• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler cinsel ilişkide baska kadınları hayal ediyor dogrumu?

Liliyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
22
11
1
30
Merhaba hanimlar,

Kafama bi konu takildi bi yerden okumuştum ve sizlere sormak istedim.

Erkekler genelde cinsel iliskide baska kadin hayal ediyorlar, sizce dogru mu ?

Akıllardaki soru, tek bir cevap; 'Benim kocam yapmaz'
:KK70: :KK70: :KK70:

Bence o kadarını bilemeyeceğimiz için ona da karışmayalım. Hoş karışsan ne yapacaksın? Engelleyemezsin. Boşanacak mısın? Ayrılacak mısın?

Iste bende bunu sormak istedim aslinda cogu kisi hemen evliligini sonlandira biliyolar fakat esiniz/sevgiliniz baskasini hayal edicegini bilseydiniz. Bu boşanma sebebi olurmuydu. :D

hayır aksine kadınların başkasını hayal ettiğini yazarlar.
başkasını hayal etmeyeceğini düşündüğünüz, etmeyecek partnerler bulmaya çalışın.
hani boş boş atıyor gibi olmayayım da size aşık olsun, sizi beğendiğini hissedin vs.

ha bu arada ilişkide erken boşalma problemi olan erkekler başkalarını hayal edebilir. atıyorum dedelerini kumar oynarken, işte kuzenin para sıkıntısı gibi.
onlar normal. başka kadın düşünmesin yeter.

Son düzenleme:
hayır aksine kadınların başkasını hayal ettiğini yazarlar.
başkasını hayal etmeyeceğini düşündüğünüz, etmeyecek partnerler bulmaya çalışın.
hani boş boş atıyor gibi olmayayım da size aşık olsun, sizi beğendiğini hissedin vs.

ha bu arada ilişkide erken boşalma problemi olan erkekler başkalarını hayal edebilir. atıyorum dedelerini kumar oynarken, işte kuzenin para sıkıntısı gibi.
onlar normal. başka kadın düşünmesin yeter.
:KK70::KK70:ay çok güldüm ya

bilmem ki daha hiç aklını okuyamadım.

ediyorsa da alacağı olsun dananın:KK70:

Erkekler kulubu diye bir yer varsa orda sorunda bizide aydinlativerin :)

Adamların kafası içinde olmadığımızdan, sorsak da söylemeyeceklerinden bu sorunun cevabını bilemeyiz

Ama ben bazen yarın işe giderken ne giysem diye düşünüyorum :D

Back
X