Erkekler beyaz tenli kadın sever!!!

esmer tene hersey yakışıyo bi çekiciiği albenisi var
herkes solaryuma gidiyo bronzelaşmak için artık solaryum sosyete için değil yani fiyatlar ucuzladı çünkü talep çok ünlülere bi bakın yada sexy diye tabir edilen bayanlara hepsi sarı saçlı bile olsa solaryuma giriyo (ben de sapsarı saca simsiyah ten sevmiyorum ama hafif bronze luk çok tatlı)
erkekler boşuna mı jessica alba,jessica simpson,j-lo,beyonce,eva longoria,eva mendes,kimi kardashian....gibi kadınlara bayılıyor? Çünkü sexyler hortlak gibi değiller...onun modası artık 1800lerde kaldı

2682_3073_Aguilera-C-04-400-lo.jpg

3823_4948_Alba-Jessica-18-4x.jpg

1967_1719_Hilton-Paris-03-400.jpg

4042_5398_Rihanna-03-4x.jpg

4266_5896_Simpson-Jessica-22-4x.jpg

4322_6200_Lopez-Jennifer-25-4x.jpg

1906_1588_Spears-Britney-02-400.jpg

hangi erkek bunları reddeder?

vallahi arkadaşlar benim eşim bronz tenleri seviyo önce oda beyaz tenli ler ilgisini çekerdi onunla arkadaşken daha flort ediyoken sonra beraber olduk beraber gezmeye başladık adam bana tapmaya başladı beyalar şimdi ilgisini çekmiyo bende esmerim ama kara değilim bronz tenim ve eşim deli oluyo bana

ben de beyaz tenliyim ama biraz daha koyu olmak isterdim beğenilip beğenilmemek de zevk meselesi bence

beya tenlilerde cilt kusurları cok fazla oluyo o catlaklar felen benim arkadaşımda beyaz tenli güzel ama cilt kusurları cok fazla oluyo esmelerde öyle değil ama

ben esmeri badem ile...........
Ben esmeri fındık ile
Beslerim....:roflol::roflol:
Boşuna böyle şarkı sözleri yok bence esmer ler daha çekici... :lepi:

ehuehue demin izdivac programinda bir erkek "aradigim özellikler" arasinda BEYAZTENLI OLSUN olmassa almam demis. Esmerleri geri cevirmisler allam ya neylen urasiolar

Aman izdivaç programlarına katılan erkekleri goruyoruz.
Onlar ne anlar guzelden,solaryumdan,bakımdan,bronztenden:)
O köyündeki Fadimeyle evlensin
naniknanik:sm_cool:

ben beyaz tenliyim memnunum halimden ... göreceli bi kavram bence bulunulan ülkeye göre değişir..ama evet türkiyede beyaz tenli kadınlar daha çok dikkat çekiyo kaydirigubbakcemile3

bende beyaz tenliyim çokda memnunum yazın bronzlaşmak bile istemiorum
ama buğday tenli veya esmer çok çekici kadınlar var o güzel bu çirkin diye bişey yok göreceli bişey sonuçta bana güzel gelen ona hoş gelmeyebilir

Son düzenleme:
Bende beyaz tenliyim ve ten rengimi seviyorum.

Ama bir sürü esmer güzel kız gördüm valla beyazlardan çekici olan

Bende beyaz tenliyim ve sevgilimde beyaz ten hastası ..

Ama bende esmer ten hastasıyım oda bugday tenlidir hele günes görmesin aksamı görene dek arap bacı gibi olur .. Ama kim söylemisse sallamıs göreceli seyler bunlar .. Bizimkiside tamamen bir tesadüf .. Bu arada asagıdaki fotoda ısık ve flastan dolayı beyaz cıkmıs =))

buğdayım çok da memnunum

angelina var beyaz olarak beğenilen

beyonce var esmer olarak beğeennilen

türklerde türkan sultan buğday olarak

her tenden güzel var isim yapmış. bence sadece ten olayı olarak bakmamak lazım vucüt ve yüz hatları da giriyor işin içine beğeni deyince.

kişiden kişiye değişir vallahi güzellik çekicilik göreceli bi kavram
önemli olan bakmayı bilmek bakmayı bilirsen esmer beyaz farketmez
o kişinin güzelliğini görürsün zaten

ben beyaz tenliyim kumarılm, eşim esmer...
güzellik görecelidir. herkesin tadı farklıdır.saçma bir tartışma bence.

zevk meselesi.....bir erkegin bir önceki sevgilisi esmer tenli olup digeri beyaz tenli olabiliyor...
bu erkekler kız olsunda ne olursa olsun dedikleri için ne severler yada sevmezler belli degil...
çünkü doymazlar arı gibi her çicekten bal alırlar...

Back
X