Erkekler beyaz tenli kadın sever!!!

beyaz tenliyim hatta bembeyazım halimden memnunum ama hiç bi zamanlar beyaz ten daha güzeldir fln dememişimdir.
çok saçma bi araştırma ve tartışma olmuş. beyazlar esmerlere, esmerler beyazlara laf söylemişler. tuhaf geldi açıkçası. güzellik göreceli bi kavramdır.

amma kompleks yapmışsınız kızlar ya alt tarafı araştırma işte
her tenin kendine göre bi güzelliği vardır
bende beyaz tenliyim halimdende çok memnunum benim sevgilimde pamuk gibisin der esmerlerden fazla hoşlanmaz sarışınlardanda :bbo:
bende fazla esmer değil ama koyu kumral renkli gözlü erkeklerden hoşlanırım
şimdi bu açıklamaya göre beyaz tenli erkekler napıcak onlarda esmerlerden hoşlanır zevkmeselesi
beyaz tenli kadınlar daha bi çocuksu masum dururlar buda erkeklerin hoşuna gidebilir
mesela esmer kadın Türkan Şoray en çok beğenilen artislerin arasında Kıvanç Tatlıtuğ ,Ediz Hun da en çok beğenilen erkeklerden genelde insanları karakter olarak olduğu gibi görünüş olarakta farklı kişiler çeker...bayanssulusmile

esmer olcak, çikolata tenli, döşlü, kıllı :teytey:
ya da nefes alsın yeter.:lepi:
--
konu saçmalamaya müsait ama:kedi:

Erkeklerin beyaz tenli kadınları sevmesi eskidenmiş.
Ben de beyazım ki çevremde de görüklerime dayanarak iddia ediyorum bunu.
Erkekler şimdi gayet, bronz ve çikolata kadınları seviyorlar artık ne yazık ki

Benim bildiklerim de bu yönde.
Genelde beyaz tenli kadınlardan hoşlanıyor erkekler.
Esmer teni tercih edenlerin sayısı daha az.
Ben hep böyle gördüm.
Ben de beyaz tene bayılırım.zemuszemus

Bir de ben bazı erkeklerin çok koyu tenli kadınları erkeksi bulduklarını duymuştum...

yaa yapmayın allaşkına duymak başka yaşamak başka
ben kaç erkek arkımdan peynir gibisin hiç mi güneşe çıkmıosunn dıe hakarete ugradım resmenn :S

yaa yapmayın allaşkına duymak başka yaşamak başka
ben kaç erkek arkımdan peynir gibisin hiç mi güneşe çıkmıosunn dıe hakarete ugradım resmenn :S

O zaman neden sence Türk erkeklerinin yüzde 90ı Rus kızlarına salyaları akarak bakıyor canım?

Senin o arkadaşların aynı fabrikadan çıkmış gibi duran, yapay kadınlardan hoşlanıyorlarsa kabahat sende değil, onlarda... Ben çoluk çocuğun görüşünden bahsetmiyorum. Zira sana o lafları söyleyenler çoluk çocuk olmasalardı, her kadının kendine has özellikleriyle güzel olduğunu bilir ve senin beyaz tenine laf etmezlerdi...

Hem ayrıca... Ben BAZI erkeklerin dedim... Genelleme yapmadım... Önce yazılanları doğru algılayalım!

Aratirmalarin cogu genellemedir.
Tüm dünya üzerinde bir arastirma yapilirsa ancak dogru sonuc bulunur.

yüzde beyaz ten hoş duruyor ama bacakta gerçekten berbat duruyor. bilemedim karar veremedim. bacakları açmıcaksak beyaz ten iyidir, iyi. ama kusursuz bi cildin ve çok güzel de bi yüzün olması lâzım.

yüzde beyaz ten hoş duruyor ama bacakta gerçekten berbat duruyor. bilemedim karar veremedim. bacakları açmıcaksak beyaz ten iyidir, iyi. ama kusursuz bi cildin ve çok güzel de bi yüzün olması lâzım.

Hıh işte buna katılıyorum. Beyaz ten hatayı, kusuru affetmez. Bronz tense saklar. Aynı koyu renklerin vücut kusurlarını kamufle etmesi, daha zayıf göstermesi gibi...

opuyorumnanaktanben esmerim ama herkes çok beğenir rengmi bende çok seviyorum kusur sorun olmuyo mesela sivilce yüzde güzel olunca sorun değil beyaz olmakta istemedim hiç. kendimi seviyorum herkesten farklıyım buda hoşuma gidiyor kendimle barşığım opuyorumnanaktan

Bende esmerim, nişanlım bembeyaz tenli. Esmer mi, sarışın mı seversin diye hiç muhabbetimiz olmadı. Demek ki esmer seviyormuş benimle olduğuna göre. :P

Esmer olmak daha avantajlı bana göre. Mesela lisedeyken kızlar yaz sıcağında ten rengi çoraplar giyerdi, benim öyle şeylere hiç ihtiyacım olmazdı. Hatta çorap mı var diye sorarlardı kızlar, hayır derdim inanmayıp elleyip bakarlardı. Nişanlımın bembeyaz olması bazen sorun olabiliyor. Yaz geldiğinde kesinlikle tişörtüyle yanmış bir görüntüsü oluyor. Mesela bir kere yazlıkta ızgara yapıyodu sevgilim, bacakları kıpkırmızı olmuştu. kaydirigubbakcemile3 Ufacık bir dokunmayla cildi hemen kızarır, boynunu kaşısa kızarıyo hemen. Görenler yanlış anlamıştır hep. :utangac: Ama esmerde olsa severdim onu, ten rengine bakıpta sevmedim. Önemli olan kalp gözüyle baktığımızda gördüklerimiz. :)

zevkler ve renkler tartışılmaz yahuuuuuu
kimi beyaz sever kimi esmer erkekler beyaz sevse esmer kızlar heep boşta kalırdı yanii
saçma sapan konular

Back
X