Erkekler canı sıkkın olduğunda böyle uzaklaşmak mı ister gerçekten moralim bozuldu?

lemansgel1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
72
54
8
29
Erkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?

Moralinin bozuk olduğu belli olan adamdan neden ilgi talep ediyorsunuz? Kimileri dertlerini tek başına çözüyor. Bazı dertler sevgiliyle eşle bile paylaşılmayabiliyor. Ki belki bu şekilde ilgi açı gibi davrandığınız için, derdini önemsemediğiniz için paylaşmıyordur

Salla gitsin.Her moral bozukluğunda kaçacakmı.Ayrıca anlatmıyorda ne yaptığı belli değil dengesiz bence

Baya bi ortalıktan kayboldu derken ne kadar zaman? Bikaç gün mü, bikaç saat mı?

Aklında iş varken sizinle ilgilenemez. Sakinleştiği zaman “kusura bakma üstüne düştüğüm için, ben gerçekten de anlamıyor olabilirim şimdi bana anlatmak ister misin?” diyin. Ben de kendi işimi yapıyorum, biri aklımda işle ilgili bişey varken üstüme düşünce ona patlıyorum. Annem bile olsa gözüm görmüyor o an. Siz anlayış gösterip sıcak yaklaştığınız halde hala aynı şekilde devam ederse o zaman düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun

İnsanın sıkıntısı olabilir, derdi olabilir bu gibi durumlarda niye benle ilgilenmiyorsun diye darlamak neden? 3 saat yazmadı diyorsunuz ne olur yazmasa? Sanki günlerce aramadı sormadı sizi gibi davranmışsınız. Keyfim yokken eşim bile benle ilgilen diye tepemde dolansa sinir olurum yani

İyi misin? Ne oldu? Yardım edebileceğim bir şey var mı? Konuşmak ister misin?
Yerine beni niye arayıp sormadın, sevmiyor musun demeyin. Ben böyle algıladım ama ne olursa olsun bir anda öfke patlamalarına dikkat edin. Bir kere olsa belki aşırı stres dersiniz ama sürekli tersleme şeklinde konuşuyorsa dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…