ağrı kadınları sexse ikna için uydurulmuş bir yalandır.bayanların acıma hisleri daha fazla olduğu için....ben ce erkegine gore degisiyo ama bildigim kadariyla onlarda iliskiye girmek lux degil ihtiyac yoksa agri oluyomus.....belki bu durumda erkekten erkege degisiklik gosteriyodur...
katılıorum sana sekerim o kadar agrıosa kendı kendınlerını tatmin edebilirler hiç bi sorun olmazdelikafaduldenağrı kadınları sexse ikna için uydurulmuş bir yalandır.bayanların acıma hisleri daha fazla olduğu için....
walla bunu erkeklere sormak lazım dıycem ama asla dogru cevap vermezler kı en azından benım esıme sordugumda dururum ne var kı der ama adetımın bıtmesını guc bekler yanı 7 gun zor sabreder
sevgilimle şubatta tam ikiyıl dolucak.
ve ben kesinlikle karşıyım bi şekilde ihtiyacını gidermesine başkasıyla.
izin vermiyorum öle bişey yaparsan unut beni diyorum.
ben nasıl bekliyosam evleninceye kadar sende beklemek zorundasın diyorum.
o da beni çok sevdiğinden dayanmaya çalışıyor.
ama artık çok kötü olduğunu diyor.
zor dayanıyorum falan diyor.
kolay değil tabi erkekler bizim gibi değiller ama yalan demiyorsa bizimki iki yıldır sabredıyor şekerimkaydirigubbakcemile3
uzman değilim ama erkeğine göre değişir galiba sabreden var sabretmeyen var
benimki 5 senedir dayanıyoooooooo.......
Bilmem biz uzun süre sevgili olduk doğru söylediğini biliyorum ondan önce de hiç deneyimi yoktu eşimin evlenene kadar full dayandı daha çok yeni evliyiz her gece hatta günde 3 4 kez bile yapabiliyoruz ::
kiz ona seymi dayanir.allah iyiligini versin emi senin.biz yeni evliyken haftada iki sefer ancak oluyordu.acisina dayanamiyordum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?