anlıyorum seni, gerçekten canını sıkıyor olabilirler. seni kırmış olabilirler. ama sen akıllı bir kadın olacaksın. kadın, evliliği yöneten kişidir, bu gerçekten böyle. ve her erkek içinde bir çocuk taşır. eşim ya değişirse korkusu taşıma. değişebilir de. ama mesele senin bu değişimi nasıl yöneteceğindedir.
ben ailesini hiç arayıp sormayan ama evlendikten sonra şehirdışındaki ailesini ayda bir mutlaka ziyaret eden erkekler gördüm arkadaşlarımın evliliklerinde. erkeklerin aileleri evlendikten sonra daha çok kıymetlenir. bunun birçok sebebi olabilir.
toplumumuzda kadını buldu, ailesini unuttu muamelesi yapılır. buna maruz kalmamak için olabilir.
ailenin ne demek olduğunu seninle öğrenince aileyi önemsemeye başlıyor olabilir.
kel ölür, sırma saçlı olur misali evlenince onlara özlemi artabilir.
ve bence en önemlisi senden ufacık bir olumsuzluk sezse, eleştirel bir laf duysa, senin haklı olduğunu bilse de ailesini korumaya geçebilir.
sen akıllı bir kadın ol ve ne yap biliyor musun.. ailesine düşkün olmasa da, sanki onları ondan çok sen düşünüyormuşsun gibi, bayramda, seyranda, özel günde, aileni aradın mı canım, ihmal etmeyelim, ya da bir hafta alo demezse, onlar anne baba, arayıp sormak lazım de. onlara kızarsa, idare et hayatım, olabilir böyle şeyler de.. zamanla senin zaten onlara olan ilgi ve düşüncenden emin olacak ve sen birşeye gerçekten kırılırsan sana sahip çıkacak. ama ilk günden şikayetçi olursan, her daim önyargı ile yaklaşır sana. erkekler bu konuda çok önyargı sahibidir. naçizane görüşlerim bunlar tatlım, mutlu bir evlilik dilerim :)