erkekler böyle mi??

erkeklerin üzerine olabildiğince düşmemek gerekiyor sanırım. bizim de 8 yıllık bir bi ilişkimiz var. Monotonluk yok canlı tutuyoruz.. Sınırlarımızı aşmıyoruz hiç bir zaman ama tabiiki eskisi gibi sürekli konuşmuyoruz eskisi gibi heycanlanmıyoruz belki ama mutluyuz. tutkulu aşk bi süre sonra azalsada geriye kalan saf sevgi oluyor... eskisi gibi aşırı ilgi beklememek lazm hatta bekliyorsan da bunu erkeğe belirtmemek lazım. yukarda bi arkadaşında dediği gibi kaçan kovalanır.. sen arama sorma bakalım bi gün boyunca o merklansn

aramadıgın zamanda hayırdır ne oluyo felan diyolar
kafan mı karısık beni istemiyoomusun vb gibi saçmalaıklarla ugrasıcagıma arıyorum kurtuluyorum
ayrıca sewgiden yana şüphemiz yokda eski ilgi alakaaa nrdeeeeeeeeee

Boyle bir sey arkadasimin basina gelmisti, onunda senin gibi uzun bir iliskisi vardi ve sonra nisanlandilar, arkadasimin nisanlisida aynen bu sekilde davraniyormus ona..
Arkadasima dedigimi sana aynen aktaricam cunki durumunuz tipa tip aynisi ve dediklerim onda ise yaramisti.. Bir kendi iliskilerimde sorunluyum, terzi kendi sokugunu dikemezmis ya..
Herneyse.
Bak canim bir zaman sonra erkekler rahatliga alisirlar ister istemez onlarin dogasinda var bu rahatlik simdiden boyleyse nisanlin, evlenince dusunemiyorum, evlilik iliskiniz yemek masasi-yatak odasi arasina sıkısıir kalir ve bu durumu eger simdi cozmezsen ilerde hic mi hic cozemezsin..
Gelelim cozum yontemlerine konusarak cozulmez!! Nisanlin simdi robot modunda rahat, alismis, umursamaz.. Sen onunla simdi ne konusursan konus bir kulagindan girer otekinden cikar, ah erkekler! Yapacagin tek sey onu heyecanlandirmak, onu sasirt.. Ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama onun kafasini mesgul et, seni seviyor bunu unutma yapacagin tek sey onun ilgisini tekrar kazanmak, sinirlenerek degil, biraz daha hosgorulu ayni zamanda seytansi ol.

Umarim ne demek istedigimi anlamisindir. Bol sans!

Boyle bir sey arkadasimin basina gelmisti, onunda senin gibi uzun bir iliskisi vardi ve sonra nisanlandilar, arkadasimin nisanlisida aynen bu sekilde davraniyormus ona..
Arkadasima dedigimi sana aynen aktaricam cunki durumunuz tipa tip aynisi ve dediklerim onda ise yaramisti.. Bir kendi iliskilerimde sorunluyum, terzi kendi sokugunu dikemezmis ya..
Herneyse.
Bak canim bir zaman sonra erkekler rahatliga alisirlar ister istemez onlarin dogasinda var bu rahatlik simdiden boyleyse nisanlin, evlenince dusunemiyorum, evlilik iliskiniz yemek masasi-yatak odasi arasina sıkısıir kalir ve bu durumu eger simdi cozmezsen ilerde hic mi hic cozemezsin..
Gelelim cozum yontemlerine konusarak cozulmez!! Nisanlin simdi robot modunda rahat, alismis, umursamaz.. Sen onunla simdi ne konusursan konus bir kulagindan girer otekinden cikar, ah erkekler! Yapacagin tek sey onu heyecanlandirmak, onu sasirt.. Ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama onun kafasini mesgul et, seni seviyor bunu unutma yapacagin tek sey onun ilgisini tekrar kazanmak, sinirlenerek degil, biraz daha hosgorulu ayni zamanda seytansi ol.

Herneyse.

oooff ya gercekten de öylemi ..hepsi mi aynı oluyo bunların ya

bu duruma katlanılır mı ki ömür boyu

ne kadar güzel ya senin ilişkin:14
ama bizimkilere baksana nişanlı oldugumuz halde böyleler ..ah ah

ne kadar güzel ya senin ilişkin:14
ama bizimkilere baksana nişanlı oldugumuz halde böyleler ..ah ah

Canım inan böyle konuları okuyunca nasıl böyle olduğunu düşünüp anlamak yardımcı olmak istiyorum.
Çünkü biz kadınlar gerçekten ilgiden hoşlanıyoruz.
Ama nasıl olduğunu çözemiyorum.
Kişilik olsa, iyi kötü eski ilişkilerini biliyorum tabi ilişki denirse.
2-3 gün konuşmazmış ..

Aslında sanırım böyle durumlarda ters davranmamak en iyisi.
Ben de bir gerginlik varsa konuşmayalım daha iyi diye düşünürüm ne kadar özlesem de.
Her aradığında sesine yansıtabililirsin aradığından ne kadar mutlu olduğunu.
Hala sesini duymanın seni heyecanlandığından bahsedebilirsin.
Bir de bence erkeklerde taktir etmek çok işe yarıyor.
Güzel yönlerini onunla paylaşırsanız pekişiyor bu durum.
Ben mesela benimle bu kadar ilgilendiğin, bu kadar şımarttığın için çok şanslıyım diye dile getiririm ..
Aradığında heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatırım.
Bazen gerçekten çok yorgun oluyor 2-3 saatlik uykuyla bütün gün işte, zaten bu sıralarda iş saatleri bile belli değil.
O sırada bile konuşmaya çalışıyor, yorgunsun uyu diue zorluyorum.
Ama başka zaman yorgunken bile benimle konuşmaya çalışıyorsun bu uğraşların benim için çok değerli, sen böyle yaptıkça ben sana her gün daha çok aşık oluyorum diye belirtiyorum ..

hmm anladım ..tavsiyelerin için cok sagol canım..son derece haklısın.. belki de gercekten senin yaptıgın gibi yapmıyoruz biz.
ama şöyle bişey var bende de ya ;bazen okadar cok ilgileniyoki anlatamam ..çok mutlu oluyorum bulutların üzerine cıkarıyo beni mutluluktan heyecandan... heran arıyo soruyo;çok sıcak davranıyo herseyimle ilgili özen gösteriyo...şaşırıyorum yanii
ama bazende cok uzak oluyor cok üzülüyorum..hiç ilgilenmiyor.

Konuyu takip ediyordum ve yazdığınızı görünce bende yazmak istedim.
1 buçuk senelik bi ilişkim var aynen bendede öyle bazen aşırı şekilde ilgileniyor benimle sürekli arıyor soruyor hatta çok şaşırtıyor beni bazende normal davranıyor fakat aramaları kesiyor biraz bu sefer ben arıyorum çok uzak oluyor neden olduğunu çözemedim.s

ya gercekten miii ???
öyle kavgalarla tartısmalarla gecen nişanlılık döneminden sonra ;mutlu oldunuz mu gercekten evlendikten sonra ??...

Burayı okurken olumlu veya olumsuz davranışlarımızın ilişkimize nasıl yansıdığını düşündüm.
Tam bu mesajı yazdığımda aradı.
seni çok özledim diye açtım telefonu.
Belli sesi sıkılmış biraz aksilikler var bugünlerde iş yerinde onlarla uğraşıp duruyor.
Sevimlilik yaptım, ciddi olarak sorsam biliyorum canı oraya daha çok sıkılacak o yüzden konuşmamla rahatlatmaya çalışıyorum.
sen bugün bir başka tatlısın ikidebir arayasım geliyor dedi.
Konunu da okudum biraz önce, sanırım erkek arkadaşının da işte bir şeylere canı sıkkın ..
Ve sen bu durumda lütfen tartışma onunla.
Bekle bakalım bir süre aramasını.
Arayınca hiç soğuk konuşma.
Hayatım ne yaptın halledebildin mi falan diye sor.
Çok ayrıntılarına girme isterse o anlatsın ama onu anladığını ve destek olduğunu hissettir.
Bu arada bir kez daha fark ettim sensiz eksik oluyorum çok uzak kalmayalım olur mu artık de ..
Bir de demişsin bazı zamanlar çok ilgileniyor çok mutlu oluyorum diye.
Demek ki o da problemler olmasa seninle böyle ilgilenmeyi seviyor.
Bu da canını sıkmaman için sana destek olsun.
Öyle zamanlar geçirdikten sonra beni çok mutlu ediyorsun bu davranışlarınla ilgili diye üstüne basarak söyle.
Bazen gün içinde güzel mutlu edecek mesajlar yaz.
Çok genelleme yapamıyorum ama bence erkekler bizim onlarla mutlu olduğumuzu hissetmeyi seviyorlar, ne kadar belli etmeseler de biz üzülünce haklı bile olsalar suçluluk duyuyorlar ve bu onu mutsuz mu ediyorum diye düşünmelerine neden olabiliyor.
Sonuçta kim ister sevdiği kadını mutsuz etmeyi.
Böyle düşündüklerinde daha da sorunlara batabiliyorlar.

hadi yaa..sende de durum aynı mı .üzüldüm ya canım ..çünkü bu durum insanı cok yıpratıyo..hep aynı kalsalar nolur ki sanki..zaten bu ani degişimler neden oluyor bende hala çözemedim ama kafamı cok karıstırıyor ve fazlasıyla üzüyor beni bu durum

canım yaa cok cok haklısın bence de..çok güzel anlatmıssın şimdi daha iyi anladım..destegin için sagol.evet onunda buralar işle ilgili sorunları var ve ben yanında olcagım yerde aksine üstüne gittim galiba belki ondan da bu kadar uzaklasmıstır benden ..dediklerini yapıcam umarım sende işe yaradıgı gibi bende de öyle olur..
sen ne kadar güzel cevaplar almıssın yaa..bana suan aynısını söylese havalara ucardım kesin
tabi şimdi sende cok mutlusundur..Allah mutlulugunuzu daim etsin canım

Evet maalesef ya bilmiyorum belkide sorun bendedir diye düşünüyorum biraz çok üzerine düşme gibi hata yapıyorum sevgisinden emin olduğum halde böyle ilgilenmeyince uzak kalınca arada artık sevmiyormusun gibi şeyler demeye başlıyorum bunlarda tartışmaya yol açıyor tabiki.

kesınlıkle erkeklersıkıntıya gelemıyor zaten bırde bız ustune gıdersek gozden cıkarır valla dıkkat etmek destek olmak lazım

aynen ya öyle.ama biz napalım ki böyle soguk davranınca onlar "sevmiyor,sogudu" diye düşünüyoruz tabi ardından kavga tartısma geliyor.. of ya çözemedim valla ben bu durumu.inşallah sen çözersin canım:95:

Canım dediğim şekilde dene bir de, sonuçta seni sevmemiş olsa evlilik bu kadar yakın olmazdı, en azından sevme konusunda aklında bir şüphe kalmasın, devamını da tatlı dille atlatacağınıza çok mutlu olacağınıza inanıyorum.
İnan benim o herkese karşı sinirli aksi sevdiceğim şu hallerdeyse, en azından bana karşı böyleyse senin ki hayli hayli gelir ..
Sen moralini yüksek tut, bir de ben bir kişinin enerjisinin karşındaki kişiyi çok etkilediğine inanıyorum.
Ne zaman ben çok iyi olsam her şey daha da iyi oluyor.
O yüzden zaman zaman ne kadar sıkılacağımız konular olsa da biz moralimizi yüksek tutmak için çabalayalım ..

İnş hepimiz çözeriz bir an önce ve hep mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…