Erkekler beyaz tenli kadın sever!!!

Şöyle birşey var ki çok esmer hatunlar ve yine çok esmer erkekler bol kıllı oluyorlar.
Ben bembeyaz kadınlardan ve erkeklerden hiç haz etmem.Ruhani dünyada yaşıyorlarmış gibi ne öyle?
Madem beyaz kadın seviyorlar bu kadar kadın ve erkek neden solaryumlara para döküyor.
Neden kadınlar boya küpü?sempatiksalakcinni

Yani hanımlar pes diyorum size,
beyaz tenliler esmerleri,esmerler beyaz tenlileri
çok güzel anlatmışlar,yani sevmeyebilirsiniz ama
bunun söyleniş tarzı çok önemli,
lütfen kırıcı olmadan,rencide etmeden ve geneli kapsayan
ve hoş olmayan kelimeler kullanmadan yorumlarınıza devam ediniz...
sevgiler...

bosuna mı solaryuma gidiyorum beeeeeen!!!!bosuna mı 45 derece sıcakta günesin altında yatiyoruuuuuum!!!!
anaaaam anaaam....

sarisin renkli gözlü irkek favorim
fos bu araştırma foooos toronto Üniversitesi sacmalamis anam

beyaz tenli erkekler de kadınlarda bana beti benzi soluk hasta gibi geliyor nedense ruh gibim bilmiyorumkismile

O zaman neden sence Türk erkeklerinin yüzde 90ı Rus kızlarına salyaları akarak bakıyor canım?

Senin o arkadaşların aynı fabrikadan çıkmış gibi duran, yapay kadınlardan hoşlanıyorlarsa kabahat sende değil, onlarda... Ben çoluk çocuğun görüşünden bahsetmiyorum. Zira sana o lafları söyleyenler çoluk çocuk olmasalardı, her kadının kendine has özellikleriyle güzel olduğunu bilir ve senin beyaz tenine laf etmezlerdi...

Yüz hatları kusursuz derecede güzel diye...

Ne kadar kırıcı kelimeler kullanmışsınız pes doğrusu yok esmerler şöyledir yok beyazlar böyledir... :bbo:

Ben beyaz tenliyim ve gayette memnunum,önemli olan insanın kendisinin memnun olup olmamasıdır.

Herifimde süt beyazı tenime bayıldığını süler her zaman :delphin:
Demekki beyazlardan hoşlaniyi benneyaptımki

Ne kadar kırıcı kelimeler kullanmışsınız pes doğrusu yok esmerler şöyledir yok beyazlar böyledir... :bbo:

Ben beyaz tenliyim ve gayette memnunum,önemli olan insanın kendisinin memnun olup olmamasıdır.

Herifimde süt beyazı tenime bayıldığını süler her zaman :delphin:
Demekki beyazlardan hoşlaniyi benneyaptımki

katılıormm her ınsanda yakısan güzeldir:)
ben norrmalde bembeyazım hortlak gıbı yapıor o ten benı
ama baskasında porselen bebek havası da yaratabılıorr
kendıme gelınce az bucuk solaryum, güneş gördüm betim benzim renklendi güzelleştim
kendim için bronzz dıormmmmmm :lepi:
ama bunu ırkçılar gıbı zencı beyaz savaşına çevirmesek daha hoş:)

abowwww yandık desene..:P yok arkadaşlar bakmayın bu araştırma sonucuna kız yeterki güzel olsun sarısın esmer farketmez erkekler için..:))) ayrıca bende eskiden beyaz tenli istemem ,sevmem erkekte diyordum ama suan beraber oldugum insan beyaz tenli yanında kumral oldugum için esmer kalıyorum :)))

Bence de guzellik goreceli ben de sut gibiyim kimisi bayilir tenime, kimisi git biraz bronzlas der CADIARZU Aslinda bu ten rengi biraz da modayla ilgili. eskiden beyaz ten modaydi cogu insan beyaz severdi. simdi bronz ten moda. ozellikle sosyete de bronzlasmayana tuhaf bakiyolar. Mesela bugun magazin programinda Ask-i Memnunun final gecesini gosterdiler. Hazal Kayanin kiyafetini guzelligini ovduler ama dis ses en sonunda dedi ki herseyi guzel ama tek kusuru beyaz teni :kızgın: sinir oldum sanki kotu biseymis gibi. Ne farkeder ki onemli olan yuz guzelligi. Ondan da onemlisi kalp guzelligi.. :asigim:

yaww erkek büyük göğüs mü sever yok beyaz ten mi sever çok saçma yha insan sevdiğini her türlü kabul eder o zaman bayanlarda desin yok kılsız olsun yok esmer olsun falan:olmaz:

Şimdi beyaz ten derken,ne kadar beyaz
siyah ten derken,ne kadar siyah sempatiksalakcinni

ama doğru fantzi kurulurken teni bembeyaz köpük gibiydi falan diyolar ya
yada romanlarda tasvir yapılırken genelde bu kullanılır delikafaduldendelikafadulden

.

yaa bu erkekler ayni fabrikanin ürünümü ki böyle genelleme yapiliyor

yok erkekler beyaz tenliyi severler, yok erkekler büyük gögüslü severler, yok erkekler mavigözlüyü severler

bizim ilişki açısından uygun bi sonuç olmuş ben beyazım sevgilim beyaz beğeniyo o esmer ben esmer beğeniyom..

bende esmerim ama çevrem güzel olduğumu söylerr
beyaz olmak içinse her şeyimi feda edebilirdim
zaten ne varsa yapıyorum ama beyaz olmak gerçekten hoş birşeydir yani ayrı bi havaları oluyor bazıları öyle çok güzel olmasa bile ten rengi için sırf o kişi gibi olsam demişimdir
yani diyeceğim beyazlık güzel bişeydir keşke Allah ta bize o duyguyu nasip etseydi
çok şanslı beyaz olanlar diye düşünüyorum :5:

Back
X