Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahaha uzaylılarla işbirliği yaptığımız doğrudur
Sizi Mars'tan çağırıyorlardı ışınladık. Allah Scotty'nin ışınlamalarına zeval vermesin.
IMG_0226.webp

Gitmişken Jedi ustası Yoda'ya da benden selam söyleyin.

IMG_0228.webp

tek gecelik ilişki diye başladık eşimle, daha doğrusu ben o gözle baktım. uyumlu değilsek devam etmem diye düşünüyordum. resmen kıydım adama. ama o bana kıyamadı. nolcak şimdi biz hangi sınıfa dahiliz. eşimden öncede seviştikten sonra hayal kırıklığı yaşayıp ayrıldığım kişiler oldu. onlarada kıydım iyi mi? denemeden tshirt, şapka almıyoruz hayatımızı birleştirmeye karar verdiğimiz adama ne çıkarsa bahtımıza mı diyeceğiz.

biraz açık konuşacağım.
benim tecrüben yok ve şuan evlensem iyi bir performans gösteremem aynı şekilde eşimde tecrübesiz olur ve o da iyi performans gösteremez ama biz ikimizde birbirimizi seviyorsak anlıyorsak ve kendimizi geliştirip karşılıklı isteklerimizi severek uyguluyorsak ve tecrübe ettikçe de hem evlilik hayatımız hem cinsel hayatımız gelişecek bu süreç bile bizi birbirimize bağlayacak diye düşünüyorum. ayrıca evlilik öncesi ilişkilerin yaşanmasının yapılan evliliğin heycanını yitirttiğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X