Erkekler canı sıkkın olduğunda böyle uzaklaşmak mı ister gerçekten moralim bozuldu?

lemansgel1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
72
54
8
29
Erkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?

Hanımefendi adam size senlik bir durum yok sakin ol halletmem gereken bir iş var diyor siz de nasıl istersen diyorsunuz. Bu bile saçma.

Sevdiğim adamın canını sıkan bir şey var,ne olduğunu bile bilememişim henüz şu mesajı atsa sen bilirsin demem. Tamam ben burdayım lütfen beni merakta bırakma kendine dikkat et derim.

Hayır senlik bir şey yok diyor belli ki bir sorun var beni sevmiyor mu diye soruyorsunuz. Sorun devam eder ya da gittikçe uzaklaşmaya başlar,anormal tavırlar sergiler falan o zaman ayrı.Ama 3 saat yazmadığı için sizi sevmiyor olmuyor.

Mesaj attım normalde en geç yarım saatte dönerdi, 3 saat filan yazmadı

Ya konuyu gunlerce ortadan kaybolmus gibi okuyan bana 3 saat yazmamis oldugunu ogrenme soku Gercekten 3 saat yazmadigi sure boyunca mi beni istemiyorsun diye ust uste yazdiniz? Lutfen 20 yasindan daha buyuk olmayin Benim haftalik ekip toplantim 4 saat suruyor yahu.

Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten oku bence. Kafanda oturur her şey

Burada herkes adami suclamis, ama bu cok kotu bir tavsiye. Bence adam hakli. Basinda bir is var, halletmesi gerekli, onun halledip size donecek. Biraz mesafe verin. Dir dir yapmayin. Kkden tavsiye alirken unutmayin, burasi cogunlukla kaybedenler kulubu

Bir keresinde eşimle sevgiliyken o günlerde uğraştığı bir iş vardı canını sıkan. Bana da durduk yere telefonda bişey için ters tepki verdi,azarlar gibi. Birkaç saat sonra arayıp özür diledi. Yani bunun erkekle alakası yok. İnsanın canı sıkkınken başka birşeyi de düşünemiyor. Ben de yapıyorum bunu. Başka birşey gözünde olmuyor. Sizin yapmanı gereken şey üzerine gitmemeniz. O sizin eksikliğinizi farkeder zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…