Erkekler eski uzun ilişkisini hatırlar mı?

Uzun ya da kısa ilişki fark etmez.
Kimin olsa aklına eski ilişkisi gelir.
Hafızamızı yitirmediysek yani.
Sizin aklınıza eski sevgilileriniz hiç gelmez mi?

Merhabalar eşimle tanıştığmız da hiç geçmiş ilişkisinden bahsetmemişti bende bahsetmemiştim geçmiş bitmiş gözüyle bakıyorduk geçen eşimin 7 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim ama ne denli bittiğini bilmiyorum sormadım sorsam da eminim anlatmaz geçmiş der bazen bana duygusuz oluyor kendisi pek duygusal değil direk aklıma bu geldi acaba eski sevgilisi aklına gelir mi bundan mı böyle ?erkekler eski sevdiğini unutur mu akıllarına gelir mi
Sizinki aklınıza geliyorsa onunda elbette geliyordur. Geçmişe dönük yaşayan bir tipse özellikle.
Ama anlatması için üstelemeyin geçmiş bitmiş artık sizinle birlikte. Herkesin bir geçmişi var. Herkes birilerinin eski sevgilisi.

Sizinki aklınıza geliyorsa onunda elbette geliyordur. Geçmişe dönük yaşayan bir tipse özellikle.
Ama anlatması için üstelemeyin geçmiş bitmiş artık sizinle birlikte. Herkesin bir geçmişi var. Herkes birilerinin eski sevgilisi.
Anlatmamak bilmemek iyi ama .Belki anlatsa ben anlatsam içimizi döksek kafa olarak belki rahatlayacağım .bazı erkekler de meraklı oluyor kimisi benim ki gibi

Back
X