- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Salla gitsin.Her moral bozukluğunda kaçacakmı.Ayrıca anlatmıyorda ne yaptığı belli değil dengesiz benceErkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?
Çünkü içim içimi yiyor sonradan ben de pişman oluyorum ama kendimi kötü hissediyorum sanki istenmiyormuş gibi hissediyorum o yüzden soruyorum..Ne kadar zamandan bahsediyoruz bilmiyorum, ama üst üste mesaj atmakla hata ediyorsunuz. Is de neden hemen "beni istemiyormusuna" geliyor
Baya bi ortalıktan kayboldu derken ne kadar zaman? Bikaç gün mü, bikaç saat mı?Erkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?
Mesaj attım normalde en geç yarım saatte dönerdi, 3 saat filan yazmadıBaya bi ortalıktan kayboldu derken ne kadar zaman? Bikaç gün mü, bikaç saat mı?
Mesaj attım normalde en geç yarım saatte dönerdi 3 saat kadar yazmadıBaya bi ortalıktan kayboldu derken ne kadar zaman? Bikaç gün mü, bikaç saat mı?
3 saat miMesaj attım normalde en geç yarım saatte dönerdi, 3 saat filan yazmadı
Aklında iş varken sizinle ilgilenemez. Sakinleştiği zaman “kusura bakma üstüne düştüğüm için, ben gerçekten de anlamıyor olabilirim şimdi bana anlatmak ister misin?” diyin. Ben de kendi işimi yapıyorum, biri aklımda işle ilgili bişey varken üstüme düşünce ona patlıyorum. Annem bile olsa gözüm görmüyor o an. Siz anlayış gösterip sıcak yaklaştığınız halde hala aynı şekilde devam ederse o zaman düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsunErkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?
Yani 3 saat biraz erken olmuş. Belli ki sıkıntısı var. Keşke üzerine gitmeseydinizMesaj attım normalde en geç yarım saatte dönerdi, 3 saat filan yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?