Erkekler cinsellikten baska birsey dusunmez mi

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Kiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da bile açık foto paylaşan kızlara abaza erkekler neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum erkeklerden

Son düzenleme:
Arz talep meselesi o internette gordukleriniz
Birileri paylasacak birileri de yazacak
Yazan ayip ediyorsa paylasan daha ayip ediyor
Duzgun insanlari hayatiniza almak sizin elinizde. Adam gibi adam da cok piyasada,Allah herkesi de cocuklarimizi da iyi insanlarla karsilastirsin

Sana düzgün olanı denk gelmemiştir

Öyle azgınız ki
Damacanaya bile helallenmek bize özgüdür
Ve evlendiklerinde ise o azgınlıktan eser kalmıyor köşe yastığı oluveriyorlar

Son düzenleme:
Hepsi degildir sizin tercihleriniz hatalı olmuş.
Üstelik düşüncelerini ret etme şansınız varken çok da kafaya takmayın
Sosyal medyada paylaşılan içerikler zaten erkeklerin ilgisini çekmek için yapılıyor

Nerede sosyallestiğiniz kimliğinize dair izler taşır. Bunu göz önünde bulundurarak insanları hayatınıza dahil edin. Yani yemek kursuna resim yapmayı öğrenmek için gidilmez. Her ortamın kendi içinde bir bağlamı vardır. Siz gerçekten ne istediğinizi bilin ve bunun doğrultusunda arayın. Ya da karşınıza çıkanları böyle değerlendirin. Erkekler ya da kadınlar diye bir şeyleri yaftalaştırmamalı.

Ya bence bu toplumun bakis acisindan çünkü kadinlar daha cok zevk alıyormuş diyorlar hep. O zaman neden kadinlarin akli fikri sekste olmuyor Erkekler de zaten yapamıyoruz bari bulduğumuzu düşürelim ortamlarda hava atariz kafasindalar. Hiç düşü memekte doğru değil bu da doğru değil. Ama ben de bu tiplerle cok karsilastim o efendi gözüken nazik adam gidiyor yerine akli fikri uçkurda olan biri çıkıveriyor. Bu tiplere illa göğüs popo olmasi da gerekmez bir cm ten görse yetiyo adamlara. Tam bir kumar işi.

Ablacim sen cinsellikten hatta cinsten yani kadın nasi olur erkek nasi olur hic anlamiosun sanki yaşını çok merak ettim :) 13 yasindaki kiz cocugu bile daha farkinda olur bunlarin.

Dusunmez, net. Eger dusunseydi evlilik sonrasi aldatma, bosanma olmazdi. Erkek, son nefesini verene kadar hep kadin pesindedir. Baska bir sey dusunmez.

Bu tarz bir genelleme yanlış. Zaten KK ya bakarsanız bir kısım sıkıntı hep eşim bana yanaşmıyor ya da az yapıyoruz, ben daha çok istiyorum yönünde.
Düzgün insanlar da var , ağzında sürekli cinsellik kelimeleri dolaşanlarda . Burda kız ya da erkek ayrımı yok. Bireysel birsey.

Takıldığınız ortamları düzgün seçer iseniz düzgün insanlara denk gelme ihtimaliniz yükselir.

Bunu bir de kocasının isteksizliğinden dert yakınanlara sorun. O da bir sağlık sorunu. Erkekler ortasını bulamıyor.

Dillerine vuruyor dillerine.. Hele lise ve üniversitenin başı gibi hala sevişemedim, sevişmem lazım, seks sayım bir elin parmağını geçmez diye diye her önüne gelen kıza sevişelim mi imalarında bulunuyolar. Erkeklerin düzelmesi 24-25le başlıyor bence. Tecrübelerime bakarak tümevardım burada kaynak: ben

Sosyal medya evrim fotolarıyla dolu
Öncesi sonrası olarak
Şok oluyorum
Göğüsler silikon dudaklar şişik çene törpülenmiş falan eh erkeklerim nefsi daha baskın şeyini kontrol edemeyen rezil ediyor kendini böyle
Tamamen ego çöplüğü
Orasını burasını paylaşan poposunu kameraya dayayan hemcinsler gibi of yavrum be yandı buralar yazan erkekler de iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…