erkekler böyle mi??

delidolu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
38
0
36
Eskişehir
nerdeyse 6 aylık nişanlıyım.7 yıldır da bi birlikteliğimiz var.ben mi garibim yoksa erkeklerin doğasında mı var bu rahatlık anlamıorum.biras ince düşünen biriyim.

nişanlım gece vardiyasındaydı sabah eve geldiğinde konuşuoruz.ama yaptığı umursamazlık beni acaip rahatsız edio.sabah eve gelio ben genelde kendi kendime uyanıorum ee hadi konuşmucas mı dememe rağmen tmm haber isliom gibi şeyler dio.tel şarjda oluo.sanki evliyis diğer odadayım gibi rahat yani.sonra arıo konuşuorus tabi.ama bende sinir kat sayısı tavan yapmış oluo.bu gibi durumlar bi bu olayda diil tabi.hayatın akışında gitmesinden yana beyefendi.

benim yaptığımın abartı olduğunu düşünüo bu konuda ikimiz de farklıyıs die bi anlaşmaya varıldı çok şükür ama ben çok merak ediyorum normal olan nedir???

bence nişanlın gayet rahat davranıyor gibime geldi sinirlenmekte de böyle düşünmekte de haklısın ama bence konuş nişanlınla bu halinden rahatsız olduğunu dile getir..

Bende aynı durumdayım suan canım.. Rahat konusmaları, herseyi geçiştirmeleri vs..
Burda bunlara verebileceğim o kadar cok örnek var ki..
Bir defa konustum, düzeldi.. ikinci konustum yine toparladı...
5, 10 derken her defasında rahatsızlıgımı söylesemde belli bi süre geciyor sonra tekrardan basa dönüyoruz.
geçtiğimiz gün büyükçe bir kavga ettik, artık tak etti bana.. Ki üstüne baska konular da vardı ama umursamazlıkları beni daha cok öfkelendiriyordu..
Şimdilik kısmen ayrıyız.. Ailelere henüz bişey söylemedik..
Bakalım ne olacak..

her zaman rahatsız olduğumu dile getirdim ama kişilikler farklı ben nasıl en ufak bişiyin üzerine titriosam öyle birisem o da gayet normal davranan biri sanırım.anlayış mı göstersem ne etsem öyle kalıyorum.en son artık ben nasıl senin deyimine göre normal davranıyosam öyle olmadığım halde sen de arada bana göre davranmalısın hiç bişi tek taraflı diil dedim hak verio ama işte.evlenicez bide ilerisi ne olcak die düşünmeden edemiorum.

canım bu umursamazlığı yanındayken de var mı?telde falan mı bu kadar rahat yoksa?

ne olur biri de hep ilgili olsun artik ya, kimseye guvenemiycem artik sanirim( ilgiszlik genel yapilari herhalde. surda okdugum kadaryla, erkek tarafi bi sure ilgi gosteriyo konustuktan,rahatsiz oldugumuzu dile getirdikten sonra ve sonrra her sey eskiye donuyor sanirim.. ilgili bi insan beklememeliyiz cunku bizim ilgimiz onlara sonsuz, ama onlarinki sadece iliskinn basinda oluyor:S
Thia senin ve konu sahibi arkadas icin de Rabbim hayirlisini versin .. ve hepimiz icin ins.

mutlulugun sirri beklentileri dusuk tutmakta derler ya, becerebilenler en mutlu insanlar bunu gordum, umarim ben de becerebilirim.

Son düzenleme:
Biz ilgiye aç olarak yaratılmış varlıklarız.
Erkeklerse bizim bu ilgiye açlığımızı abartma olarak görüyor.
Ki benim erkek arkadaşım çok ilgilidir,alakalıdır.
Ama bir yerden sonra fazla şey bekliyomuşum gibi geliyor ona büyük ihtimalle.
Kendimizi onların yapıları bu diye alıştırsak daha kolay olabilir herşey.
Biz böyle yapacağımıza onlar ilgiyle doyursalar bizleri daha hoş olacak ama.
İşte hayatın dengesi bu. Onlarda bizler gibi olsaydı dengeli olmazdı yaşam.
Yaşayıp gidicez.

Var kızlar var, ilgili erkekler de var. Benim eski erkek arkadaşım öyle ilgiliydi ki, hala ilgili. Onu hala çok severim ama sorun zaten insan olarak, abi olarak kardeş olarak sevmemden kaynaklanıyor. Buradan eğer isteyen olursa helal süt emmiş bir kızla tanıştırabilir aralarını yapabilirim

Kişiden kişiye değişebilir ama kesinlikle hepsi öyle değil.
Sevdiceğim işinin arasında bile her fırsat bulduğunda arar.
Bazen kapattığı gibi arar sadece özledim diye aradım der.
Uyandığında kalkmadan önce mutlaka uyumadan önce.
Ben anlayamıyorum, tamam belki bizimkisi abartı da olabilir ama niye sevdiğinin sesini duymak yerine haberlere bakmayı tercih eder ki bir insan.
Bence sevdiğiyle konuşmak her şeyden ilgi çekici gelmeli ..

Erkek-kız ayrımı yok bence bu konuda.
Aynı şekilde ilgiden bunalan kızlar da var.
Sana da böylesi düşmüş
O yüzden ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen
Benim bi arkadaşım defalarce gütmeyi denedi ama yok yok yok ilgi isteğini bastıramadı, ayrıldılar.

aynen ya sanırım öle ben de öle alıştırmaya urasıorum tanıorum da aslında ama bi yerden sona sinir katsayısı artıo işte aslında yanındayken ağzımın içine bakan biri acaip ilgili ama telefonda falan bi tuaf erkekler garip yaratıklar:)

öle bişi olmas inşallah...

bi de şöylesi var, konuşmaz ! ben ilgiyi geçtim artık, ortada bazı sorunlar var ama konuşmak yok. ben aradığımda hep işi olur, buluştuğumuzda öpüşmek ister, konuşmak yok. sonra ben çok değişmişim her şeyi sorun ediyormuşum. ya sen bi kere olsun oturup adam akıllı konuştun mu benimle olup bitenleri ?!

canım bu umursamazlığı yanındayken de var mı?telde falan mı bu kadar rahat yoksa?

Tlfda özellikle.. Biz ayrı şehirlerdeyiz suan nişanlımla. Yani görüştüğümüz vakitler kısıtlı olduğu için değerlendirmeye calısıyoruz.. Ama genel olarak rahat!

Bizim de suan hala süren ve konusmadığımız sorunlarımız var... Arayıp konusacak olduğumda sıkılıp bağırıyor.. Sonra o konu kapanıp bir bişeyleri halletmeyip tlf birbirimizin yüzüne kapamış oluyoruz..
Günlerdir de konuşmuyoruz... Sözde ayrıldık! Fakat ailelerden kimsenin bildiği fln yok.. Biraz zaman geçsin bakalım neler olacak..
Bu konuda o kadar doluyum kiii... Ne yazsam, ne desem yine de ifade edemem..

uzun zamandır birlikte olduğunuz için bi rahatlık olabilir onda ilk zamanki hevesi kalmamış olabilir. evlenmeyi düşünmüyor musunuz? ayrıca şu bir gerçek ki; ikili ilişkilerde bi taraf ne kadar ilgi bekleyen ince düşünen ve ısrarcı olursa diğer taraf o kadar kendini geri çekip biraz naza alıyor. sen bi müddet ondan bi şey talep etmemeye, sıkboğaz etmemeye çalış o zaman zaten kendisi diyecektir sana konuşmayacak mıyız falan diye.... ki ben de evlenmeden önce böyle küçük şeyleri çok problem yapıyordum ama şimdi gereksiz tepkiler verdiğimi anladım. sonuçta erkeklerden tamamen bayanlar kadar ince düşünmelerini beklemek yanlış... ve haber izliyorum biraz sonra konuşalım demek de kötü bi şey değil seni sevmediğini ya da ciddiye almadığını göstermez

içimi rahatlattın canım walla 7 ekim düğün tarihim ilk zamanki gibi hep o da ilk tanıştığımız zamanlar nasılsa şimdi di aynı yani sadece büyüdük deişen bişi yok yani bu zamana kadar bu da bnei çok mutlu edio aslında hiç deişmemesi ama bazen benim de ters tarafıma denk gelio işte.ilgisiz davrandım üstüne düşmedim.sonuç dediğin gibi. hatta konuşmamı öle özlüo ki sözle bile ifade etmese acaip belli oluo ben de böle şeyleri problem etmemeyi öğrenirim anlarım inşallah canım.

İlgisiz davranıp kaçan kovalanır'ı oynayacaksınız.
İşe yarayacağını tahmin ediyorum.
Yalnız, yazı stiliniz çok göz yorucu dikkat edebilirsek çok iyi olacak.
'oluo yerine oluyor, yapmas yerine yapmaz, yapıo yerine yapıyor,werdi yerine verdi.' şeklinde dilimizi kullanırsak çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sevgiler.

tamam canım:) inşallah işe yarar

öncelıkle sunu belirteyım gecevardıyasından gelmıs uykusuz vaziyette sizinle konusması bence size olan ilgisini gosterır.. birde onun tarafından baksanıza şu olaya..

gece uyuyamamak hele ki mecburiyetten olursa resmen eziyet oluyıor..haliyle sabahta aksılık sinirlilik hat safhada oluyor.. size bagırsa tartısma cıkarsa daha mı ıyı umursamaz takılmak mı ıyı yoksa...

son olarak nişanı yaptıktan sonra erkekler artık işi garantıledık dıye dusunuyor oyuzden o eskı sevgılılıktekı ılgı alaka kalmıyor kımı erkekte..

3yıllık evli biri olarak 10aylıkta nısanlı kalmıs bırı olarak..5yıllıkta sevgılılık donemınden biliyorum...

bizde bi acayıptık nısanlılıkta o donemde hiç yapmadıgımız kavgaları yaptık kac kere nısanı atma kararı aldık yerı geldi ben yerı geldi eşim hatta yerı geldi aileler nısanı atmak istedi ancak eşimle ben engel olduk :)))

velhasıl bu nişanlılık devresi bi acayip gecıyor..kımısı çok ilgisiz oluyor kımısı asırı derece siniri tavan yapmıs dokunsak patlayacak sekılde vs...

Allah tamamına erdırsın mutluluklar dilerim..

ben ve nişanlımın bir gününü özetlemiş gibisin
korkma hersey normal
erkeklerin dogası böyleeee
bizde 3 yıllık flörtten sonra nişanlandık iki yıldır nişanlıyız
hersey monoton heyecan sıfırrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…