- 20 Ocak 2010
- 50.039
- 197.830
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi PinkMermaid
- #81
Sende bilindik bir üyesin net dün farkettimBu terazi cicegi erkek ya net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bilindik bir üyesin net dün farkettimBu terazi cicegi erkek ya net
Ayrıca evet bende o ayak konusundan sonra gidip gelip sürekli konuyu hortlatmasindan senin gibi düşünuyorum yazdikları bana hiç gecmiyorBu terazi cicegi erkek ya net
Benim eşimin aksine hoşuna gidiyor ben kendimle uğraşınca o esnadaHiç doggy pozisyonunda kendimi klitoral uyarmadım , belki daha iyi olur çift taraflı ama komik ve saçma gelecek ama bunu yaparken utanırım sanki ya da yanlış anlarsa ben sana yetmiyor muyum , neden sen de kendini uyarıyorsun gibi …bu saatten sonra çok da fifi gerçi![]()
kesinlikle katılıyorum seviştiği kadının orgazm olup olmadığını anlamayan adamın kıymetini bilmek ne alaka gerçektenEsinin neden kıymetini bilecekmiş adam daha kadın orgazm oluyormu ondan haberi yok bence sen bu kafadan çık
Daha kimsin çözemedim ama yeni üye olmadığın belli aramizda sır olabilir istersen tatlı kıssIfsalama bari![]()
Kaç milfle seks yaptın daha bana yetemezken deseydınız10 senelik evliyim ve hiç vajinal orgazm yaşamadım, nasıl bir his bilmiyorum. Yaşamadıysan o hissi nereden bileceksin diyeceksiniz belki, klitorisle orgazmı yaşadım biliyorum, vajinal orgazmın yaratacağı fiziksel hazzın da ona yakın belki bir tık üstü olduğunu düşünüyorum. Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve 3,5 sene önce de 2.bebeğimi doğurdum. Çocuklu kadınlar özellikle bilir ki o yorgunlukla sevişmek bile bazen zor, orgazm olayını çok kafaya takmamaya çalıştım, seksten zevk almak bana yetiyordu ya da kocamın modu düşmesin diye bunu dile getirmedim şimdiye kadar. Ama son aylarda bu konuya kafayı taktım, burada bir gecede 3-4 defa orgazm yaşamış olanları okuyunca kıskandımve evet ben neden yaşayamadım hiç diye hayıflandım..bugün eşime seksten sonra ben genel olarak zevk almıyorum dedim ilk defa bu kadar net, çat çat söyledim. Ön sevişme hatta bana daha zevk veriyor çünkü sekste sen boşalınca olay bitiyor , sürekli sana çalışıyoruz diye şakayla karışık durumu anlatmaya çalıştım. Tam zirveye çıkacağım yerde sen boşalıyorsun dedim. Tabiki çok bozuldu, viagra mı alayım ne yapalım diye geyiğe vurdu önce, o da çok zararlıymış dedi. Ben de kendini daha çok kontrol edebilirsin dedim. Bu da tabi haftada 3-4 seksle gelişir dedim, belki o zaman daha iyi kontrol edebilirsin dedim, belli etmedi ama bozuldu…ben de orgazm olmuyorum dedi, neden boşalıyorsun , rahatlıyorsun işte dedim…Her boşalmada orgazm da var mı sanıyorsun dedi..Oradan buradan yalan yanlış okuma , git güzel araştır dedi sonra da…Bu arada erken boşalması yok ama benim orgazm olmama yeterli değil işte.. Ben de size sorayım dedim, her boşalma orgazm değil midir erkeklerde ?
Bu arada böyle dan dan diye söylenmez dedi hiç yol yordam bilmiyorsun dedi, sen de yaşlılar gibi hemen soyunuyorsun dedi , o da beni eleştirdi misilleme yaptı hemenki böyle bir şey çok nadirdir, çoğu zaman sürprizler yaparım..jartiyer , file çorap, topuklu ayakkabı vs.
Ayrıca daha önce bu orgazm meselesini üstü kapalı daha kibarca ima ettim 3-4 kere, baktım gelişme yok, ilk defa bugün çok net ve dobra konuştum. Odun değilim yani![]()
İkisi birlikte olan farklı şeyler.Orgazm ile boşalmak aynı şey değildir ve her cinsellikte kadın ya da erkek orgazm olacak diye bir şey yok. Kendinizi buna şartlamayın , ilişki esnasında kendinize mastürbasyon yapın ya da eşiniz size yapsın. Ön sevişmeyi uzun tutmaya çalışın.
Hissiz boşalma olur orgazmsiz bosalma olmaz.Ben sordum esime şimdi boş boş boşalma diye bir sey yok her seferi orgazm dedi.
Chatgpt sordum o ise hissiz bosalma olabilir diyor.![]()
Fazla ıslaklık zevk almayı etkiler engeller.Eşimin karşısında kendime masturbasyon yapmaktan utanırım amabir de salakça hissettirir , o bana yapsa olabilir ki yapıyor da zaten ama yok yine de orgazm olamadım hiç..bana seks öncesi eliyle klitoris orgazm yaşatmışlığı çok yani..ön sevişmeyi de fazla uzun tutunca da benim ıslaklığım yok oluyor bazen..fazla ıslaklık zevk almayı da etkiler mi ? Kayganlaştırıcı kullanmak bolca mesela, beni kötü etkiliyor, hissizlik yaratıyor sanki ?
Hamıleyken ugramayana dogumdan sonra ugruyoHamileyken genelde kadınlar libido düşüklüğü yaşarmış derler bana hıc uğramadı valla![]()
Evet dogru bu cok islaninca partneri anlamiyosun cok islaklikda kotu biseyFazla ıslaklık zevk almayı etkiler engeller.
Ben bazen sürekli kurulamak zorunda kaliyorum
Zaten ben kuruyken hıc islanmamisken daha ÇOK zevk aliyorum![]()
Hamıleyken ugramayana dogumdan sonra ugruyo
İts me![]()
Belki de, bılemıyorumikiz bebekle zor oluyor da yine ara dere de hallediyorum
Bence bu biraz vücuttan ziyade kafa rahatlığıyla da alakalı ya
Karı gibi triplere girene kadar enerjisini ekstra performansa harcasın.Bugün yemekte de laf çarptı akşam. Çocuklar yemekleri çok beğenmişti. Sen beğenmedin galiba dedim ? Ki yemeklerimi çok beğenir ve iltifat eder mutlaka, güzel de yemekler yapmıştım . Bana dedi ki “ her zaman iltifat edilmez , beğenmediğim yemek de çok olmuştur ama ben şak diye beğenmedim demem” dedi.![]()