Sana düzgün olanı denk gelmemiştirKiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da popo göğüs fotoları paylaşan kızlar dikkatimi çekti bizim abaza erkekler kıza neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum ya hertürlü gözleri dışarda bu erkeklerin
Öyle azgınız kiKiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da popo göğüs fotoları paylaşan kızlar dikkatimi çekti bizim abaza erkekler kıza neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum ya hertürlü gözleri dışarda bu erkeklerin
Ya bence bu toplumun bakis acisindan çünkü kadinlar daha cok zevk alıyormuş diyorlar hep. O zaman neden kadinlarin akli fikri sekste olmuyorErkekler de zaten yapamıyoruz bari bulduğumuzu düşürelim ortamlarda hava atariz kafasindalar. Hiç düşü memekte doğru değil bu da doğru değil. Ama ben de bu tiplerle cok karsilastim o efendi gözüken nazik adam gidiyor yerine akli fikri uçkurda olan biri çıkıveriyor. Bu tiplere illa göğüs popo olmasi da gerekmez bir cm ten görse yetiyo adamlara. Tam bir kumar işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?