Erkekler cinsellikten baska birsey dusunmez mi

Yalnız bu çok istekli, muhteşem sevistiklerini söyleyen erkeklerimiz evlenince nedense foss diye sönüyorlar.

Valla düzgünü bana da çok az denk geldi :işsiz: İlla vardır ya kendine göre bulacağın biri.

Kiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da popo göğüs fotoları paylaşan kızlar dikkatimi çekti bizim abaza erkekler kıza neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum ya hertürlü gözleri dışarda bu erkeklerin
Tüm erkekler aynı değil.

Kiminle konuşsam hep cinsellik peşindeler tek düşündükleri cinsellik. Hiç adam gibi biri çıkmıyor karşıma . instagram da popo göğüs fotoları paylaşan kızlar dikkatimi çekti bizim abaza erkekler kıza neler yazıyor babam yaşında adamlar bile. Soğudum ya hertürlü gözleri dışarda bu erkeklerin
erkekler başka şeyler de düşünür, ama balık kavağa çıktığı zaman. yada öz eleştiri yapacak olursak; bizler de makyaj yapmaktan, süslenmekten ve (olduğumuzdan)daha güzel görünmekten başka şeyler düşündüğümüz zaman...

bahaneleride hazır her ikisininde;

erkek: güzele bakmak sevaptır vs...

kadın: kendim için süsleniyorum, bakımlı olmak suç mu? vs...

eğri oturalım doğru konuşalım değil mi?

Bütün kadınlar nasıl ahlaksız değilse bütün erkekler de gözü dışarıda aklı fikri sekste olan insanlar değiller. Böyle düşünerek sadece kendini ümitsizliğe sürüklersin. Birini gerçekten sevip saf duygularla yaklaşan insanlar da var.
Bunun yanında bir erkek nasıl birine sevgi dolu bakabiliyorken başka birine sadece cinsel açıdan bakabilir. Denildiği gibi yukarıda. Arz talep meselesi. Evde giyilebilecek bir kıyafet vardır dışarıda giyilecek bir t-shirt de. Ama senin için ev tshirtu olan başkası için kıymetli de olabilir. Göz bu. Herkes farklı görür.

Yanii tek düşündükleri şey cinsellik değil erkeklerin.Sen öylelerine denk gelmişsin.Cinsellik tabi ki önemli erkekler için ama tek bu değil.Doğru insanı bulmalısın belki de sen yanlış secimler yapıyorsundur tanımak için.İntte de çok takılma bu tarz şeyler için

Back
X