- Konu Sahibi delidolu26
-
Bende aynı durumdayım suan canım.. Rahat konusmaları, herseyi geçiştirmeleri vs..
Burda bunlara verebileceğim o kadar cok örnek var ki..
Bir defa konustum, düzeldi.. ikinci konustum yine toparladı...
5, 10 derken her defasında rahatsızlıgımı söylesemde belli bi süre geciyor sonra tekrardan basa dönüyoruz.
geçtiğimiz gün büyükçe bir kavga ettik, artık tak etti bana.. Ki üstüne baska konular da vardı ama umursamazlıkları beni daha cok öfkelendiriyordu..
Şimdilik kısmen ayrıyız.. Ailelere henüz bişey söylemedik..
Bakalım ne olacak..
Bende aynı durumdayım suan canım.. Rahat konusmaları, herseyi geçiştirmeleri vs..
Burda bunlara verebileceğim o kadar cok örnek var ki..
Bir defa konustum, düzeldi.. ikinci konustum yine toparladı...
5, 10 derken her defasında rahatsızlıgımı söylesemde belli bi süre geciyor sonra tekrardan basa dönüyoruz.
geçtiğimiz gün büyükçe bir kavga ettik, artık tak etti bana.. Ki üstüne baska konular da vardı ama umursamazlıkları beni daha cok öfkelendiriyordu..
Şimdilik kısmen ayrıyız.. Ailelere henüz bişey söylemedik..
Bakalım ne olacak..
Biz ilgiye aç olarak yaratılmış varlıklarız.
Erkeklerse bizim bu ilgiye açlığımızı abartma olarak görüyor.
Ki benim erkek arkadaşım çok ilgilidir,alakalıdır.
Ama bir yerden sonra fazla şey bekliyomuşum gibi geliyor ona büyük ihtimalle.
Kendimizi onların yapıları bu diye alıştırsak daha kolay olabilir herşey.
Biz böyle yapacağımıza onlar ilgiyle doyursalar bizleri daha hoş olacak ama.
İşte hayatın dengesi bu. Onlarda bizler gibi olsaydı dengeli olmazdı yaşam.
Yaşayıp gidicez.
Erkek-kız ayrımı yok bence bu konuda.
Aynı şekilde ilgiden bunalan kızlar da var.
Sana da böylesi düşmüş
O yüzden ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen
Benim bi arkadaşım defalarce gütmeyi denedi ama yok yok yok ilgi isteğini bastıramadı, ayrıldılar.
canım bu umursamazlığı yanındayken de var mı?telde falan mı bu kadar rahat yoksa?
bi de şöylesi var, konuşmaz ! ben ilgiyi geçtim artık, ortada bazı sorunlar var ama konuşmak yok. ben aradığımda hep işi olur, buluştuğumuzda öpüşmek ister, konuşmak yok. sonra ben çok değişmişim her şeyi sorun ediyormuşum. ya sen bi kere olsun oturup adam akıllı konuştun mu benimle olup bitenleri ?!
uzun zamandır birlikte olduğunuz için bi rahatlık olabilir onda ilk zamanki hevesi kalmamış olabilir. evlenmeyi düşünmüyor musunuz? ayrıca şu bir gerçek ki; ikili ilişkilerde bi taraf ne kadar ilgi bekleyen ince düşünen ve ısrarcı olursa diğer taraf o kadar kendini geri çekip biraz naza alıyor. sen bi müddet ondan bi şey talep etmemeye, sıkboğaz etmemeye çalış o zaman zaten kendisi diyecektir sana konuşmayacak mıyız falan diye.... ki ben de evlenmeden önce böyle küçük şeyleri çok problem yapıyordum ama şimdi gereksiz tepkiler verdiğimi anladım. sonuçta erkeklerden tamamen bayanlar kadar ince düşünmelerini beklemek yanlış... ve haber izliyorum biraz sonra konuşalım demek de kötü bi şey değil seni sevmediğini ya da ciddiye almadığını göstermez
İlgisiz davranıp kaçan kovalanır'ı oynayacaksınız.
İşe yarayacağını tahmin ediyorum.
Yalnız, yazı stiliniz çok göz yorucu dikkat edebilirsek çok iyi olacak.
'oluo yerine oluyor, yapmas yerine yapmaz, yapıo yerine yapıyor,werdi yerine verdi.' şeklinde dilimizi kullanırsak çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sevgiler.
nerdeyse 6 aylık nişanlıyım.7 yıldır da bi birlikteliğimiz var.ben mi garibim yoksa erkeklerin doğasında mı var bu rahatlık anlamıorum.biras ince düşünen biriyim.
nişanlım gece vardiyasındaydı sabah eve geldiğinde konuşuoruz.ama yaptığı umursamazlık beni acaip rahatsız edio.sabah eve gelio ben genelde kendi kendime uyanıorum ee hadi konuşmucas mı dememe rağmen tmm haber isliom gibi şeyler dio.tel şarjda oluo.sanki evliyis diğer odadayım gibi rahat yani.sonra arıo konuşuorus tabi.ama bende sinir kat sayısı tavan yapmış oluo.bu gibi durumlar bi bu olayda diil tabi.hayatın akışında gitmesinden yana beyefendi.
benim yaptığımın abartı olduğunu düşünüo bu konuda ikimiz de farklıyıs die bi anlaşmaya varıldı çok şükür ama ben çok merak ediyorum normal olan nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?