• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem annenizden öyle gördünüz, gidip ona sorsanıza. Konunun bizimle bir alakası yok demek ki.
Şahsen evlenmeden önce şuan eşim olan şahısla çatır çatır seviştim valla. Kimseye de soracak değildim, kendi kukum kendi kararım. Benden önceki jenerasyonun ne ettiği de kendilerini ilgilendirir, o konunun da benimle alakası yok.

Madem annenizden öyle gördünüz, gidip ona sorsanıza. Konunun bizimle bir alakası yok demek ki.
Şahsen evlenmeden önce şuan eşim olan şahısla çatır çatır seviştim valla. Kimseye de soracak değildim, kendi kukum kendi kararım. Benden önceki jenerasyonun ne ettiği de kendilerini ilgilendirir, o konunun da benimle alakası yok.
tebrikler

Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..

Umm... okey.

Yani konunun açılma amacını anlayamadım ben. Bize danıştığınız bir şey yok, belli bir görüşünüz varmış zaten. Ben katılıyorum ya da katılmıyorum desem ne değişecek polemik ve atışma yaratmaktan başka.

Arkadaşım amaç ne? Sen kendine yol gösterilmesine bakmıyorsun ki, senin zaten ne güzel yolun var. Yolsuzlar napsın.? Sen bence kitlesel araştırma yapıyosun. Keşke anket açsaydın, cinselliğin ilişkide ki konumu

Arkadaşım amaç ne? Sen kendine yol gösterilmesine bakmıyorsun ki, senin zaten ne güzel yolun var. Yolsuzlar napsın.? Sen bence kitlesel araştırma yapıyosun. Keşke anket açsaydın, cinselliğin ilişkide ki konumu
evet sosyal deney yapıyordum aslında

Bize kıymışlar bacılaaar :-) Hiç alakası yok eşimle sevgiliyken de gayet aktiftik . Evlenmek zorunda da değildik kaç kere bırakıp gittim ilişkiden sonra bu beni asla bağlamaz eşim de bunu biliyordu . İlişkiye girmekle kıyamamak arasında bi bağlantı yok yani

Arada aşk varsa tutku da olmalıdır sen onu istemelisin o da seni ama cinsellik yaşamak size kalan bir şeydir. Birbirine deli gibi çekilipte bekleyelim diyen de vardır. Hangimizin annesi aşık olmuş ki azdır bence eskiden bu tür şeyler pek yaygın değildi görücü usülü vardı. Görücü düşünüyodan yaşama tabi ki ortada aşk yok sahte olduğu belli ama her aşığım diyen de doğru demiyor. Bence çekim olmalı ama yaşanmamalı herkesin hayatı kendine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X