• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler genelde böyle mi??

Bu da "teklif et" demekle aynı kapıya çıkıyor bence.. Evlilik konuşuyorduk tabi ki ama sanmıyorum ki ilişkide evlilik lafı geçmeden bi evlenme teklifi yapılsın.. Benim anlatmak istediğim bu bir hatıradır jesttir.. Düğün olmadan evlenilmiyor mu mesela aynı şey.. Hatıra içimde kalmasın vs.. Mesela ben de sevgililer gününden hazetmem ama o önem veriyor hevesleniyor diye kutluyoruz ki bunu dile getirmeme rağmen.. Ama aynı hassasiyet bana yok.. Sevgililer gününü allı şallı kutlayan adamın neden evlenme teklifinden kaçtığını da hala anlamış değilim...
Benim öyle olmuştu ondan dedim. Ben ciddi bir teklif almadan hiç ciddi ciddi konuşmadım. Kimseyle tanistirmadim vs. Yaptığı hos olmamış tabi, teklifi beğendiğini belli etmene rağmen bir sey yapmaması. Sen teklif et bakalım ne diyecek? :KK53:

sunuda soyluyeyim evlendikten sonra itiraf etti masraf olmasin diye yapamamis tektas falan dugunu sade kendi yapti cunku ailesi karismadi.gerci 4 senelik evliyim hala tektasim yok.onu istemeyede yuzum yok artik cunku alyansimi kaybettim.aylarca takmiyorum kendisi takiyor adam hala cakmadi.bunada cok sasiyorum
Bende de tektaş falan yok ki zaten istemiyorum çünkü sade bombeli sarı alyansım var birlikte takamam zaten takmayacağım yani de bak mesela bu da garip benim aylık gelirim 5 haneli olsa taksın takmasın etrafındakilerden görüp kendini kötü hissetmesin diye alırdım sanki sevgilime erkek olsam ya bilmiyorum anlamak çok zor ben yanlış düşünüyorum belki de..

Yani bilmiyorum, bana komik geliyor. Hani hic evliligin lafi gecmez, supriz bir teklif gelir, anlarim. Ama uzun sure sevgili olup, evlilige dair planlar yapip, sonra da ozel bir hazirlikla " benimle evlenir misin?"diye sormak, cok Amerikan filmi seyretmis olmak sanki. Ne yani ne diyecek kiz, bi dusuneyim, ya da hayir demek secenek mi?

Ben erkek olsam da cevabini bildigim sorular soramazdim. Biraz tiyatro gibi, ve tiyatro her insanin mizacina uygun degil.

Yani bilmiyorum, bana komik geliyor. Hani hic evliligin lafi gecmez, supriz bir teklif gelir, anlarim. Ama uzun sure sevgili olup, evlilige dair planlar yapip, sonra da ozel bir hazirlikla " benimle evlenir misin?"diye sormak, cok Amerikan filmi seyretmis olmak sanki. Ne yani ne diyecek kiz, bi dusuneyim, ya da hayir demek secenek mi?

Ben erkek olsam da cevabini bildigim sorular soramazdim. Biraz tiyatro gibi, ve tiyatro her insanin mizacina uygun degil.
Haklısınız ama bu mantığa göre gelinlik alyans düğün vs bunlar da tiyatro ama insan yaşamak istiyor işte.. Neyse artık geçti zaten :))

Haklısınız ama bu mantığa göre gelinlik alyans düğün vs bunlar da tiyatro ama insan yaşamak istiyor işte.. Neyse artık geçti zaten :))
Ayni sey degil canim, digerleri bir toren ve baska insanlari bu ana sahit tutmak istiyorsun. :)
Neyse, seviyorsan boyle kucuk seyleri icinde buyutme; ya da acik acik de, anisi kalacak bir teklif istiyorum diye

Benim eşimde balona yüzük takıp balkonumuza uçurmştu teklifnde ama ben beklemiyodm canım beklememiştim çünkü aşıktık birbirimze ee aşığım evlenecem tbi diye düşünüyodum :KK76:ben biraz erkek kafasındayım odunum yani. Bence önem verme buna balona yüzük takmasn ne bilim mumlardan yol da yapmasın seviyosan yeter o da seni seviyosa dünyanın en güzel hediyesi :)

Hem bak sevdiğin adamla evlencen oooo süper dünyanın en mutlu insanı olman lazımmmm:KK51:

Önemsiyorsan ve istiyorsan erkekten isteyeceksin. Öyle kırkta bir kendiliğinden yapan eden adam çıkıyor. Ben mesela kocama mesaj atarım "bana çiçek al bu ara hiç almadın" diye:KK53: O da o ara alır gelir :D Zamanını bilmem çiçekleri çok sevdiğim için cidden çok mutlu olurum :D
Sende evlilik teklifi istiyosan istiyorum arkadaş torunuma torbama anlatıcam et teklif diyeceksin nitekim teklif ettiğinde bilsende mutlu olursun yinede.

Bu arada ben teklif almadım resmen ben teklif ettim :KK53: Ay bu ilişkinin erkeği benim galiba :D ahahhaha

vala eşim unutmuştu lakin bende unutmuştum:) Evlendikten sonra aklıma geldi aaaaa sen teklif etmedin die..Unutmayıp yapmış olsa tabiki de hoşuma giderdi..İlla oda suprızden hoslanacak die bişey yok ama senın ıstedığini anladıysa bnu yapmalı..Yapmadı die de o erkek yanlış seçim mi asla bu şekilde bagdaştırılamaz ..
oldu da evlilikten bahsederse henuz teklıf etmedin ne tanıştırması benım için bu cok önemli biliyosun diyebilirsin;)

Merhaba arkadaşlar.
Nişanladım çok kısa süre önce. Kendime dert ettiğim şey ise nişanlımın bu dönemdeki anlam veremediğim empati eksikliği.. Onun çok yakın bir arkadaşı 6 ay kadar önce kız arkadaşına evlenme teklifi edecekken çok yardımcı olduk. Yüzükten tut balonlara müzikten mekana her şeyi ayarladık. Çok da güzel oldu gerçekten. Ben de her seferinde ne kadar beğendiğimi ne kadar güzel olduğunu vs belli ettim. Fakat kendisi direkt şu tarihte aileleri tanıştıralım mı, şu tarihte de nişan vs diye girdi olaya. O öyle diyince ben de bir şey diyemedim. Evet zaten önemli olan bunlar değil belki ama ben o dönemde kendim için de çok hayal etmiş çok özenmiştim güzel bir hatıra olacaktı neticede. Öyle yüzük balon falanı da geçtim. Özel bir gecede sade bir teklif ömür boyu hatırlanacak bir şey sonuçta. Nişana kadar bir sürpriz bekledim yine ama o da olmadı.. Size soruyorum insan bazı şeylere kendi önem vermese bile sevdiği veriyor diye veya içinde kalmasın diye o mutlu olsun diye yapmamalı mı? Erkekler böyle mi hep? Ben mi abartıyorum?

İstediğinizi söyleyin olsun bitsin. Gitsin yapsın bi organizasyon.

Düşündüm ama "bana evlenme teklifi et" demeyi de yediremedim kendime.. Ben deyince anlamı yok ki zaten.. Olan oldu dedim yani
Bence icine atiyosun sen herseyi. Onu konusama, bunu konusama. Siz nasil iletidim kurucaksiniz. Yaptigin yanlis. Cok cok gururlusun. Bu gurur bile degil, daha yanlis bisey. Sana " evlilik teklifi et bana" de demiyoruz. Alttan alttan mesaji ver diyoruz. Saka yollu yada imalarla. Sen boyle ilerlerlersen ilerde evlendikten snra "bu kadin alttan alttan her istedgini yaptirir esine" taktigini hic bi zaman uygulamayacaksin gibi. Bir gun " bana hediye almadi" diye uzulursun, birgun " ala ala hediye olarak bunu almis" diye uzulursun. Bi kadin taktik gelistirmeli.

ben de sevgililer gününü şaşalı şaşalı kutlayıp evlilik teklifi etmemesine şaşırdım ama belki adama mantıksız gelmiştir.
bizim de isteme kısmına geçmeden 2 ay önce teklif etti eşim süpriz bi şekilde ama bana çok gereksiz gelmişti :KK45:
o kadar romantikti ki bayılacak gibi oluyordum.
insan bekleyebilir, isteyebilir, özenebilir gayet normal ama senin arkadaşınızın merasimindeki heyacanını görmüş olması ve bunu düşünmesi gerekirdi bence de. bence konuşmalısın uygun bir zamanda, kırıldığını da ifade et

Takılmayin böyle şeylere Allah aşkına ! Benimde eşim evlenme teklifi etmedi ne oldu bir yerim mi eksildi elbette hayır ! Biz ne evlilik teklifleri sonunda evlenip de 6 ay sonra aldatma, siddet vs gibi durumlardan dolayı sonlanan evlilikler gordk ...! Sevdiğin ile mutlu olmaya bak şu ufak tefek şeylere de takılma etmiş etmemiş önemli değil önemli olan güncel hayatta sana nasıl davranıp nasıl saygı sevgi duyduğu !

Erkekler bizim kadar takılmıyor detaylara. Bir de ilişki çok uzun zamandır değilse evlilik teklifi edilir, edilmesi gerekir. Aama tutup 3 5 senelik sevgiliye de edilmez bence. Hiç kimse hayırı bir seçenek yapmayı yediremez bence kendine. Kadının cevabı hayır olsa o kadar süre birlikte kalmaz zaten

Düşünememiştir. Erkekler o kadar düz ki sen bişeyi istediğini beklediğini söylemeden yada çok net belli etmeden akıl edemiyorlar. Bizim süreç de sizin gibiydi aileler tanıştı isteme olcak baktım adam hala teklif etmiyor şakayla ailem bana bırakcak kararı ama ben kabul eder miyim bilemiyorum, sonuçta daha teklif etmedin bile dedim :) haaa oldu tabi.. Onun kafasına göre biz birbirimizi seviyoruz evlenmek istiyoruz gerisi ailelerle ilgili kısımdı ki sanırım evlenme teklif etmiş olmasına rağmen hala sorsam gerek yoktu der. Öyle dümdük hesabı..
Merhaba arkadaşlar.
Nişanladım çok kısa süre önce. Kendime dert ettiğim şey ise nişanlımın bu dönemdeki anlam veremediğim empati eksikliği.. Onun çok yakın bir arkadaşı 6 ay kadar önce kız arkadaşına evlenme teklifi edecekken çok yardımcı olduk. Yüzükten tut balonlara müzikten mekana her şeyi ayarladık. Çok da güzel oldu gerçekten. Ben de her seferinde ne kadar beğendiğimi ne kadar güzel olduğunu vs belli ettim. Fakat kendisi direkt şu tarihte aileleri tanıştıralım mı, şu tarihte de nişan vs diye girdi olaya. O öyle diyince ben de bir şey diyemedim. Evet zaten önemli olan bunlar değil belki ama ben o dönemde kendim için de çok hayal etmiş çok özenmiştim güzel bir hatıra olacaktı neticede. Öyle yüzük balon falanı da geçtim. Özel bir gecede sade bir teklif ömür boyu hatırlanacak bir şey sonuçta. Nişana kadar bir sürpriz bekledim yine ama o da olmadı.. Size soruyorum insan bazı şeylere kendi önem vermese bile sevdiği veriyor diye veya içinde kalmasın diye o mutlu olsun diye yapmamalı mı? Erkekler böyle mi hep? Ben mi abartıyorum?

Detaylara takılıp büyük tabloyu es geçmeyin lütfen. Adam size saygı duyuyor mu? Kırmamaya çalışıyor mu? Üzerinize titriyor mu? EVET... Adamın niyeti belli oyalamıyor. Sizi hayatına yoldaş, yüreğine eş, hayatına ortak istiyor mu? Bu kadar basit. Boşverin ya teklifi. Bu günlerin tadını çıkarın

Hayır abartmıyorsunuz bence haklısınız .Keşke erkeklerde zerre kadar biz kadınların detay düşüncesi olsaydı , yok maalesef yok onlar pek önem vermiyorlar .Ben şuna takıldım arkadaşının evlenme teklifini organize ederken acaba hiç mi heveslenmedi ki .

Hayır abartmıyorsunuz bence haklısınız .Keşke erkeklerde zerre kadar biz kadınların detay düşüncesi olsaydı , yok maalesef yok onlar pek önem vermiyorlar .Ben şuna takıldım arkadaşının evlenme teklifini organize ederken acaba hiç mi heveslenmedi ki .
Evet ben de akıl erdiremiyorum bazı şeylere mesela dediğim gibi sevgililer günü yıldönümü vs atlamaz durup dururken çiçek vs alır böyle bi adam bunu niye yapmadı hani öyle jestlerden vs gocunan biri değil ilginç yani :))

Merhaba arkadaşlar.

ya bazi erkekler yasadigi cevreden dolayi bu suprizli teklifli tek tasli falan seyleri anlamsiz ve gereksiz buluyorlar, yani bizim kulturumuzde aslinda yeri yok bakilacak olursa bizde isteme soz nisan kina dugun seyleri var...
Yani nisanlin odunluk etmis tabi biraz ama hala teklif edebilir diyecem ama nisanlanmissiniz da herneyse yinede gonlunu almak icin bir supriz organizasyon yapabilir .
Bizim kulturde adetler o kadar sinir bozucu ki bazi ailelerde yada bazi durumlarda ailelerin tanisma telasi o kadar stresli oluyorki adamlarin aklina bile gelmiyor bu taklif isi heleki surekli evlilik tarih ailelerin tanismasi istemem falan konusuluyorsa son zamanlarda adamin aklina bile gelmez yani zaten evleniyorsun teklif etmeye ne gerej var gibi birsey oluyor kafalarinda.

Olsun geç kalmış değilsiniz , siz şakayla karışık kendinize evlenme teklifi yapılmadığını bi ara söyleyiverin , bunda gurur yapılacak bi şey yok ki , siz yine de söyleyin bence .

Back
X