Erkekler çocuk olunca değişir mi?

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar

Benim sorunum en yakın arkadaşımla ilgili,eşini çok severek evlendi 2 yıl sonra bebekleri oldu şimdi bebekleri 8 aylık ve eşinin çok değiştiğini söylüyor.Bebeği 4 günlükken kız kardeşini kaybetti tabi onunda etkisi var.

Bebek hasta olduğu zaman hemen senin yüzünden hasta oldu,düştüğü zaman senin yüzünden düştü,sen annelik yapamıyosun anne olduğunun bilincinde değilsin gibi sözler kullanıyormuş.Ve arkadaşımda benim gibi hemşire yani bilinçli bir anne.Sözler sadece bu kadarıylada kalmıyomuş artık saygısız kelimelerde kullanmaya başlamış eşi..

Arkadaşım boşanmayı bile geçirmiş aklından o kadar üzüldüm ki sizlerle paylaşmak istedim :çok üzgünüm:

canım arkadasının adına cok uzuldum..
umarım bu durum gecıcı bır durumdur bıraz sabırlı olup zamana bırakıp beklemek gerek dıye dusunuyorum.cunku severek evlenmısler kolay yuva kurulmuyor Allah bagıslasın bu sevgıden doğan bebeklerıde varmıs.yenı evlı sayılırlar her ailede zaman zaman bu gıbı durumlar olabılır helekı cocukla yenı bır duzen oturtturmak cok daha zor ve zaman alan bır durum.
esı kız kardesını kaybetmıs ve suan kucuk bır bebeklerı var pisikolojısını toplamasında esıne destek olarak bırlıkte bu sıkıntının ustesınden zamanla gelebılırler dıye dusunuyorum.
senın ıcınde cok zordur anlıyabılıyorum sevdığın arkasının uzulmesıne dayanamıyor ve ona yardımcı olmak istiyorsun ona en guzel yardımı yanında olarak destegını ve sevgını bırakmayarak yardımcı olabılırsın.
arkadasının hakkında hayırlısı olsun canım..

İnşallah en kısa zamanda düzelir araları çok üzülüyorum onu böyle mutsuz görünce..
Teşekkür ederim yorumun için a.s.

hiç konuşmayı denememiş mi arkadaşın
belki fazlasıyla korumacıdır o yüzden yapıyor olabilir..

bebeği fazla hatta aşırı düşünüyor olabilir,
bazı insanlar öyle hastalık derecesinde yani,
bence arkadaşınız eşiyle doğru düzgün konuşsun,
sonuçta o babasıysa oda annesi onun düşünemediklerini,
kesinlikle annesii düşünür:delphin:

Arkadasina tavsiyem, mümkün oldugu kadar bebegi babasiyla yanliz biraksin!!:delphin:

Kendi baktigi zamanda o bebek düserse, veya kendini acitirsa anlar anyayi konyayi:kahve:

Sinir oluyorum böyle tepkilere, annesi bu ya, o istermi yavrusunun cani yansin veya hasta olsun, Zahmeti anne ceksin ahkami o kessin vay be!!:1closedeyes:

Vallaha arkadasini bilmiyorum ama benim esim bunu yapsa tepkim fena olurdukötükedihüso

aynı olay kaynım ve eltimde var herşeyde kızı suçluyor sen hasta ettin sen bakmadın hele bi keresinde kıza nerdeyse vuracaktı oysa hiç suçu yok ben şahidim.Bir gün olnlarda kaldık psikolojim bozuldu nerdeyse kaynıma saldıracaktım sinirden :oklava:artık fazla gidip gelmemeye çalışıyorum çok üzülüyorum çünkü.Benimde başıma ilerde aynısı gelebilir bu yüzden çocuk hayali eskisi kadar kurmuyorum vallahi.Allah yardımcısı olsun arkadaşının kocasınada akıl fikir versin.

insallah en kisa zamanda düzelir aralari canim.
bizimde komsumuzun kocasi öyleydi cocuklara hic birsey olmicak adama kalsa.. herseyde karisini sucluyodu ayni senin arkadasinin durumundaydi.. ama tabiki zaman gectikce cocuklarda büyüdükce hersey normale döndü.. umarim arkadasindada hersey düzelir canim..

walla biri beni anneliğimle eleştirmeye bir kalksın bakalım
dünya kaç bucakmış...

Back
X