Erkekler göğüsleriniz hakkında küçük falan diye yorum yapıyorsa ....

Naxsii

Her gece isyann
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
14
2
3
Eğer eşiniz veya nişanlınız göğüsleriniz veya herhangi biyeriniz için olmasuz yorum yaptıysa bence şu taktiği uygulayın kızlar ben naptığımı anlatıyım size ben nişanlıyım ve 1.65 boy 54 kg dayım göğüslerim de küçük avcumu dolduruyor ama fazla taşmıyor nişanlım bna dediki çook zayıfsın kilo alda yatarken ele gelcek bişeyler olsun dedi bende tamm madem öyle sen görürsün dedim ve kırık kırık konuştum tlfon da sonra bna size gelcem dedi hiç boşa gelme dedim sna sarılmıcam kemiklerim batmasın dedim bu sürekli aşkım yanlış anladın ben senin için dedim dedi beni sevsen eleştirmeZdin dedim bu yalvardı filan ama ben hala bna dokunmuyacaksın dedim benim yanımada gelme dedim ve geldi sonra beni çağrdı yanına gitmedim zorla götürdü beni odaya yine sarılmadım ben zayıfımya dedim özür diledi kaç kez bida asla öyle demicem dedi size önerim sakın ha sakın erkeklere zayıf noktanızı belli eymeyin nolursa olsun beğenmediğiniz yeri söylemeyin sizin biyerinizi beğenmiyorsa orayı elletmeyin kıymetini anlasın :)):) kolay gelsin hepinize

Gogsun kucuk diye seni ezen adama goguslerini elletmeyerek ayar verdin bunu mu tavsiye ediyosun simdi? Ay midem...

Ne oldu yani düşüncesi mi değişti? Sadece trip yapmayın diye düşündüklerini dillendirmeyecek o kadar

bacım biz zaten bir yerimizi elletmiyoruz sen çok yanlış yere geldin

o zaman elletmemeye kafandan başla

Sen ne diyon,niye böyle bir konu açtın bacım

Zayif da degilsin ki .d boyum senden biraz uzun 50 kiloyum gayette fazlam bile var gibi bu arada elletmeyerek ceza vermissiniz de bu bir dert degil kendince cozum bulmussn

Yooook artikk yaa bumu dert simdi esim bna oyle dese esimden sogurdum resmennnnnn :)))

Erkekler göğüslerim hakkında küçük diye yorum yapamaz... çünkü küçük değil.
Konu kilit.

Cok mukemmel bi cozum bulmusun ama ben almiyim begenmiyosa gtsin begendigini alsin elletmiycekmis komiksin ne diyim")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…