Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa olur mu hele bir elde etsinler....Yemek düşünürler sonra senden analarına babalarına 7 cedlerine saygı nezaket göstermelerini düşünürler.Su evden ne bahaneyle kaçsami düşünürler düşünürler de düşünürler....Kiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da popo göğüs fotoları paylaşan kızlar dikkatimi çekti bizim abaza erkekler kıza neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum ya hertürlü gözleri dışarda bu erkeklerin
Evlenince o azgınlıktan kalan parçalar eşlere değil başka kadınlara oluyorÖyle azgınız ki
Damacanaya bile helallenmek bize özgüdür
Ve evlendiklerinde ise o azgınlıktan eser kalmıyor köşe yastığı oluveriyorlar
Al bi tane daha bendenKiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da popo göğüs fotoları paylaşan kızlar dikkatimi çekti bizim abaza erkekler kıza neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum ya hertürlü gözleri dışarda bu erkeklerin
55 yasindayim dediklerim siz genç kızlara tavsiyemdir.Ablacim sen cinsellikten hatta cinsten yani kadın nasi olur erkek nasi olur hic anlamiosun sanki yaşını çok merak ettim :) 13 yasindaki kiz cocugu bile daha farkinda olur bunlarin.
25 te bile hala ergenler en az 30 benceDillerine vuruyor dillerine.. Hele lise ve üniversitenin başı gibi hala sevişemedim, sevişmem lazım, seks sayım bir elin parmağını geçmez diye diye her önüne gelen kıza sevişelim mi imalarında bulunuyolar. Erkeklerin düzelmesi 24-25le başlıyor bence. Tecrübelerime bakarak tümevardım buradakaynak: ben
![]()
Kesinlikle. İnstagram olmasa bi kadınla 2 kelime konuşamayacak tipler dm den millete yürüyor. Bizim dönemde bi çocuk vardı mesela nasıl pısırık nasıl sessiz tipi de öyle sıradan yakışıklı da değil. Bi öğrendik ki zamanında okuldan iki kızı birbirine düşürmüş hayır kızlarda cidden güzel bu öocuğa nasıl kandılar merak ediyorumInternet ortamı içlerindekini dışarı vurmaları için fırsat oluşturuyor. Ama çoğu lafta kalıyor.duzgun erkekler de var ama net doğru tanışma yeri değil bence.
Şunu başka yerde yazsan linç yersin. Herşeyin bir uslübü var. İnsanlar herşeyi yanlış anlıyor ve kimse kimseye dokunmasın istiyor. Açanlar da zaten yazılması için açıyor. Erkeklerin iç güdüleri bu yönde ama kendini korumasını bilen o kadar erkek var ki? Ayrıca pazılara aşık çok kadın var. Ve erkeklere laf atan. Erkek kadın diye ayrıştırmak insanlığa zülümArz talep meselesi o internette gordukleriniz
Birileri paylasacak birileri de yazacak
Yazan ayip ediyorsa paylasan daha ayip ediyor
Duzgun insanlari hayatiniza almak sizin elinizde. Adam gibi adam da cok piyasada,Allah herkesi de cocuklarimizi da iyi insanlarla karsilastirsin
Cinsiyet ayrimi yapmamak lazim aynen. Birileri acacak digerleri yazacak. Bunu kabullenmek zor olmamali bu kadar. Herkes “kadin da acmasaydi adam yazmazdi” olarak algiliyor ama benim demek istedigim o degil. Benim de mayolu fotografim var kimse kalkip da uygunsuz bir sey yazmiyor,erkekler de kime yazacaklarini iyi biliyorlar bence. Sahsen ne acandan rahatsizim ne de yazandan. Herkes birbiriyle istedigini yapsin baskalarini rahatsiz etmesinler yeterliŞunu başka yerde yazsan linç yersin. Herşeyin bir uslübü var. İnsanlar herşeyi yanlış anlıyor ve kimse kimseye dokunmasın istiyor. Açanlar da zaten yazılması için açıyor. Erkeklerin iç güdüleri bu yönde ama kendini korumasını bilen o kadar erkek var ki? Ayrıca pazılara aşık çok kadın var. Ve erkeklere laf atan. Erkek kadın diye ayrıştırmak insanlığa zülüm
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü niyetlilerden uzak tutsun. Edepsiz heryerde edepsiz edepli heryerde edeplidirCinsiyet ayrimi yapmamak lazim aynen. Birileri acacak digerleri yazacak. Bunu kabullenmek zor olmamali bu kadar. Herkes “kadin da acmasaydi adam yazmazdi” olarak algiliyor ama benim demek istedigim o degil. Benim de mayolu fotografim var kimse kalkip da uygunsuz bir sey yazmiyor,erkekler de kime yazacaklarini iyi biliyorlar bence. Sahsen ne acandan rahatsizim ne de yazandan. Herkes birbiriyle istedigini yapsin baskalarini rahatsiz etmesinler yeterli
AminAllah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü niyetlilerden uzak tutsun. Edepsiz heryerde edepsiz edepli heryerde edeplidir