- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
- Konu Sahibi delidolu26
-
Unutmamıştır ama aranızda ne geçti konuyu bilmiyorumda sanırım biraz ciddi bi konu ?
yok canım haber falan alamıyorum öyle bi imkanım yok.ama bu aralar cok yogun ve sıkıntılı onu biliyorum .
:105:
O zaman hiç canını sıkmadan olumsuz düşüncelere kapılmadan bekle, düşüncelerimiz yaşadıklarımızı çok etkiliyor unutma canım ..
sagol tatlım..beni sevdigini ve özledigini düşüneyim belki öyle olur..bi ihtimal belki özler.:119:
en son actıgım konuda bahsettim canım durumumuzdan
Özler özler hiç özlemez mi ..
Belki bir kaç gün uzak kalmak daha güzel bir özlemle çok güzel sonuçlara neden olur ..
bence de arar sabır sabır ya sabır :)
Okudum şimdi...
Bence mutlaka arıycaktır bu aralar sıkıntılı olduğu için kendini dinlemek istiyordur o yüzden aramıyordur.
Canını sıkma kötü düşüncelere kapılma sakın...
sagol canım benim .. inşallah sizde coook mutlu olursunuz sevgilinle..aranızda hiçbir sorun cıkmaz inşallah...
Boyle bir sey arkadasimin basina gelmisti, onunda senin gibi uzun bir iliskisi vardi ve sonra nisanlandilar, arkadasimin nisanlisida aynen bu sekilde davraniyormus ona..
Arkadasima dedigimi sana aynen aktaricam cunki durumunuz tipa tip aynisi ve dediklerim onda ise yaramisti.. Bir kendi iliskilerimde sorunluyum, terzi kendi sokugunu dikemezmis ya..
Herneyse.
Bak canim bir zaman sonra erkekler rahatliga alisirlar ister istemez onlarin dogasinda var bu rahatlik simdiden boyleyse nisanlin, evlenince dusunemiyorum, evlilik iliskiniz yemek masasi-yatak odasi arasina sıkısıir kalir ve bu durumu eger simdi cozmezsen ilerde hic mi hic cozemezsin..
Gelelim cozum yontemlerine konusarak cozulmez!! Nisanlin simdi robot modunda rahat, alismis, umursamaz.. Sen onunla simdi ne konusursan konus bir kulagindan girer otekinden cikar, ah erkekler! Yapacagin tek sey onu heyecanlandirmak, onu sasirt.. Ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama onun kafasini mesgul et, seni seviyor bunu unutma yapacagin tek sey onun ilgisini tekrar kazanmak, sinirlenerek degil, biraz daha hosgorulu ayni zamanda seytansi ol.
Umarim ne demek istedigimi anlamisindir. Bol sans!
kesınlıkle erkeklersıkıntıya gelemıyor zaten bırde bız ustune gıdersek gozden cıkarır valla dıkkat etmek destek olmak lazım
Ben de zamanında yaptım aynı şeyleri, ilgi olmasa da başka konularda sorunlar olduğunda bunu sinirlenerek söyledim.
Bu hep kavgalara yol açtı.
Bazen başladığımız konudan çok farklı şeylere kadar bütün geceye yayıldı.
Ama sonra ikimiz de anladık ki tatlı dil başka oluyor.
Hele erkekler bizim güzel bir şekilde söylememize dayanamıyorlar.
Tabi normalde öyle söylemediğinden şaşırtıcı oluyor ve daha çok seviniyorlar.
Uğraş verdiğimizi görüyorlar, ben bu şekilde davranmaya başladıktan sonra fark ettim ki ben 1 adım gidersem o 2 adım geliyor ..
çok güzel bi konuya deginmişsiniz de biraz daha acıklaya bilir misiniz??Boyle bir sey arkadasimin basina gelmisti, onunda senin gibi uzun bir iliskisi vardi ve sonra nisanlandilar, arkadasimin nisanlisida aynen bu sekilde davraniyormus ona..
Arkadasima dedigimi sana aynen aktaricam cunki durumunuz tipa tip aynisi ve dediklerim onda ise yaramisti.. Bir kendi iliskilerimde sorunluyum, terzi kendi sokugunu dikemezmis ya..
Herneyse.
Bak canim bir zaman sonra erkekler rahatliga alisirlar ister istemez onlarin dogasinda var bu rahatlik simdiden boyleyse nisanlin, evlenince dusunemiyorum, evlilik iliskiniz yemek masasi-yatak odasi arasina sıkısıir kalir ve bu durumu eger simdi cozmezsen ilerde hic mi hic cozemezsin..
Gelelim cozum yontemlerine konusarak cozulmez!! Nisanlin simdi robot modunda rahat, alismis, umursamaz.. Sen onunla simdi ne konusursan konus bir kulagindan girer otekinden cikar, ah erkekler! Yapacagin tek sey onu heyecanlandirmak, onu sasirt.. Ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama onun kafasini mesgul et, seni seviyor bunu unutma yapacagin tek sey onun ilgisini tekrar kazanmak, sinirlenerek degil, biraz daha hosgorulu ayni zamanda seytansi ol.
Umarim ne demek istedigimi anlamisindir. Bol sans!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?