• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler evlilik düşündükleri kadınla evlenmeden önce beraber olmak istermi??

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar çok merak ediyorum erkek gerçekten sevdiği değer verdiği ciddi şeyler düşündüğü kadınla evlilik öncesi beraber olmayı istermi veya bu durum sadece samimiyetsiz ilişkilerdemi geçerli?? bir arkadaşım erkekler kesinlikle gerçekten sevdiği kızlar için o tarz şeyler düşünmez diyo benim fikrimde bence erkekler en çok sevdiği kişileri arzular peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?? bu duruma hep beraber açıklık getirelimmi???

gerçekten seven erkeklerin sevdikleriyle münasebeti masum öpücükelrden ileriye gitmezmi:26:yada tam tersimi o zaman nasıl anlıcaz gerçekten seveni :50:

tabi ki erkek sevdiği kadını daha çok arzular ama birlikte olmak için zorlamaz yani o olmasada olur diye düşünür sabreder diğer türlü amaç zevk almak olunca sadece sabırsızlık olabilir tabi

bencede erkek en çok sevdiği kızı arzular
beraber olmakta isteyebilir bu kişiden kişiye değişir beraber olmak istiyo diye sevmiyo denmez ama kesinlikle zorlamaz bu konuda karşı taraf istemiyosa bekler sabreder zorluyosa sevgisinden şüphe duyarım ben:51:

aman niyemiş bekleyemiyo mu?
evlilik niye var o zaman?
bence seven sabreder bekler. :63:

erkekler en cok sevdiğini arzular tabiki ama arkadasın dediği gibi asla zorlamaz zor durumda bırakmaz o konu ıcın ısrar bile etmez...

Evliliği cinsel birliktelik için yaptığımız için bu hallerdeyiz zaten..bastırıp bastırıp sırf cinsel çekim yüzünden evlilikler yapılıyo doğu toplumlarında ve ilk geceden sonra herşey tepetaklak dönüyo..ağzını silip gerçek yüzlerini gösteriyo iki tarafta...sonra cinsel açıdan birbiriyle hiç uyuşmayan,teninin kokusundan dokunuşundan tarzından tiksinen bir yığın çiftin sonu,ihanet,sapkın ilişkiler ya da adliye oluyo...

Resmen seks için evlenyoruz bu ülkede..o yüzden gerdek gecesine utanmadan arlanmadan yumruklarla giriyoruz,yatağımızı,çarşafımızı tanımadığımız insanlar süslüyo..

Devlet eliyle,belediyenin nikah memuruna verdiği yetkiyle "yatmak" için evlenilmez..birlikte yaşamak,hayatı birlikte paylaşmak için evlenilir...

Evlenmeden önce evlenmeyi düşündüğümüz kişinin nasıl koktuğunu,nasıl göründüğünü,iç güdülerini,tarzını,öncesini sonrasını,nasıl olduğunu,neden hoşlandığını bilmek lazım bence...Bunun içinde belli bir yaşa ve bilince sahip olunması gerekiyor tabi...

Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....

Fikirlerim radikal gelebilir ama benim fikirlerim..adı üstünde:71:

genellemeler yanlıştır ama çoğu Türk erkeği için söylüyorum,

sevdikleri ve evlenmek istedikleri kadını çok arzularlar ama birliktelik teklif etmezler. onlar için bir saygı göstergesidir bu. ve kıyamadıklarını söylerler.

Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....[/B]

küfür iyi de, şiddetten hoşlanan adamın şeyine tekme atacaksın al sana şiddet diye, bak bakalım bi daha hoşlanıyor mu

küfür iyi de, şiddetten hoşlanan adamın şeyine tekme atacaksın al sana şiddet diye, bak bakalım bi daha hoşlanıyor mu

Adam kendine yapılan şiddetten hoşlanıyomuş..:27: kk daki arkadaş sinirlenip tokat atmış küfürleri yüzünden adamın çok hoşuna gitmil devam etmesini söylemiş filan:37: ay neler var işte..evlenmeden bilemiyosun bizim külürümüzde:51: resmen kumar oynuyoruz...:36:

genellemeler yanlıştır ama çoğu Türk erkeği için söylüyorum,

sevdikleri ve evlenmek istedikleri kadını çok arzularlar ama birliktelik teklif etmezler. onlar için bir saygı göstergesidir bu. ve kıyamadıklarını söylerler.

bu sözlerine katılıyorum ceyar:42:
bak işte beğen butonu olsaydı hemen beğenicektim ammmaaaa yok ki:45:

Evliliği cinsel birliktelik için yaptığımız için bu hallerdeyiz zaten..bastırıp bastırıp sırf cinsel çekim yüzünden evlilikler yapılıyo doğu toplumlarında ve ilk geceden sonra herşey tepetaklak dönüyo..ağzını silip gerçek yüzlerini gösteriyo iki tarafta...sonra cinsel açıdan birbiriyle hiç uyuşmayan,teninin kokusundan dokunuşundan tarzından tiksinen bir yığın çiftin sonu,ihanet,sapkın ilişkiler ya da adliye oluyo...

Resmen seks için evlenyoruz bu ülkede..o yüzden gerdek gecesine utanmadan arlanmadan yumruklarla giriyoruz,yatağımızı,çarşafımızı tanımadığımız insanlar süslüyo..

Devlet eliyle,belediyenin nikah memuruna verdiği yetkiyle "yatmak" için evlenilmez..birlikte yaşamak,hayatı birlikte paylaşmak için evlenilir...

Evlenmeden önce evlenmeyi düşündüğümüz kişinin nasıl koktuğunu,nasıl göründüğünü,iç güdülerini,tarzını,öncesini sonrasını,nasıl olduğunu,neden hoşlandığını bilmek lazım bence...Bunun içinde belli bir yaşa ve bilince sahip olunması gerekiyor tabi...

Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....

aynen katılıyorum. evlenmeyi, ''sevişme belgesi almak'' gibi görüyor toplum.
cinselliğin evlilikte önemi büyük ancak karşındaki insanın uygun bir partner olup olmadığını evlenmeden önce anlamak bilmek gerekir. sonra cinsel sorunlardan boşananlardan ya da cinsellik anlamında hiç mutlu olmamış bir kişi olarak yaşar gidersin ya da aldatırsın.
ancak evlenilecek kişiyle bunu sık sık yapmamak en iyisi. çünkü nişanlılık döneminde sürekli ilişkiye giren kişiler daha evlenmeden önce monoton bir cinsel birlikteliğe sahip oluyor.

herneyse erkekler sevdikleri kızları da aynı şekilde arzular ancak evlilik düşündükleri için sabırla bekleyebilirler. ancak kız isterse seve seve yaparlar, istemez durumu söz konusu değil yani.

Aşk beraberinde cinsel çekimi de getirir ve seven erkek sevdiği kızı arzular bu da çok normal bir şeydir.Böyle bir durumda birliktelik yaşanıp yaşanmayacağı konusunda kararı bayan verir,hiçbir aşık erkek kızarkadaşı cinsel birlikteliğe razı ise "Ama ben senle ciddi düşünüyorum kıyamam olmaz yapamayız" demez,diyorsa başka bir şey vardır.Diğer açıdan düşünürsek de kız birliktelik yaşamak istemiyorsa seven erkek onu ne çok arzulasa da zorlamaz,sınırlarını kabul eder fazla ileri gittiği taktirde sevdiğini kaybetmekten korkar.

valla bu konuda geri kafalı deyin yada başka bişi farketmez ama dedikleriniz ne kadar doğru olsada bazı yerlerde katılamıyorum malesef. insan şehvet düşkünü bişey değilse zaten seviyorum dediği insanı arzulaması çok normal ama birlikte olduğu insanın teni tenine uyacakmı yada yatakta nasıl acaba die her çıktığı insanla yatacakmı yani.. sonuçta kim ilk aşık olduğu birlikte olduğu insanla evlenmişki. mutlaka bi ayrılık yaşar sonra karşısına baskası cıkar asık olur evlenir vs. belki ilk çıktığı brlikte olduğu insanlada evlilik düşünüyordu sonra ilişkiye girdiler ayrıldılar snraki birlikte olduğu insanı test etmek için bide onla girecek yani ilişkiye,, ben bunu anladım, evlilik öncesi birbirlerini tanımalılar tenleri uyuyormu bilmeliler cümlelerinizden. birbirini seven iki insan bi öpüsten de bunu anayabilir dediğim gbi şehvet düşkünü değilse gerçekten aşkla öpüyrsa... şahsen benim olesine birlikte olduğum bişi hissetmediğim bi insanı öpme düşüncem bile midemi bulandırıyor yani bu evlenilecek insanmı acaba die önümüze gelenle yatacak değiliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
bence ister ama sen asla kanma abla tavsiyesi:27:

aynen katılıyorum. evlenmeyi, ''sevişme belgesi almak'' gibi görüyor toplum.
cinselliğin evlilikte önemi büyük ancak karşındaki insanın uygun bir partner olup olmadığını evlenmeden önce anlamak bilmek gerekir. sonra cinsel sorunlardan boşananlardan ya da cinsellik anlamında hiç mutlu olmamış bir kişi olarak yaşar gidersin ya da aldatırsın.
ancak evlenilecek kişiyle bunu sık sık yapmamak en iyisi. çünkü nişanlılık döneminde sürekli ilişkiye giren kişiler daha evlenmeden önce monoton bir cinsel birlikteliğe sahip oluyor.

herneyse erkekler sevdikleri kızları da aynı şekilde arzular ancak evlilik düşündükleri için sabırla bekleyebilirler. ancak kız isterse seve seve yaparlar, istemez durumu söz konusu değil yani.

canım çok haklısın.bnde aynen senin gibi düşünüorum.

valla bu konuda geri kafalı deyin yada başka bişi farketmez ama dedikleriniz ne kadar doğru olsada bazı yerlerde katılamıyorum malesef. insan şehvet düşkünü bişey değilse zaten seviyorum dediği insanı arzulaması çok normal ama birlikte olduğu insanın teni tenine uyacakmı yada yatakta nasıl acaba die her çıktığı insanla yatacakmı yani.. sonuçta kim ilk aşık olduğu birlikte olduğu insanla evlenmişki. mutlaka bi ayrılık yaşar sonra karşısına baskası cıkar asık olur evlenir vs. belki ilk çıktığı brlikte olduğu insanlada evlilik düşünüyordu sonra ilişkiye girdiler ayrıldılar snraki birlikte olduğu insanı test etmek için bide onla girecek yani ilişkiye,, ben bunu anladım, evlilik öncesi birbirlerini tanımalılar tenleri uyuyormu bilmeliler cümlelerinizden. birbirini seven iki insan bi öpüsten de bunu anayabilir dediğim gbi şehvet düşkünü değilse gerçekten aşkla öpüyrsa... şahsen benim olesine birlikte olduğum bişi hissetmediğim bi insanı öpme düşüncem bile midemi bulandırıyor yani bu evlenilecek insanmı acaba die önümüze gelenle yatacak değiliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katılıyorum arkadaşım :34: her şey cinsellik değil zaten evlilikde bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım, öyleyse evlenmeden önce illa ki birlikte olup cinsel uyum nasıl diye bakmanın da lüzumu yok... arkadaşımın dediği gibi aradaki uyum ya da çekim her neyse zaten kendini belli eder diye düşünüyorum onun bi öpüşünden bile... kaldı ki sevdiğiniz, saygı duyduğunuz daha doğrusu aşık olduğunuz insanla aranızda zaten cinsel anlamda da bir çekim vardır...

Son yıllarda moda olan bir sözcük var: "Ten uyumu." Erkekler çıktıkları kızlara ten uyumsuzluğu var mı yok mu bunu anlamak için beraber olmamız gerek gibisinden saçmalıklar uydurmaya başladı bu kelimenin arkasına sığınarak, hatta bunun konusunu bile okudum burda... :19: Her şeyden önce ten uyumunun anlaşılabilmesi için illa cinsel ilişkiye girilmesi gerekmiyor, o insana sarıldığınızda, kokusunu duyduğunuzda ya da öpüştüğünüzde anlarsınız bir çekim var mı yok mu ten uyumu oluyor mu olmuyor mu... Budur ten uyumu denen şey bana göre, bu noktadan başlar her şeyden de önce...

Konunu ilk okuduğumda çok güldüm işin gerçeği, çünkü ben meraklı bir tipimdir erkek arkadaşım da anlayışlı sağolsun, dün onunla böyle bir muhabbet geçti aramızda. O da ben de eşini beklemeyi tercih eden insanlardanız bu anlamda. İlla evlilikten önce bir şey yaşamak isteseydim dedim, hayır dedi, kadınlığımı kullanmaya kalksaydımm ikna için, yemezler dedi çok güldük ben de o da. :1::1::1::1: Kendimden örnek vererek diyebilirim ki evet insan gerçekten aşık olduğu kişiyi çok arzuluyor olabilir ama ona olan saygısından ötürü kıyamaz, sabırla bekler, özellikle de erkekler... Benim düşüncem bu yönde...

:71: :46: :46: :46: :46:

ayrıca evliliği sevişme belgesi almak die bi tanım ne kadar saçma bi laftır ya. burda bisürü bayan evlilik hazırlığı yapıyor bende dahil olmak üzere.. yani biz sevişme belgemizi alalımda rahat sevişelim diyemi evleniyoruz?? evlilik sevişmekten ibaret yani bu lafı söyleyenlere göre!!! evlilik bi hayatı paylaşmaktır iyi kötü-acı tatlı herşeyle ama herşeyiyle... evlilik = cinsellik sevişmek değil; evlilik = bi ömür bi hayat paylaşmaktır. eğer bu ülkede istisnaların dışında herkes bazı şeyleri evliliğe saklıyorsa bunu yapamadıklarından değil kendilerine olan saygılarından, herşeyin zamanında daha güzel olacağını bilmelerinden yapmıyorlar.

Back
X