Erkekler beyaz tenli kadın sever!!!

esmer değilim.. kansızlık olduğu içinde biraz sarı olabilrim. orjinde beyazım. ama beyaz kalmak çok zor. beyazlık asalet gibi gelebilir. ama ne hatunlar var esmer ve çok seksi duruyor. göreceli yanii bu da. .

erkek konusundaysa ben esmer severdim ama aşık olduğum adam kumral mavi gözlüydü. değişiyor yanii insan psikolojisi bu her an değişebiliyor.

bence doğru bu, sevgilime sormuştum sence en güzel kadın kim ünlülerden diye
adamın cevabı nicole kidman
ben bar rafealiler fln beklerken nicole yani
neden dedim
cevap: bembeyaz
alın size kanıt. 3 buçuk yıldır da başka hiç bir kadına güzel dediğini duymadım. elbet bu demek değil ki esmerleri çirkin buluyor erkekler ama ya yani nicoe kidman yani bence güzel değil o kadın asla, zarif evet ama güzel asla.

ben de beyaz tenliyim. kız arkadaşlarım "yan biraz bronzlaş" derken, erkek arkadaşlarım " ingiliz asilzadeleri gibisin bembeyaz" diyor. hatta geyik yapıyorlar "şarap içerken boğazından görünüyor mu" diye.

güzellik bakanın gözündedir. sadece beyazlar güzel olsa esmerler, esmerler güzel olsa beyazlar evde kalırdı... birini överken birini yermek zorunda değiliz ki..

katılmıyorum . . sadece bi kısmı için geçerlidir bu . . erkek olsaydım esmer bayanlara bakardım

beyazdım
bronzlaştım
esmer ınsanlar bana krılı gıbı gelıyor ama gogusler falan esmerde daha hos..
ne bılım oyle

bende beyaz tenlyım hep esmer olmak ısterim ama esmer oldugumda da kendı rengıme donebılıyorum.esmerlern boyle bı sansı yok.akça pakça hatunlar daha guzel ama bencede.

ben esmerim..
erkek arkadaşım da her zaman iyi ki esmersin der..
kim ne derse desin esmer kadını hiçbirşeye değişmem ben
ama en önemlisi kiişinin kendisinden memnun olmasıdır :)

Son düzenleme:
hepsinden öte beyaz ten çok okşanası duruyor bense buğday tenliyim sanırsam yaa tenin renginden öte pürüzsüzlüğü önemli bence bi kadında. benimki gözenekli

Bence bunu net bir sonucu olamaz.Ki çoğu erkek esmer sever.Ama Rusy'da sarışın beyaz tenli severler.Coğrafi bölge fark ediyor yani.

Böyle genellemeleri her zaman saçma bulmuşumdur.
Esmer erkek şöyledir, sarışın kadın böyledir falan fıstık...
Dünyada ne kadar insan var, hepsinin ya da çoğunun beklentisi
isteği nasıl aynı olabilir acaba? Ayrıca insana sevdiği zaten güzel gelir,
ten rengiyle alakası nedir:26:

Neysee ben de kumral saç, açık tenliyim. Aşkım tenim için mi seviyor
beni yoksa koşulsuz mu seviyor ikilemde kaldım doğrusu

Yalnış genelleme gerçekten ben beyaz tenliyim ama eski sevgilim mesela esmerlerden hoşlanırdı.Ağabeyim de esmerlerden hoşlanır.Beyaz tenli az bulunuyor diye yapılan klasik bir yargı.Az olan çok sevilir gibi yani... Bu kanıya nereden varıldığı önemli tabi...

Yüz hatlarına yakışan daha önemli tabi kimisi esmerdir ama beyazlık buğdaylık falan yakışır yada beyazsındır esmerlik yakışır....

kadındada erkektede esmer ten çok daha çekici oluyo bu genelleme yanlış kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…