erkekler böyle mi??

yok canım haber falan alamıyorum öyle bi imkanım yok.ama bu aralar cok yogun ve sıkıntılı onu biliyorum .
:105:

O zaman hiç canını sıkmadan olumsuz düşüncelere kapılmadan bekle, düşüncelerimiz yaşadıklarımızı çok etkiliyor unutma canım ..

en son actıgım konuda bahsettim canım durumumuzdan

Okudum şimdi...
Bence mutlaka arıycaktır bu aralar sıkıntılı olduğu için kendini dinlemek istiyordur o yüzden aramıyordur.
Canını sıkma kötü düşüncelere kapılma sakın...

Okudum şimdi...
Bence mutlaka arıycaktır bu aralar sıkıntılı olduğu için kendini dinlemek istiyordur o yüzden aramıyordur.

Okudum şimdi...

Okudum şimdi...

sagol canım benim .. inşallah sizde coook mutlu olursunuz sevgilinle..aranızda hiçbir sorun cıkmaz inşallah...

yorumun için teşekkür ederim canım ancak o beni çok ii tanıo:))
işin kötüsü ben de onu yani arkadaşların yorumlarını da okudum teşşekür ederim kızlar ancak eğer ona sinirlenip aramassam ya da o bana öyle bişi yaptıktan sona aynısını yapmaya kalkarsam benim yaptığımı yapma dio gayet hakim yani hareketlerime tavırlarına bilio beni çok ii.
ama normal bi günde aramayım arar sorar sağolsun bi yorumda okumuştum sanırım bizde de bu var bu kanıya vardım fazla üzerine düşülünce biz de bunalıyoruz ve bunun gibi şeyler yapıyoruz galiba?????yani bu doğal bir hareket mi

ben de sinirli söylerdim önceden ama aynen tatlı dille diince anlamaya uğraşıyorlar en azından dediklerini.sen öyle biriysen ben de bu şekilde biriyim bunu önemsiyorum diye bağlıyorum konuyu ben de o zaman düşünmeye başlıyo işte o da öyle biri diye.....

Yok canım her erkek böyle değil.
Benim sevgilim çok sık arar beni, nasıl olduğumu ne yaptığımı sorar.
Bazen diyorum ben ona, ben seni bu kadar sık arıyor muyum, sürekli ne yaptığını ne ettiğini soruyor muyum diye, keşke arasan diyor bana.
Onu merak etmediğimi, ona karşı çok ilgili olmadığımı düşünüyor.
Halbuki o sürekli beni arıyor zaten nasıl olsa konuşuyoruz diye ben onu aramıyorum.
Yanımda olamadığı zamanlarda sürekli arayıp, sesimi duymak istediğini söylüyor mesela.

Diğer mesajlarda söylenmiştir muhakkak bakmadım ama fazla üstüne düşmemeyi dene bakalım birde. Kendini merak ettirmeyi dene.

çok güzel bi konuya deginmişsiniz de biraz daha acıklaya bilir misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…