muslumanlıgı lekelemeye calısıyorsunuz dediniz hanfendi o demek oluyor peki..bence siz kendi yazdıklarınızı okuyun dikkat edin biraz laflar nereye gidiyor olcun tartın insanları bu tarz seylerle suclamak hos degil..neyse daha fazla birsey yazmayacagım bu konu hakkında..
siz aşağıdaki gibi müslümanlığa laf atmaya kalkar ,bir de müslüman ülkeyiz güya derseniz tabiki lekelemiş olursunuz ,bu konuyu müslümanlık üzerinden ele almanız onu lekelemek demektir ,konuyu müslümanlık üzerinden anlatmasaydınız lekelemeye çalışmayın demezdim.
hemen olayı müslümanlığa yıkmaya çalışmanız ve müslümanlık üzerindn edebiyat yapmanızdan dolayı leke sürülme durumu ortaya çıkıyor..
soylediklerinizin bir kısmına katılıyorum erkek yapar kadın yapamaz diye birsey yoktur bencede iki taraf icinde aynı sekilde degerlendirilmelidir..bunun okumaklada alakası yok insanın kendisini yetistirmesi gerekir yoksa okumakla olmuyor bu isler....amerikaya avrupaya ozenmek konusunda katılmıyorum turkiyede insanlar aaa onun karısı,kızı muhabbeti yapmaktan baska birsey bilmiyor bumu bizim ulkemizin degerleri koca adamlar koca kadınlar insanları elestirip namusuna laf ederler ama sonrasında bir bakarsın yemedikleri halt kalmamıs..keske bu tarz seylerde avrupaya amerikaya ozenseler onun bunun karısı kızı hakkında konuscaklarına kendilerine bakabilseler..yurtdısında herseyin mubah gorulmesi gibi bir durum yok sadece insanlar baskalarının hayatına mudahale etmiyorlar sayg gosteriyorlar haa tabiki vardır orda da kotu insanlar ama turkiyedeki tecavuz taciz vs vs olaylarına baktıgımızda bence onlardan farkımız kalmıyor ustelik musluman bir ulkeyiz degilmi..
bekareti savunmayanlardan (hepsini kastetmiyorum) gayrı meşru hayatlarını burdaki insanlara normal birşeymiş ve hatta medeni çağdaş birşeymiş gibi kabul ettirmeye çalışanlar üzgünüm ama siz sadece bu ülkenin azınlık durumundasınız..
ve üzgünümki böyle empoze etmeye çalıştığınız fikirlerle bizden değerlerimizi alamayacaksınız..
bekareti savunmanın erkeğe hizmet düşüncesini beraberinde getirdiğini düşünmenize hiç şaşırmadım doğrusu.
çünkü sizin beyniniz belirli şeylere otomatiklenmiş ve hayata bakışınız işte bu kadar dar ölçülerden ibaret ..
bekareti savunmayan medeni ,savunan ise erkeğe hizmetkar olan cahil cühela kesim öyle değilmi?
ama üzgünüm bir kadının eşine hizmet etmesi ,ben bekareti savunmuyorum önemli değil deyip de gidip bir erkeğin metresi olmasından ya da gayrı meşru nikahsız yaşamasından çok daha iidir bana göre ..
hakeza ortak yaşam da erkek de kadın da birbirine hizmet etmelidir ,hizmet demek kölelik demek değil ,sevgi ,saygı demektir..
ama bencilliğini erkeğe hizmet etmem düşüncesiyle kapatmaya çalışan tabiki bunu lekeleme yoluna gidecektir.
insanlar nikah altında evlensin ,anlaşamıyorsa boşansın bu kadar basit..
ama gayrı meşru şekilde yaşamasın ,çocuklar gayrı meşru ,babasız doğmasın ,en azından nufus kağıtlarında bir babaları olsun ,yoksa ortalık babasız çocuklarla dolup taşacak ,sonra da buna medeniyetmi diyeceğiz.
herkes istediği şekilde yaşamakta serbest bu ülkede ..
isteyen istediği hayatı yaşayabilir ama kimse gayrı meşru hayatı burdaki gençlere empoze etmeye çalışmasın ..
olay sadece bekaretten ibaret de değil ayrıca ,sadece zarı olan bakire değil tabiki benim gözümde ama bu da bekaret önemli değil nasılsa istediğimle yatar kalkarım anlamına gelmiyor..
daha önce de belirttiğim gibi herşeyin bir yolu yordamı var ..
benim çevremde öyle çok bekaretini kaybetmiş kadın varki ..
herkesin başına herşey gelebilir kimseyi yadırgamıyorum ancak bu tanıdıklarımın çoğu kendi kendilerine ettiler ve hiçbiri de mutlu değil şuanda ..
toplumun baskısından dolayı değil ,kendileri bahsettiğim gerçeklerin farkına vardıkları ,bu özel anı saklamak gerektiğini ,herşeyin yeri ve zamanında yaşandığında daha güzel olduğunu anladıkları için pişmanlar..
ama işte birileri beyinlerine girip boşver bekareti filan zarla iş bitmiyor diye empoze edince genç kızlarımız bu hatalara düşüp sonra da pişman oluyor ,psikolojik buhrana giriyorlar ...
ne gerek var peki bunlara ? beş dakikalık bir zevk için insanın tüm duygusal ruhsal dengesini bozmaya değermi?
elinize ne geçecek ?
ben tek kitap okuyarak bu kadar bu konuda birşeyler anlatmışsam ve birileri çok kitap okudğunu iddia edip hiçbirşey yazamayıp sadece bana saldırmışsa ortaya şu çıkıyor:
demekki tek kitap okuyup çok şey bilen insan,çok kitap okuduğunu iddia edip hiçbirşey bilmeyen insandan ,çok daha fazla şey biliyormuş ..
hayatımda her zaman çok yönlü düşünen biri olmuşumdur..
ve o yüzden sabit fikirli insanlar bana saldırma yönünü seçmiştir..
ama sorun değil ,ben böyle insanlarla gerçek hayatta da çok karşılaşıyorum..
ben inadına onlara güzellikle ,bilgiyle ,kitaplarla ,istatistiklerle cevap vererek onları susturacağım .
istatistik demişken ben ısrarla avrupadaki tecavüze uğrayan kadınların %90 ının sesini çıkaramadığı bangır bangır söylerken hala türkiyedekiler polise gidemiyor denmesine kahkalarla yarıla yarıla gülüyorum doğrusu..
demekki yazdıklarım okunan kitaplar gibi yarım yamalak okunarak cevap yazılmış..
en güzel saldırı bilgi saldırısıdır..
buyursun herkes bilgisiyle tartışsın ,biz de faydalanalım..
yok bilmiyorsa da sussun da yanlış yönlendirmeler oluşmasın..