülür canim, onlarda karalari baglar. Ama erkekler gercekten sevmisse üzülür, yoksa takmazlar.
Onlar bizler gibi üzüntülerini disa vurmazlar.

Benim erkek kardesim bir kizi sevmisti, 1 yil oldu kiz ondan ayrilali, hala unutamiyor onu.
6-7 aydir konusu hic acilmadi ama dün aksam konusurken hayatimi mahvetti, cok derin yaralar acti bende dedi.
Seviyormu, kizgin mi bilmiyorum ama suna eminim tamamen bitmemis.
Bir cok kizla konustu ama o baskaydi ona kimseye oldugu gibi olmadi.
Simdi kizlardan sogudu, hepsini tersliyor.

Ask adami böyle yapiyor iste.

Biz KadinLar Niye ErkekLeri Bu Konuda Hep Kücümsüyoruz...OnLarin KaLbi Yokmu OnLar icten Sevemezmi??...Sadece Biz KadinLar Mi Gercekten Seviyoruz??...Biz KadinLarin Arasinda Yokmu Nankör...BizLer Erkeklere Göre Hassas varLikLariz En Ufacik Seyde ZirLamaya BasLiyoruz...Erkek Kücükten Erkekler AgLamaz LafiyLa Büyüyor....HayLiyLe Acisini da Üzüntüsünüde icinde Yasiyor...Disina Gözyasi akitmayan Ama icine agLayan Ne insanLar Var erkekLerin coguda öyLe...Benim Kuzenim SevgiLisinden AyriLinca AyLar Boyu Üzüntüsünden Yemedi icmedi Ne ZayifLamisti...Erkeklerde aci ceker onLarin tasidigi Tasmi Bizimkisi Gibi KaLp..Onlar disa yansitamiyorlar icine atip Bir Basina yasiyorlar aciLarini...GücLü Havasi Vererek devam ediyorLar...Bence Bu i$Lerin Bayan Erkek ayrimi oLmaMaLi...

biz bayanlar ewt biten ilişkinin ardından yas tutuyoruz hele ki birde çok svdiysek ben aslında erkekllerle ilgili şu yorumu yapacam bazı erkeklerr var olabiliyo oynuyo kızlarla sonra kızı kendine aşık edip arkasına bile bakmadan gidiyo bi diğer erkekler ise onlarında kalbi var onlarda elbette seviyorlar ama erkekler duygularını içinde yaşıyor bizden daha çabuk kabulleniyorlar durumu işte erkeklerin yapısıda bu ama tabi bu durum eğer erkek gerçekten sevdiyse oluyo yoksa sevmediyse umrunda bile olmuyo

Son düzenleme:
Ewet arkadaslara katılıyorum erkeklerde cabuk unuturlarmı unutmazlarmı kisiye qöre deqisir ama yasda tutmazlar.
Bide biz bayanlar biraz daha duyqusalız sewmediqimiz biriyle yapamayız onun her yaptıqı qözümüze batar ama erkekler sewmediqi bayanlarla yapabilirler.
Bosta kalmayı, kafa dinlemeyi bizim qibi sewmezler ayrıldıqının ertesi qünü bile bulurlar.)

Aslında erkekler çabuk unutmuyorlar ama duygusal zekaları daha düşük olduğu için ayrılığı ilk başta idrak edemiyorlar. Hatta daldan dala konma, dağıtma durumları başlıyor. Biz ayrılık sonrası acı çekiyoruz, arkadaşlarımızla paylaşıyoruz, ağlıyoruz. Aynı dönemde ilişkinin erkek tarafı ne yapıyor? Geziyor tozuyor, önüne gelene asılıyor. Biz de diyoruz ki "Ne çabuk unuttu, ben üzülürken o neden mutlu?" ve daha da çok acı çekiyoruz belki de.

Amaaa... Erkeklerin jetonu geç düşer arkadaşlar, biz yas sürecimizi bitirdik mi tam bitiririz, ve yeniden doğmuş gibi olabiliriz. İşte tam da bu dönemde roller değişiyor, erkek ancak aylar hatta yıllar sonra ayrılığı algılayabiliyor ve boşluğa düşüyor, çünkü zaman içinde görüyor ki gelen gideni aratıyor, bizde bulduğunu belki başka kimsede bulamıyor, deli gibi özlüyor, acı çekiyor. Belki çevresine belli ediyor belki etmiyor ama işte o gün geldiğinde gerçekten bizim başlarda çektiğimizden daha uzun süre acı çekiyorlar.

İşte bu yüzdendir ki genelde ilişkiyi erkekler bitirdiğinde geri dönmek istiyorlar uzun bir süre sonra. Çünkü kafalarına anca dank ediyor işte. Ben kendi hayatımda da, çevremde de hep bunu gördüm.

evet çok haklısın canım

çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk doğruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…