3 aylık bir ilişkim vardı. 3 ayda her gün saatlerce konuştuk diyebilirim. Ben şehir merkezindeyim ve o da benden 40 dakikalık uzaklıkta yaşıyor. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı haftada 1 görüşebiliyorduk. Her şeye rağmen tüm ailesi özellikle ablası ilişkimizi biliyordu ve çok destekliyordu hatta istemeye gidelim hemen demiş babası. Bu insan geçmişinde hiç aşık olmamış ve bunu bana da söyledi. Hayatında hiç fotoğraf çekilip paylaşmamış benimle fotoğraf attı, ilişki durumu bile yaptı. Sevgililer günü, doğum günü birarada kutladık, çiçekler yolladı kısacası bana değerini eksik etmedi derken.. Onun yaşadığı ilçede benim akrabalarım var. Ben öğretmenim, o güvenlik şirketinde ve benim gibi üniversite mezunu değil. Laflar söylemişler, sen bu kızla olamazsın aranızda çok fark var demişler. Geçen sabah bana "Biz seninle olamayacağız, mesafe var, çok yoğunuz ve galiba ben bazı şeylere hazır değilim dedi." Yıkıldım. Anında engelledim. Tüm ailesi çok şaşırdı çok üzüldü. Ablası ciddiyetten korkmuş olabilir diyor ama insanların söylediklerini de takmış olabilir diyor. Zaman diyor. Şu an Whatsapp ta birbirimizi görüyoruz numaramı silmemiş, geri döner mi bilmiyorum. Sizce ciddiyetten mi korkmuştur yoksa bir erkek böyle lafları kaldıramayıp ilişkiyi bitirebilir mi?